CHEESECAKE BROWNIE HJÄRTAN

Dessa Cheesecake Brownie Hjärtan kombinerar två av mina favoritdesserter. Dessutom är de enkla att göra!

INGREDIENSER

Brownie:
1 förpackning browniemix
Ägg*
Smör*

*Följ mängd och anvisningarna från förpackningen

Cheesecake:
1 paket färskost
1 dl socker
1 ägg
1/2 tsk vaniljextrakt
Strössel eller bär – valfritt

INSTRUKTIONER

  1. Börja med att förvärma ugnen till 180 grader.
  2. Förbered sedan din browniemix enligt anvisningarna på förpackningen.
  3. Tillsätt den förberedda browniesmeten i din lätt smorda ugnsform. (Jag använde en hjärtformad form här, men en 30x20cm form skulle fungera lika bra.)
  4. Vispa ihop färskost, socker, ägg och vaniljextrakt tills det är slätt i en stor skål.
  5. Tillsätt skedar av färskostblandningen på toppen av din browniesmet.
  6. Använd ett träspett eller en tandpetare för att virvla ner färskostblandningen i smeten.
  7. Grädda enligt anvisningarna på förpackningen, lägg till ytterligare 4-5 minuter för att kompensera för färskostlagret.
  8. Ta ut ur ugnen och låt svalna i 5-10 minuter innan du tar dem ur formen.
  9. Toppa med strössel eller bär för lite extra färg och för att det är kul.

Lycka till! / Marianne