CDON

CDON.COM är Nordens största online varuhus! Hos CDON.COM finner du ett ständigt växande utbud inom sport, mode, media, elektronik, livsmedel och mycket mer. Företagets ambition är att förse dig med allt du vill ha till de bästa priserna. På CDON.COM väljer du mellan mängder av filmer, böcker, CD-skivor, spel, leksaker och mobil-, hushålls- och elektronikprodukter. Sortimentet växer hela tiden och du hittar garanterat något du gillar.

Mer information angående rabatter för pensionärer och senior 55+ på CDON

E-handelsföretaget C DON skapades 1999. Då var fokus på att sälja film och musik. Nu har företaget utvecklats och säljer allt från media, elektronik, kläder till livsmedel. Idag är CDON en marknadsplats som näthandlare kan ansluta sig till. På sätt har de blivit den största marknadsplatsen i Norden.
Ett av företagets mål är att du ska känna dig trygg när du handlar via deras webbshop. Därför har de som garanti att alla köpvillkor tillgodoses. Dessutom hjälper kundtjänst dig när du behöver det.

Seniorrabatt CDON

En ny film att se på regniga dagar eller i höstmörkret? Hos CDON finns det mesta vad gäller filmer och även skivor att lyssna på. Och som senior kan du glädja dig åt att det finns seniorrabatt att få när du gör dina inköp.

Vill du ha pensionärsrabatt CDON? Webbshoppen har alla sina erbjudanden samlade på en och samma sida. Det betyder att när du söker efter CDON rabattkod 10 procent, då kommer du automatiskt in på webbutiken. Under “Deals just nu” hittar du alla varor med nedsatt pris. Vissa produkter har rea med så mycket som 70%. Om du handlar mycket kan du bli medlem i CDON+ och på så sätt få ännu mer rabatt och förmåner.

Pensionärsrabatt CDON

Böcker, filmer, CD-skivor. Det mesta finns för dig som pensionär att köpa hos CDON. Och med en pensionärsrabatt kan du få det du köper till ett ännu bättre pris än det ordinarie. Glöm därför inte bort att du som pensionär kan få pensionärsrabatt.

Brett sortiment

I webbutiken hittar du tusentals produkter från olika näthandlare. Det är praktiskt att ha allt samlat på ställe, så att du kan köpa allt du behöver från en webbshop. Som tur är har CDON delat upp alla produkter i kategorier, så att det blir lättare för dig att se utbudet.

På marknadsplatsen kan du köpa allt från träningsutrustning, kontorsmaterial och skönhetsprodukter till babysaker, datorer och nikotinpåsar. Du kan även fylla på ditt skafferi med läsk, te och kaffe samt snacks och godis. CDON har alltså ett väldigt brett sortiment. Med andra ord kan du vara säker på att du kommer hitta det du vill ha eller behöver.

CDON rabattkod

Du behöver egentligen ingen rabattkod CD ON för att kunna handla produkter för ett billigare pris. Istället kan du hålla utkik på deras webbshop för att ta del av kampanjer och erbjudanden. Vill du ändå ha mer rabatt, då kan du bli medlem i CDON+.

CDON fri frakt

Som medlem i CDON+ får du som kund alltid fri frakt. Dessutom får du betala medlemspris för utvalda produkter. Fördelarna är många då du även får speciella kampanjerbjudanden, förtur till reor samt unika rabattkoder på mejlen. Du kan även välja om du vill ha streaming-tjänsten Viaplay med ditt medlemskap. Då kan du titta på serier och filmer obegränsat i ett år.

Värdekoder CDON

Du kan enkelt hitta rabatter när du skriver in värdekod CD ON i en sökmotor. När du skriver upp dig för att prenumerera på deras nyhets brev får du dessutom en värdekod CDON värd 50 kronor.