BOOKBEAT

BookBeat är en digital prenumerationstjänst för ljud- och e-böcker där du för en månadsavgift kan lyssna och läsa på över hundratusen böcker. Du kommer enkelt igång genom att registrera dig på deras webbplats och kan därefter lägga till ytterligare profiler om du vill. Ladda därefter ner BookBeat-appen till din mobil eller surfplatta och börja lyssna.

Läs mer om rabatter på BookBeat för pensionär och senior

Du kan när som helst avsluta din prenumeration. Med deras streamingtjänst har du tillgång till tiotusentals böcker. Du väljer själv om du vill lyssna strömmat eller ladda hem böckerna till offlineläge. Att lyssna offline är perfekt när du är på resande fot och inte har tillgång till mobildata eller wifi.

Seniorrabatt Bookbeat

Hinner du inte läsa så många böcker som du önskat? Med Bookbeat kan du lyssna på böcker samtidigt som du gör något annat, kanske är ute på promenad, rastar hunden eller reser kollektivt. Som senior kan du få rabatt hos bookbeat som gör att du sparar pengar. Så när du väljer att besöka bookbeat för att lyssna på ljudböcker, glöm då för allt i världen att du som 55+ kan få seniorrabatt.

Pensionärsrabatt Bookbeat

Behöver du koppla av med en god bok? Varför inte lyssna på en bok i stället för att läsa en själv? På en promenad eller i favoritfåtöljen kan du som pensionär lyssna på ljudböcker från Bookbeat. Och det bästa är att du som pensionär kan glädja dig åt att få pensionärsrabatt när du väljer att prenumerera på ljudböcker från Bookbeat.