CYBER MONDAY

Fredagen efter amerikanska Thanksgiving är det Black friday. De flesta affärer har då stor rea. Måndagen efter inträffar Cyber Monday, vilket innebär att de flesta affärerna online sänker sin rea ytterligare. Black Friday och Cyber Monday är startskottet för julhandeln och du kan göra flera klipp inför julfirandet.

Läs mer om Cyber Monday

Näthandlarnas dag

2005 införde den amerikanska branschorganisationen NRF (National retail federation) Cyber Monday. Black Friday är en readag som funnits för fysiska affärer sen 1960-talet. För att näthandlarna skulle ha en motsvarighet skapades Cyber Monday. Under åren har gränserna blivit utsuddade och nu kan du hitta Black Friday och Cyber Monday erbjudanden både fysiskt och online. Skillnaden är att Black Friday kan hålla på i upp till en vecka och kallas ibland för Black Week, medan Cyber Monday endast sker på måndagen.

De här rea-dagarna har varit populära i USA under en längre tid. Black Friday och Cyber Monday blev etablerade i Sverige först under 2013. Näthandlarna i Sverige har slagit ihop dagarna. Rean börjar med Black Friday och fortsätter under helgen, för att sedan avslutas med Cyber Monday.

Gör ett kap med Cyber Monday erbjudande

Under Cyber Monday kan du hitta unika erbjudanden från dina favoritaffärer online. Du behöver inte bara köpa julklappar, du kan även passa på att uppgradera din tv eller mobiltelefon. Med ett erbjudande Cyber Monday får du till exempel dyr elektronik för ett betydligt lägre pris. Du sparar alltså pengar, men det är bra att jämföra reapriset innan du slår till. Ibland kan det visa sig att produkten är ännu billigare i andra webshoppar.

Cyber Monday rabatt

När affärerna sänker sina Cyber Monday rabatter ytterligare kan du passa på att köpa det du inte tyckte var tillräckligt billigt under Black Friday. Populära kategorier att köpa från under Cyber Monday har under tidigare år varit mobiltelefoner, tv:s, datorer, jackor, samt elektronik som TV-spel och hörlurar. Så om det är något du har funderat på att köpa är det fördelaktigt för dig att passa på och utnyttja Cyber Monday erbjudanden.

Gör ett kap

Om det är något speciellt du vill köpa kan du alltså slå till under Cyber Monday. Du kan även passa på att köpa alla julklappar till barnbarnen, utan att du behöver spendera en mindre förmögenhet. De flesta affärer har rabatter och erbjudanden under de här dagarna, vilket kommer göra din plånbok glad. Tänk bara på att jämföra olika affärer för att hitta det bästa erbjudandet.

Alla rabatter

Åhlens logo
Kampanjpriser på massor av varor hos Åhlens!
Kampanj
Notera att reapriserna på åhlens.se gäller endast på åhlens.se.
Allers til kampanjpris!
Allers til kampanjpris!
Kampanj
Allers kommer ut varje vecka och bjuder in till härlig läsning om allt mellan himmel och jord.
Arcy
Prova gratis i 30 dagar
Kampanj
I appen Arcy kan du läsa fler än 70 av Sveriges mest älskade magasin och tidningar digitalt – den smartaste tjänsten för noga utvald läsning!
Chilimobil logo
Alltid Fri Surf - 249 kr/mån
Kampanj
Surfa snabbare – Nu med 5G. Viaplay Film & Serier ingår i 3 månader.
Chokladogram
Skicka choklad och godis
Kampanj
Rabattkoden ger 15% på ett köp t.o.m. 31/12-23. Rabattkoden gäller inte på presentkort och kan inte kombineras med andra rabatter.
CGSENIOR15
comviq senior logo
Fiber med rabatt i 3 mån!
Kampanj
Med bredband från Comviq får du en stabil, snabb och säker uppkoppling.
Spara upp till 28%
Spara upp till 28%
Kampanj
Beställ tidningen Elle och få de senaste inom mode, skönhet, resor och de senaste trenderna från Sverige och hela världen.
Halebop
Halva priset i 3 månader!
Kampanj
Halebops abonnemang är för dig som diggar, fria mess & samtal, att behålla oanvänd surf, surfa och snacka i EU som hemma.
Hallon logo
Från 44 kr/mån i 3 mån!
Kampanj
Koppla upp och koppla av i sommar! Skaffa mobilt bredband hos hallon från 44 kr/mån
Hembakat
9 nr av Hembakat för endast 599 kr
Kampanj
Hembakat är perfekt för dig som älskar att baka. Här finns recepten som alla lyckas med. Härliga bakverk varvas med intressanta reportage. Få 46% rabatt!
Rabatt på prenumeration
Rabatt på prenumeration
Kampanj
Hemmets Journal är Sveriges ledande veckotidning och har i snart 100 år varit det självklara valet för den som vill ha underhållande läsning i alla tänkbara områden.
Spara upp till 46%
Spara upp till 46%
Kampanj
Varje nummer av Illustrerad Vetenskap bjuder på rikt illustrerade artiklar, skrivna på ett levande språk som både fängslar och underhåller.
InkClub logo
Prova bläck eller fotopapper för 1 kr till din skrivare!
Kampanj
inkClub är en av Europas största återförsäljare av bläckpatroner och lasertoner online.
Kontaktlinser till låga priser!
Kontaktlinser till låga priser!
Kampanj
Linser på nätet - fri retur, snabba leveranser och prisgaranti
Hitta resan på Sveriges största reseguide!
Hitta resan på Sveriges största reseguide!
Kampanj
Reseguiden kan resenärer jämföra och boka resor från alla ledande arrangörer.
Skellefteå logo
0 kronor i månadsavgift i 9 månader!
Kampanj
0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset, som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms.
Skicka presenter och gåvor online
Skicka presenter och gåvor online
Kampanj
Rabattkoden ger 15% på ett köp t.o.m. 31/12-23. Rabattkoden gäller inte på presentkort och kan inte kombineras med andra rabatter.
SPSENIOR15
SvD komplett helg i 3 månader
SvD komplett helg i 3 månader
Kampanj
SvD komplett helg i 3 månader för 1407 kr. Du sparar 40%! Erbjudandet gäller nya prenumeranter.
Ta första steget mot en högre framtida pension!
Ta första steget mot en högre framtida pension!
Kampanj
Samla din tjänstepension – sänk dina fondavgifter!
Res på en 40 timmars kryssning till Tallinn och Helsingfors
Res på en 40 timmars kryssning till Tallinn och Helsingfors
Kampanj
Med bokningskoden får du 25% rabatt när du bokar kryssning söndag - onsdag.
HEJSENIOR
Tele2 -20%
20% på mobilabonnemang
Kampanj
Surfa, streama och håll kontakten med nära och kära med ett stabilt mobilnät. Som senior och pensionär får du 20% rabatt på mobilabonnemang. Rabatten gäller för dig som har fyllt 65.
tidningskungen logo -40%
Prenumerera på en korsordstidning
Kampanj
Bli prenumerant på en valfri korsordstidning till kampanjpris på Tidningskungen!
Tre logo
Mobilabonnemang med 5G-fart!
Kampanj
Nu kan du surfa jättesnabbt i Stockholm, Göteborg, Malmö och flera andra städer. Byt surfmängd när du vill - ingen bindningstid