DESIGNTORGET

Designtorget är en unik marknadsplats för skandinavisk design och en av Sveriges främsta plattformar för formgivare att introducera sina idéer och produkter. Sedan starten 1993, har Designtorget varit ett självklart val för designintresserade konsumenter som letar efter något unikt och inspirerande till hemmet. Företaget är känt för att erbjuda ett noggrant utvalt sortiment av designprodukter inom kategorier som kök, belysning, teknik, smycken och accessoarer.

Läs mer om Designtorget

Genom att samarbeta med både etablerade och nya formgivare, bidrar Designtorget till att lyfta fram nya talanger samtidigt som de tillhandahåller produkter som håller hög kvalitet och som ofta är svåra att hitta någon annanstans.

En marknadsplats för innovativ design

Historien om Designtorget började på Kulturhuset i Stockholm, där en tom yta förvandlades till en levande plats för form och innovation. Visionen var att skapa en arena för svenska formgivare att visa upp sina produkter och idéer, vilket snabbt blev en succé. Idag har Designtorget åtta butiker i attraktiva lägen i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, samt en växande webbshop som gör det enkelt för kunder över hela landet att upptäcka ny och spännande design.

Designtorgets sortiment består till stor del av unika produkter som inte säljs via andra återförsäljare, vilket gör det till en destination för de som söker något utöver det vanliga. Företaget har också ett starkt engagemang för hållbarhet, med tydliga krav på sina samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och säkerställa goda arbetsvillkor i alla led av produktionskedjan.

Skandinavisk design för alla rum

Designtorget erbjuder ett brett sortiment som passar både hemmets alla rum och din personliga stil. I butikerna och online hittar du produkter inom kategorier som:

  • Kök och servering: Praktiska och stilrena produkter för matlagning och servering.
  • Belysning: Designlampor som kombinerar funktion och form för att skapa rätt stämning i hemmet.
  • Teknik och accessoarer: Smart och vacker design som gör vardagen enklare.
  • Smycken och mode: Personliga accessoarer från både etablerade och uppkommande designers.

Varje produkt som säljs hos Designtorget har valts ut med omsorg, och ofta är det kreativa och nyskapande lösningar som speglar den skandinaviska designtraditionen. Produkterna är både hållbara och prisvärda, vilket gör dem till populära val bland designmedvetna konsumenter.

Designtorget rabatter

Hos Designtorget erbjuds ibland specialerbjudanden och kampanjer på utvalda produkter. Dessa Designtorget rabatter kan variera beroende på säsong eller aktuella lanseringar av nya produkter. För att maximera dina besparingar är det en bra idé att regelbundet besöka deras webbshop eller följa dem på sociala medier för att hålla koll på de senaste rabatterna.

Det finns även periodiska reor där du kan fynda bland designfavoriter till nedsatta priser. Eftersom Designtorget ständigt uppdaterar sitt sortiment med både klassiska och nya produkter, finns det alltid en möjlighet att hitta något spännande till ett rabatterat pris.

Om du letar efter en Designtorget rabattkod kan det vara smart att prenumerera på deras nyhetsbrev eller följa dem på sociala medier. På så sätt får du de senaste nyheterna och kampanjerna direkt i din inkorg och kan ta del av eventuella exklusiva rabattkoder när de blir tillgängliga. Rabattkoder kan dyka upp i samband med större reor eller vid lansering av nya produkter, vilket ger dig möjlighet att spara pengar på ditt nästa inköp.

Designtorget – en destination för unika presenter

Förutom sitt breda utbud av designprodukter för hemmet, är Designtorget också en populär plats för att hitta den perfekta presenten. Med ett sortiment som ständigt förändras och uppdateras, finns det alltid något nytt och spännande att upptäcka – oavsett om du letar efter en födelsedagspresent, bröllopsgåva eller julklapp. Designtorget är särskilt uppskattat för sina kreativa och unika presenter som du inte hittar någon annanstans.

Tack vare en fraktfri gräns på 500 kr och snabb leverans från deras webbshop, är det enkelt att hitta och beställa den perfekta gåvan.

Aktuella erbjudanden och kampanjer
Aktuella erbjudanden och kampanjer
Kampanj
Svensk design och tidlösa designklassiker till förmånliga priser.