BYGGHEMMA

Ska du bygga ett hus från grunden? Vill du uppgradera ditt badrum? Då ska du besöka Bygghemma. E-handelsbolaget Bygghemma Sverige startade 2006 och har sitt huvudkontor i Malmö. Det här är en lite speciell webbutik, eftersom de inte har ett eget lager. Istället skickar producenten dina varor hem till dig. Webbutiken erbjuder dig dessutom installation och montering med hjälp av en kunnig hantverkare.

Läs mer om Bygghemma

Bygg ditt egna hem

I webbshoppen hittar du allt som du behöver för att kunna bygga ditt hem från grunden och upp. Sortimentet består av byggvaror som virke och tak, fast inredning och praktiska verktyg som sågar, borrmaskiner och cementblandare. De har även sportartiklar, grejer till trädgården samt inredningsdetaljer som lampor och möbler. Så om du behöver något speciellt till hemmet är Bygghemma butik för dig.

Bygghemma trädgård

I trädgårdsavdelningen finner du det mesta du kan tänkas behöva för att ta hand om din trädgård. Bygghemma trädgård har ett brett sortiment med växthus, odlingslådor och allt som behövs för anläggning. Vill du ha en sten- eller grusgång? I webbshoppen hittar du båda alternativen och mycket mer. Sedan kan du passa på och köpa lite utemöbler, så att du kan beskåda din egenodlade trädgård från en trevlig plats.

För dig som bedriver lantbruk erbjuder de även redskap för traktorn samt allt praktiskt för ladugården och stallet. I utbudet finns även tåliga arbetskläder och regnkläder. För djuren finns även ett gäng tillbehör. Till hunden kan du köpa en praktisk bur för bilfärden eller en mysig bädd att sova i. Även hästen ska ha sitt, i sortimentet erbjuds det bland annat sköna skenskydd och stalltäcken.

Bygghemma Outlet

Vill du spara pengar på bygget? Då kan du kika in i outleten. Där fyndar du utan att behöva använda en rabattkod Bygghemma. På så sätt kan du fynda samma kvalitetsvaror för ett nedsatt pris. Outleten ändrar sitt utbud hela tiden. Det beror på att det oftast bara finns ett fåtal av varje vara. Men, exempel på produkter är; motorsågar, duschkabiner, laminatgolv och microcement.

För att beställa dina varor från outleten måste du ringa in. Du får då prata med en produktrådgivare som kan hjälpa dig ta ett beslut och lägga en beställning.

Seniorrabatt Bygghemma

På första sidan i webbutiken hittar du alla pågående kampanjer. Där kan du även se aktuella rabatt Bygghemma och pensionärsrabatt Bygghemma. Vill du ändå få ytterligare rabatter, då kan du anmäla dig till deras nyhetsbrev. Då får du unika erbjudanden, inspiration och aktuell information direkt på mejlen.

Rabatter i samma kategori

Beijer bygg logo
Allt inom byggvaror!
Varumärke
Rikstäckande byggvaruhus från Malmö i söder till Kiruna i Norr.
Bythjul logo
Sommardäck och vinterdäck med mera!
Varumärke
Bythjul är en av nordens största däck och fälg aktörer på Internet.
Kjell o Co Logo
Alla tillbehör till hemelektronik!
Varumärke
Elektronik till hemmet, tillbehör till mobiler och surfplattor, datortillbehör samt hushållsapparater.
Bildelar på nätet!
Bildelar på nätet!
Varumärke
Billigare för dig att serva eller reparera din bil genom att erbjuda högkvalitativa bildelar av originalkvalitet till ett lägre pris än i vanliga butiker.