Ekonomi

Det kan som senior och pensionär vara svårt att få ekonomin att räcka till alla gånger. På sajten hittar du rabatter och erbjudanden som gör att du kan spara mycket pengar vad gäller bank, försäkring, elavtal, vitvaror och telefoni och därmed få ekonomin att räcka till och även ha pengar över till annat.

Kortio
Hitta rätt kreditkort!
Varumärke
Kortio har samlat alla marknadens kreditkort och erbjudanden relaterade till kreditkort.
Ingen kod ↓
Ownit
Helhetslösningar för bredband, tv & telefoni!
Varumärke
Helhetslösningar avseende bredband, tv och telefoni till ett rimligt pris och du kan enkelt skräddarsy din egen utefter just dina behov.
Ingen kod ↓
Telenor
Mobilabonnemang från Telenor
Varumärke
Fria samtal, sms och mms, ett testvinnande 4G-nät som täcker 99 % av Sveriges befolkning, möjlighet att byta abonnemang under bindningstiden.
Ingen kod ↓
Tre
Telefonabonnemang från Tre
Varumärke
Prisvärda paketeringar av de senaste mobilerna, surfplattor, bredband och Apple Watch.
Ingen kod ↓
Elskling.se
Elskling guidar dig i el-djungeln!
Varumärke
Utbudet är stort, det finns idag 120 elhandelsbolag på den svenska marknaden, som tillsammans erbjuder de svenska hushållen över 5000 elavtal.
Ingen kod ↓
Avanza
Mer till dig och mindre till banken!
Varumärke
Avanza är Sveriges största digitala plattform för sparande och investeringar.
Ingen kod ↓
Bli medlem helt gratisMissa inte några exklusiva rabatter och erbjudanden. Fyll i din e-postadress så att vi kan hålla kontakten.

Mer information om rabatter för pensionär och senior angående allt om ekonomi

Telefonabonnemang 55+

Att hitta rätt telefonabonnemang kan vara svårt. Det är en djungel därute med många erbjudanden till höger och vänster. Du som senior 55+ har mycket att välja på men du ska vara medveten om att du kan få seniorrabatt när du tecknar ett telefonabonnemang när du fyllt 55+. Telefonabonnemang kan många gånger vara den bästa lösningen när du vill ha kontakt med nära och kära eller behöver komma i kontakt med sjukvård eller andra tjänsteinrättningar. Ni som fyllt 55+ har rätt till seniorrabatt som gör att ni kan spara pengar när ni tecknar ett telefonabonnemang.

Seniorrabatt bank

Som 55+ kan du få seniorrabatt när du behöver utföra bankärenden. Det finns banker som har speciellt förmånliga seniorrabatter att utnyttja när tillfälle ges.

Seniorrabatt försäkring

Behöver du teckna en ny försäkring eller behöver du förnya din gamla? Är du senior och är 55+ kan du få seniorrabatt på försäkring. Håll utkik efter de erbjudanden som finns!

Seniorrabatt elavtal

Det är en snårig djungel när det gäller elavtal. Men glöm för allt i världen inte bort att du som senior, 55+ kan få seniorrabatt på elavtal. Det finns flera erbjudanden att ta del av när du är senior.

Seniorrabatt Vitvaror

Vitvaror kan vara dyra i inköp. Men som senior som nått åldern 55+ kan du få seniorrabatt på vitvaror hos utvalda företag. Glöm inte bort att ta del av denna seniorrabatt när du behöver byta ut ditt kylskåp, din diskmaskin eller andra vitvaror.

Fast telefon senior

Har du som senior 55+, en fast telefon? Då kan du som senior få rabatt på din telefon. Det finns nämligen seniorrabatter att ta del av när det gäller telefoni för dig som senior och som nått åldern 55+.

Pensionärsrabatt bank

Som pensionär kan du få pensionärsrabatt när du behöver utföra bankärenden. Det finns banker som har speciellt förmånliga pensionärsrabatter att utnyttja när tillfälle ges.

Pensionärsrabatt försäkring

Behöver du teckna en ny försäkring eller behöver du förnya din gamla? Är du pensionär och är 65+ kan du få pensionärsrabatt på försäkring. Håll utkik efter de erbjudanden som finns!

Pensionärsrabatt elavtal

Det är en snårig djungel när det gäller elavtal. Men glöm för allt i världen inte bort att du som pensionär kan få seniorrabatt på elavtal. Det finns flera erbjudanden att ta del av när du är pensionär.

Pensionärsrabatt Vitvaror

Vitvaror kan vara dyra i inköp. Men som pensionär kan du få pensionärsrabatt på vitvaror hos utvalda företag. Glöm inte bort att ta del av denna pensionärsrabatt när du behöver byta ut ditt kylskåp, din diskmaskin eller andra vitvaror.

Fast telefoni pensionär

Har du som pensionär, en fast telefon? Då kan du som pensionärsrabatt på din telefon. Det finns nämligen pensionärsrabatt att ta del av när det gäller telefoni för dig som pensionär och som nått åldern 65+