DOZ APOTEK

DOZ Apotek har funnits sedan 1973 i England men i Sverige har DOZ funnits i ganska precis tio år. Apoteket tillhandahåller vanliga apoteksprodukter men också så mycket mer. Vissa DOZ Apotek genomför håltagning i öronen men gemensamt för alla 78 DOZ Apotek är att de är fullserviceapotek som har flertalet apoteksnära tjänster och även en möjlighet att hämta ut receptbelagda läkemedel. Dessutom fokuserar DOZ Apotek på att ge rådgivning, tipsa, uppmuntra och peppa till ett mer hälsosamt liv.

Fördjupning om DOZ Apotek och deras erbjudanden till seniorer

Seniorrabatt DOZ Apotek

När du behöver en apoteksprodukt är DOZ Apotek ett bra val. Du kan gå  med i deras medlemsklubb eller hämta ut det receptbelagda läkemedel du är i behov av. Som 55+ har du också rätt att nyttja den seniorrabatt du har tillgång till.

Pensionärsrabatt DOZ Apotek

Apoteksvärlden har eskalerat stort sedan apoteksbolaget monopol föll och nu finns det många olika apotek att välja på. Hos DOZ Apotek blir du väl omhändertagen och kan känna dig trygg med att du får den bästa servicen oavsett ditt besök till apoteket. Apoteket har dessutom en omfattande e-handel, vilket gör att du kan beställa produkter direkt på nätet, utan att behöva gå till något av företagets apotek. Och då är det bra att komma ihåg att du har rätt till pensionärsrabatt på dina inköp. 

No coupons found.