EVIFY

Evify är en av Sveriges ledande leverantörer av laddboxar för privatpersoner. Sedan starten 2018 har företaget installerat tusentals laddboxar hos villaägare runt om i landet, från norr till söder. Evifys affärsidé är enkel: att erbjuda en smidig och digital process för köp och installation av laddboxar, utan att kunden behöver jämföra offerter eller kontakta flera elektriker. Med transparens och hög servicenivå som grundläggande värderingar, erbjuder Evify laddboxar från världsledande tillverkare och certifierade installationer, allt till fast och tydlig prissättning.

Läs mer om Evify

Laddboxar och installation – enkelt och smidigt

Evify har skapat en helhetslösning som gör det enkelt för elbilsägare att ladda sina fordon hemma. Genom ett digitalt system kan kunderna välja och beställa sin laddbox online, och sedan matchas de med en lokal elektriker som hanterar installationen inom bara några veckor. Företaget tar hand om allt pappersarbete, inklusive det skatteavdrag för grön teknik som gör det ännu mer förmånligt att installera en laddbox hemma. Med Evify kan du vara säker på att din installation sköts av certifierade yrkesmän som följer alla säkerhetsregler och branschstandarder.

Varför välja Evify?

Evify är inte bara en leverantör av laddboxar, utan också en guide för sina kunder genom hela processen – från val av laddbox till installation. Företaget erbjuder:

  • Bredaste utbudet av laddboxar från världsledande leverantörer.
  • Certifierade elektriker som sköter installationen över hela Sverige.
  • Support och vägledning hela vägen från köp till installation, utan dolda kostnader eller krångel.
  • Enkel hantering av skatteavdrag för grön teknik, vilket innebär att halva kostnaden för både laddbox och installation dras av direkt på fakturan.

Genom sin helhetslösning och sitt engagemang för kundservice har Evify blivit ett självklart val för tusentals elbilsägare runt om i landet.

Evify rabatter och hur du kan spara pengar

För de som vill installera en laddbox kan det finnas olika sätt att spara pengar. Evify rabatter kan ibland finnas tillgängliga under specifika kampanjperioder, särskilt när nya produkter lanseras eller under större säsongsevent som Black Friday. Genom att hålla koll på deras hemsida kan du få information om aktuella erbjudanden som gör ditt köp ännu mer prisvärt.

Dessutom kan du dra nytta av det statliga grön teknik-avdraget, vilket reducerar halva kostnaden för laddbox och installation direkt på fakturan. Det är en stor besparing för elbilsägare som vill investera i en långsiktig och säker laddlösning för hemmet.

Finns det Evify seniorrabatt eller pensionärsrabatt?

Även om vi inte kan garantera att det alltid finns en specifik Evify seniorrabatt eller pensionärsrabatt, är det alltid bra att kontakta kundtjänst för att få uppdaterad information om eventuella kampanjer eller rabatter som kan gälla för olika kundgrupper. Evify har ett tydligt fokus på att erbjuda konkurrenskraftiga priser för alla, och det finns ibland specialerbjudanden som kan vara relevanta även för seniorer.

För att hålla dig uppdaterad på eventuella rabatter är det klokt att prenumerera på deras nyhetsbrev eller följa dem på sociala medier, där de regelbundet delar med sig av nyheter och erbjudanden.

Hitta din Evify rabattkod

Letar du efter en Evify rabattkod? Rabattkoder kan ibland finnas tillgängliga under kampanjperioder eller i samband med lansering av nya produkter. För att få tillgång till dessa koder är det en bra idé att följa Evify på sociala medier eller anmäla dig till deras nyhetsbrev. Genom att göra detta kan du vara bland de första som får ta del av exklusiva rabattkoder som ger dig möjlighet att spara pengar på din nästa beställning.

Särskilda kampanjer, såsom jul- eller sommarerbjudanden, kan också ge dig en chans att hitta riktigt bra priser på laddboxar och installationstjänster. Håll ögonen öppna för att maximera dina besparingar!

Evify – En del av omställningen till en grönare framtid

Förutom att göra det enkelt att ladda elbilen hemma, är Evify också en viktig aktör i övergången till en mer hållbar framtid. Genom sina samarbeten med ledande tillverkare och sitt oberoende tillvägagångssätt kan Evify erbjuda bättre priser och villkor för sina kunder. Detta gör det möjligt för fler att investera i laddboxar och bidra till en mer miljövänlig fordonsflotta.

Evify är en pionjär inom laddboxar för privatmarknaden och har installerat tusentals laddboxar runt om i Sverige. Genom att erbjuda en enkel och smidig beställningsprocess, certifierade installationer och transparens i prissättningen, gör Evify det lättare än någonsin att ladda elbilen hemma. Med deras breda utbud av produkter från världsledande leverantörer och möjligheten att dra nytta av skatteavdraget för grön teknik, kan du vara säker på att få en högkvalitativ lösning till ett förmånligt pris.

Laddbox och installation i hela Sverige
Laddbox och installation i hela Sverige
Varumärke
Evify installerar 100-tals laddboxar varje vecka med 1000-tals nöjda kunder.