APOTEA

Apoteas historia börjar med två drivna kvinnor. De startade Familjeapoteket som efter en tid blev Apotea. Är du på jakt efter att fylla medicinförrådet hemma, eller köpa nya produkter till badrumsskåpet har du kommit rätt.

Läs mer om Apotea

Apotea är nätapoteket med ett brett sortiment och snabba leveranser. Här hittar du både receptfria och receptbelagda läkemedel. Ett brett sortiment med fokus på kvalitet och hållbarhet. Apotea online har mycket att erbjuda, de har dessutom en tjänst som gör att konsumenterna kan återvinna sina förpackningar mot poäng.

Hälsa för alla

Apotea vill även online sprida kunskap och information för att nå sina kunder. Detta gör de bland annat med livesändningar, råd från apotekaren och veckans kampanjer med Apotea rabatt. Tack vare rabattkod Apotea kan du som konsument få ännu mer för pengarna när du handlar. Är du pensionär får du seniorrabatt Apotea eller pensionärsrabatt Apotea.

Med dessa erbjudanden vill Apotea skapa förutsättningar till hälsa för alla, oavsett ålder. Så håll utkik efter Apotea rabattkod på vår hemsida där de alltid har aktuella kampanjer. I deras breda sortiment finns även produkter och råd avseende om du försöker sluta röka, vill ha viktkontroll eller om du vill veta mer om sex och lust. Där får du produkter och information för ett hälsosamt liv.

Snabb kundservice och leverans

Har du frågor om din produkt erbjuder Apotea även gratis rådgivning av farmaceuter och egenvårds-rådgivare. De vill att du ska känna dig trygg hos dem. Det gäller även leveranser som är klimatkompenserade och betalningssätt. Du har 14 dagars returrätt och möjlighet att betala både med avgiftsfri faktura, kort eller din internetbank. Apotea erbjuder även ett gratis fraktalternativ. Alltid hem till dig, oavsett var du bor. 

Skäm bort någon du gillar

Snart är det jul och det är dags att ge gåvor till nära och kära. Passa på att ge en Apotea morgongåva redan nu. De har laddat upp med presenter till stora och små. Ge din te-älskande vän en kalender från Pukka, eller varför inte en kalender från Nivea till dig själv, proppad med härliga gåvor. Dessutom har Apotea helt vanliga kalendrar för alla åldrar med kvalitetschoklad. De ser till att det alltid finns något hos som du kan ge i present, oavsett högtid eller till vem.

Ingen aktiva kampanjer just nu.

Rabatter i samma kategori: