BLACK WEEK-RABATTER

Föregångaren till Black Week är den välkända shoppingdagen Black Friday. Inte minst för kategorin online-butiker har det varit ett sätt att nå ut med olika erbjudanden under en hel vecka, istället för endast en dag. Black Week inträffar i slutet av november.

Läs mer om Black Week

En annan variant är Black Weekend som även den brukar vara fylld med superrabatter. Det är inte ovanligt med rabatter på 50 %. De flesta handlare har om inte annat reor på minst 25 %, eftersom det är det som kunderna har kommit att förvänta sig under de här dagarna.

Black Weekend inträffar sista helgen i november och då kan du som senior hitta oerhört många olika erbjudanden. Reorna Black Friday och Black Week är utan tvivel årets största rea där de kraftigaste rabatterna finns. De flesta handlare satsar som mest just då och det finns alltid verkliga fynd att göra.

Trots att alla har olika behov kan du garanterat hitta något som passar just dig. Oavsett om du är ute efter ett billigt elavtal eller kanske vill köpa en ny TV.

Black Week rabatter du ska hålla koll på

Letar du efter rea på vitvaror och elektronik ska du också hålla koll under Black Week. Då finns det alltid många olika rabatter i segmentet. Ofta dessutom från kända varumärken som står för kvalitet. Håller du på att renovera hemma kan vi varmt rekommendera att du planerar så att du kan köpa nya vitvaror och köksutrustning under just Black Week. Då kan du få utrustning till kök och badrum som du kanske inte annars hade haft råd med.

Dessutom brukar Black Week vara fullspäckat med rabatter på allt från belysning, textil och möbler till köksartiklar och badrumsaccessoarer.

Black Week – shoppa julklapparna

Reatillfället Black Week 2023 äger rum under sista veckan i november och då kan du som senior få olika prisvärda Black Week rabatter. Alla vet vi hur stressigt det kan vara att handla julklappar inför jul. Därför är shopping under Blackweek utmärkt om du vill slippa julstressen och verkligen kunna njuta i lugn och ro. Du kan helt enkelt handla de flesta klapparna i god tid under Black Weekend.

Har du ungdomar i din närmaste krets av anhöriga är det här ett perfekt tillfälle att shoppa den typ av saker som den målgruppen tycker om. Vet du bara barnens storlekar kan du göra riktiga klipp på märkeströjor, skor och annat.

Du kommer garanterat att bli den mest uppskattade familjemedlemmen om du tänker till lite extra här och shoppar den här typen av prylar som de flesta barn och ungdomar annars inte har råd med. Eller som föräldrar kan vara lite mer restriktiva med att handla, eftersom de är så dyra.

Men givetvis är det ett tillfälle att verkligen unna dig själv saker som du vill ha och behöver. Många laddar upp inför Black Week med att skriva listor på saker de vill ha och behöver, både till hemmet och sig själva. Därefter är det bara att börja leta efter Black Week erbjudanden. Ett väldigt smart sätt tycker vi! Det ger dig exakt det du vill ha hem utan att du tappar bort dig i shoppingyran och klickar hem alldeles för många saker.