APOTEK HJÄRTAT

I ganska precis 10 år har Apotek Hjärtat funnits och har under den tiden blivit Sveriges största privata apotekskedja med nästan 400 apotek och över 3000 anställda. Apotek Hjärtat har apotek i hela Sverige och rättar sig självklart efter reglerna för högkostnadsskydd.

Info om Apotek Hjärtat och dess rabatter till seniorer och pensionärer


Här hos Hejsenior finns ett erbjudande från Apoteket hjärtat och med pensionärsrabatt kan du få spara pengar på de produkter som finns att handla hos Apoteket hjärtat. Pensionärsrabatt gör att priset blir billigare än det ordinarie. Apoteket är ett ställe som många förr eller senare har ett behov att besöka och många läkemedel kan kosta en hel del pengar. Apoteket hjärtat är en av många apotekskedjor som finns och Apoteket hjärtats pensionärsrabatt är värdefull för dig som är pensionär och när du behöver införskaffa läkemedel eller ett helt vanligt plåster. Det mesta för ditt välmående finns nämligen hos Apoteket hjärtat och den pensionärsrabatt som finns gör det hela ännu bättre. 

Seniorrabatt Apotek Hjärtat

Apoteksbesök kan behöva göras när som helst och då är det bra att känna till att Apoteket Hjärtat har fullgott utbud för att täcka alla åkommor och du kan också hämta ut recept. När du handlar något hos Apoteket Hjärtat har du som fyllt 55+ rätt till seniorrabatt.

Pensionärsrabatt Apotek Hjärtat

Ibland behöver man som pensionär vända sig till ett apotek för att antingen få ut läkemedel eller ha ett annat apoteksärende. Som pensionär får du absolut inte glömma bort att du har rätt till pensionärsrabatt.

No coupons found.