ADLIBRIS

Adlibris är en av Nordens ledande nätbutiker med ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, skrivmaterial, kök och dekoration. Hos Adlibris hittar du allt för en inspirerande vardag. 

Fördjupning om Adlibris och dess rabatter till senior och pensionär

Adlibris är en nätbutik som samarbetar med tusentals leverantörer, förlag och distributörer från runt om i norden och övriga världen. Då företaget erbjuder allt, från böcker och film till garn och leksaker, jobbar det på en rad olika sätt med olika samarbetspartners.Tack vare detta får Adlibris in i snitt 75 000 nya titlar i månaden och kan erbjuda kunder i Sverige, Finland och Norge ett sortiment på över 18 miljoner böcker från hela världen. 

Seniorrabatt Adlibris

Känner du för att läsa en bok, köpa en leksak eller pyssel till barnbarnen eller behöver du något själv till köket? Hos Adlibris finns det mesta till redan bra priser och med en seniorrabatt kan du tjäna ännu mer pengar. Seniorrabatt kan du få som har fyllt 55 år.

Pensionärsrabatt Adlibris

Adlibris är stället du kan vända dig till när du funderar på att köpa en ny bok eller ett block att skriva i eller kanske någon dekoration till hemmet. Som pensionär kan du dessutom få pensionärsrabatt och spara ännu mer pengar på redan pressade priser. Glöm därför inte att när du besöker Adlibris att du kan få pensionärsrabatt på dina inköp.

Adlibris Logo
Alltid bra priser på böcker, garn och leksaker.
Varumärke
Sortiment på 12 miljoner titlar ingår allt mellan student-, fack- och skönlitteratur, samt barn- och ungdomsböcker.