ATT ÅKA TILL ULLARED SOM SENIOR

Seniorhandla Ullared

Det gula varuhuset Gekås i Ullared i Halland lockar miljontals besökare varje år.

Ända sedan 1960-talet har lågpriskonceptet varit en succé. Varuhuset, ja hela området kring Gekås varuhus i Ullared, har något för alla – ung som gammal. Många seniorer och pensionärer har funnit stor glädje av en resa till Gekås, att umgås och shoppa till sig själv, familj, barn eller barnbarn.

I nära anslutning till varuhuset finns nu ett hotell med två och fyrbäddsrum som ett fint komplement till den camping som finns några hundra meter från varuhuset. Där finns det campingstugor och övernattningsstugor och plats för husvagnar som underlättar shoppandet under vistelsen i Ullared.

Dessutom erbjuds pensionärer över 65 år en seniorrabatt vid ankomst, söndagar, måndagar eller tisdagar vid boende i radstuga eller kompaktstuga. Utnyttja gärna denna pensionärsrabatt.

Och för att underlätta att ta sig mellan boendet och varuhuset finns det också en buss som vissa tider på året som går mellan campingen som kallas för Gekåsbyn och varuhuset.

Till Gekås varuhus i Ullared kommer också kända artister och underhåller med jämna mellanrum och under 2020 kommer bland annat nybörjarkurser i flugfiske att anordnas vid tre tillfällen under våren och försommaren. Det finns hela tiden något som händer i Ullared och från det går resor dit från landets alla hörn. Många pensionärer och seniorer tar sig till Gekås och Ullared just med hjälp av sådana resor.

På senare år har också varuhuset blivit ett än mer populärt resmål med hjälp av serien Ullared på Kanal5, där två av varuhusets medarbetare, Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson blivit populära profiler.

[wd_hustle id=”optin-1″ type=”embedded”/]