Bredband

Det finns en uppsjö av bredbandsoperatörer som erbjuder sina tjänster och det är lätt att gå vilse i djungeln. Att ha ett bra bredband är viktigt för att kunna sköta sina ärenden via internet och ha kontakt med nära och kära. Det finns fina seniorrabatter och pensionärsrabatter att ta del av.

Ownit
Helhetslösningar för bredband, tv & telefoni!
Varumärke
Helhetslösningar avseende bredband, tv och telefoni till ett rimligt pris och du kan enkelt skräddarsy din egen utefter just dina behov.
Ingen kod ↓
Telenor
Mobilabonnemang från Telenor
Varumärke
Fria samtal, sms och mms, ett testvinnande 4G-nät som täcker 99 % av Sveriges befolkning, möjlighet att byta abonnemang under bindningstiden.
Ingen kod ↓
Tre
Telefonabonnemang från Tre
Varumärke
Prisvärda paketeringar av de senaste mobilerna, surfplattor, bredband och Apple Watch.
Ingen kod ↓
Bli medlem helt gratisMissa inte några exklusiva rabatter och erbjudanden. Fyll i din e-postadress så att vi kan hålla kontakten.

Fördjupning kring rabatter för dig som är pensionerad eller senior

Billigt bredband pensionär

Det kan bli dyrt att surfa på nätet om man inte har rätt bredbandsavtal och det kan vara svårt att hitta ett billig bredband för dig som pensionär. Men hejsenior.se har erbjudanden om billigt bredband som du som pensionär kan ta del av. Flera av de stora operatörerna har alla billigt bredband som finns tillgängligt för dig som är pensionär. Så när du som är pensionär behöver billigt bredband kan du med fördel titta på de erbjudanden som finns här på hejsenior.se

Seniorrabatt bredband

Bredbandsdjungeln är snårig men det finns bolag som erbjuder fina seniorrabatter på bredband som är värda att ta del av. Du som är senior får med andra ord inte glömma att det finns förmånliga seniorrabatter på bredband.

Pensionärsrabatt bredband

Bredbandsdjungeln är snårig men det finns bolag som erbjuder fina pensionärsrabatter på bredband som är värda att ta del av. Du som är pensionär får med andra ord inte glömma att det finns förmånliga pensionärsrabatter på bredband.

Seniorrabatter mobilt bredband

Om du har en bärbar dator eller läsplatta är mobilt bredband något som är riktigt bra att ha – du kan koppla upp dig praktiskt taget överallt. Därför är det extra bra att det finns seniorrabatter på mobilt bredband som du som senior, 55+ kan ta del av.

Pensionärsrabatter mobilt bredband

Om du har en bärbar dator eller läsplatta är mobilt bredband något som är riktigt bra att ha – du kan koppla upp dig praktiskt taget överallt. Därför är det extra bra att det finns pensionärsrabatter på mobilt bredband som du som pensionär kan ta del av.