BRÖLLOPSGÅVOR

Nalkas det bröllop? Det kan vara svårt att veta vad du ska köpa för bröllopsgåvor til brudparet, då de oftast har olika smak. Om du vill ge bort en traditionell present kan du fokusera på praktiska prylar till hemmet som de båda kan använda. Vill du istället ge en personlig present passar exempelvis ett gåvoset med en personlig gravyr.

Läs mer om bröllopsgåvor

Bröllopsgåvor tips

Det finns en del butiker som erbjuder fina presenter till brudparet. Speciellt i inredningsbutiker hittar du lätt passande gåvor som är lite mer designade. Särskilt vasen är en traditionell bröllopsgåva som finns i olika utföranden. Tips på andra bröllopspresenter är; en finare pläd, designade vinglas, eller en stilren ljusstake. Även köksattiraljer är populärt, som kaffebryggare, blender, samt kokkärl eller stekpannor i gjutjärn.

Du kan även hitta fina gåvoset i butikerna, som exklusiva vinglas, handgjorda chokladpraliner, samt presentkorgar med godsaker. Till exempel, kan du köpa ett champagneset med graverad låda. Gravyren kan du göra personlig med brudparets namn eller en liten dikt om kärleken.

Bröllopsgåvor pris varierar och du kan själv välja vad du kan tänka dig betala för en bröllopspresent. Du måste inte köpa den dyraste gåvan, en billigare fin inredningsdetalj till hemmet passar precis lika bra.

Rabatt bröllopsgåvor

På webben hittar du enkelt billiga bröllopsgåvor till ett rabatterat pris. När du skriver in rabatt bröllopsgåvor i en sökmotor kommer det upp en rad olika förslag på gåvor du kan köpa, men även butiker som erbjuder rabatt. Om det är något speciellt du letar efter kan du jämföra produkten på olika sidor. På så sätt får du din present till det billigaste priset och så har du pengar över till annat kul.

En billig bröllopsgåva behöver inte vara opersonlig. Vad säger du om en prydlig kortlåda som du tar med dig till bröllopsfesten? Alla gäster får skriva en hälsning till brudparet som de sedan lägger i lådan, och brudparet får ett minne de kan bevara för livet. Andra billiga presenter är kärleksspel som paret kan spela tillsammans, presentaskar som du kan fylla med godbitar, eller fotoalbum som brudparet kan fylla med bilder.

Fira kärleken

Ett bröllop är till för att vi ska fira kärleken mellan två personer. Du väljer själv om du vill köpa något traditionellt, litet eller stort, personligt eller praktiskt. Oftast räcker det med en fin liten present som inte kostar alldeles för mycket, eftersom att fokuset ligger på brudparet och kärleken. De uppskattar förmodligen din närvaro mer än presenterna.

Köp bröllopsgåvor från dessa varumärken

Albrekts guld
Diamanter, guld och andra smycken till bra priser!
Varumärke
Albrekts Guld är en av landets ledande guldsmedkedjor.
Ingen kod ↓
Buttericks
Hitta allt till festen eller maskeraden!
Varumärke
Butterick’s Leco är ett av landets största fest- och maskeradföretag och har varit Festspecialist sedan 1903.
Ingen kod ↓
Fyndiq logo
Allt mellan himmel och jord!
Varumärke
Fyndiq kommer att fylla på med superfynd varje dag!
Guldfynd logo
Smycken, guld och diamanter på nätet!
Varumärke
Hos Guldfynd hittar du ringar, örhängen, halsband, armband, klockor, presenter, presentkort och acessoarer.
Hallberg guld logo
Guld & smycken till kampanjpriser
Kampanj
Ledorden kvalitet, kunskap och service har allt sedan Hallbergs Guld grundades 1860 stått i fokus för verksamheten.