GREATDAYS

Greatdays är en ledande leverantör av upplevelser i Sverige och har sedan 2008 hjälpt människor att skapa oförglömliga minnen genom sina unika upplevelsepresenter.

Läs mer om Greatdays

Med över 1000 upplevelser att välja mellan, erbjuder Greatdays ett brett sortiment av aktiviteter och äventyr som passar alla smaker och intressen. Företaget är idag en del av Live it Group och fortsätter att växa som en pålitlig aktör inom upplevelseindustrin.

Vad är Greatdays?

Greatdays specialiserar sig på upplevelsepresenter, där deras mission är att ge både den som köper och den som mottar presenten en smidig och rolig upplevelse. De erbjuder en mängd olika upplevelser som spänner över flera kategorier, såsom motor, spa och relax, äventyr, sport, mat och dryck. Oavsett om du letar efter en adrenalinfylld dag med motorsport eller en avkopplande spabehandling, har Greatdays något för alla.

Ett enkelt och flexibelt system

Det som gör Greatdays extra tilltalande är hur enkelt det är att både köpa och använda deras upplevelsepresenter. Presenterna kommer i form av presentkort med en giltighetstid på ett år, vilket ger mottagaren gott om tid att planera och boka sin upplevelse. Dessutom erbjuder Greatdays fri bytesrätt, vilket innebär att mottagaren kan byta sin upplevelse till en annan inom samma prisgrupp eller uppgradera mot ett tillägg.

Greatdays presentkort finns att köpa både online och i över 1500 dagligvarubutiker över hela landet, vilket gör det till ett smidigt alternativ för dig som letar efter en snabb och uppskattad gåva.

Varför välja en upplevelse från Greatdays?

Att ge bort en upplevelse är något speciellt. Istället för en fysisk present ger du någon möjligheten att skapa oförglömliga minnen. Greatdays fokuserar på kvalitet, enkelhet och glädje – grundvärden som speglas i allt från deras sortiment till kundupplevelsen. För den som vill ge en unik och minnesvärd gåva, erbjuder Greatdays något för alla – från lugna avkopplande stunder till fartfyllda äventyr.

Stort urval av upplevelser

Greatdays erbjuder upplevelser inom flera olika kategorier:

  • Motor – För fartfantasten finns möjligheter att prova på att köra sportbilar, åka på racingbanor och mycket mer.
  • Spa och relax – För de som söker avkoppling erbjuder Greatdays spaupplevelser och behandlingar på några av landets bästa anläggningar.
  • Äventyr – Här finns upplevelser för den som älskar utmaningar och action, som forsränning, klättring och zipline.
  • Mat och dryck – Njut av kulinariska upplevelser som vinprovningar, gourmetmiddagar eller chokladkurser.
  • Sport och fritid – Ett brett urval av sportiga aktiviteter som golf, skärmflygning eller paddelboard finns också tillgängligt.

För den som är osäker på vilken upplevelse de ska välja, erbjuder Greatdays en smidig filterfunktion på sin hemsida. Med hjälp av denna kan du snabbt sortera upplevelser efter kategori och pris, vilket gör det enkelt att hitta något som passar både intresse och budget.

Greatdays rabatter och hur du kan spara

Även om vi inte kan garantera att det alltid finns specifika Greatdays rabatter tillgängliga, är det ofta möjligt att hitta olika erbjudanden på utvalda upplevelser. Greatdays strävar efter att göra sina upplevelser så prisvärda som möjligt, och det är därför värt att hålla ett öga på deras hemsida för att ta del av eventuella rabatterade priser.

På hemsidan finns det dessutom regelbundna kampanjer där vissa upplevelser erbjuds till reducerat pris. Du kan hitta erbjudanden på allt från spaupplevelser till adrenalinfyllda äventyr, vilket ger dig möjlighet att hitta en oförglömlig present till ett lägre pris.

Finns det Greatdays seniorrabatt eller pensionärsrabatt?

Många undrar om det finns någon specifik Greatdays seniorrabatt eller pensionärsrabatt. Även om det inte alltid finns särskilda rabatter för seniorer, kan det vara värt att kontakta kundtjänst eller hålla sig uppdaterad på hemsidan för att se om det finns erbjudanden eller kampanjer som kan vara relevanta för pensionärer.

Greatdays rabattkod – hur fungerar det?

Om du letar efter en Greatdays rabattkod kan det vara en bra idé att besöka deras hemsida regelbundet, anmäla dig till deras nyhetsbrev eller hålla koll på sociala medier för att få information om eventuella kampanjer. Rabattkoder kan ibland dyka upp i samband med särskilda kampanjer eller högtider, och de kan ge dig möjligheten att spara pengar på din nästa upplevelse. Genom att hålla utkik kan du göra ett riktigt fynd och boka en fantastisk upplevelse till ett rabatterat pris.

Greatdays erbjuder ett fantastiskt sätt att skapa minnesvärda ögonblick genom upplevelsepresenter. Med över 1000 upplevelser spridda över hela Sverige och en flexibel hantering av presentkort gör Greatdays det enkelt och roligt att ge bort en oförglömlig gåva. Oavsett om du letar efter en adrenalinfylld äventyrsdag, en avkopplande spabehandling eller en kulinarisk upplevelse, har Greatdays något som passar alla.

Sveriges bästa upplevelser!
Sveriges bästa upplevelser!
Kampanj
Greatdays bildades 2008 och är idag en ledande leverantör av upplevelsepresenter i Sverige.