Apoteket Hjärtat

I ganska precis 10 år har Apoteket Hjärtat funnits och har under den tiden blivit Sveriges största privata apotekskedja med nästan 400 apotek och över 3000 anställda. Apoteket Hjärtat har apotek i hela Sverige och rättar sig självklart efter reglerna för högkostnadsskydd.

Apotek Hjärtat
Apoteket Hjärtat en del av ICA!
Varumärke
Apotek Hjärtat öppnade sitt första apotek 2010 och är idag Sveriges största privata apotekskedja med nästan 390 apotek runtom i Sverige.
Ingen kod ↓
Bli medlem helt gratisMissa inte några exklusiva rabatter och erbjudanden. Fyll i din e-postadress så att vi kan hålla kontakten.

Fördjupning om Apoteket Hjärtat och dess rabatter till seniorer och pensionärer

Seniorrabatt Apoteket Hjärtat

Apoteksbesök kan behöva göras när som helst och då är det bra att känna till att Apoteket Hjärtat har fullgott utbud för att täcka alla åkommor och du kan också hämta ut recept. När du handlar något hos Apoteket Hjärtat har du som fyllt 55+ rätt till seniorrabatt.

Pensionärsrabatt Apoteket Hjärtat

Ibland behöver man som pensionär vända sig till ett apotek för att antingen få ut läkemedel eller ha ett annat apoteksärende. Som pensionär får du absolut inte glömma bort att du har rätt till pensionärsrabatt.