EKONOMI

Det kan som senior och pensionär vara svårt att få ekonomin att räcka till alla gånger. På sajten hittar du rabatter och erbjudanden som gör att du kan spara mycket pengar vad gäller bank, försäkring, elavtal, vitvaror och telefoni och därmed få ekonomin att räcka till och även ha pengar över till annat.

Mer information om rabatter för pensionär och senior angående allt om ekonomi

Seniorrabatt bank

Som 55+ kan du få seniorrabatt när du behöver utföra bankärenden. Det finns banker som har speciellt förmånliga seniorrabatter att utnyttja när tillfälle ges.

Seniorrabatt försäkring

Behöver du teckna en ny försäkring eller behöver du förnya din gamla? Är du senior och är 55+ kan du få seniorrabatt på försäkring. Håll utkik efter de erbjudanden som finns!

Seniorrabatt elavtal

Det är en snårig djungel när det gäller elavtal. Men glöm för allt i världen inte bort att du som senior, 55+ kan få seniorrabatt på elavtal. Det finns flera erbjudanden att ta del av när du är senior.

Seniorrabatt Vitvaror

Vitvaror kan vara dyra i inköp. Men som senior som nått åldern 55+ kan du få seniorrabatt på vitvaror hos utvalda företag. Glöm inte bort att ta del av denna seniorrabatt när du behöver byta ut ditt kylskåp, din diskmaskin eller andra vitvaror.

Pensionärsrabatt bank

Som pensionär kan du få pensionärsrabatt när du behöver utföra bankärenden. Det finns banker som har speciellt förmånliga pensionärsrabatter att utnyttja när tillfälle ges.

Pensionärsrabatt försäkring

Behöver du teckna en ny försäkring eller behöver du förnya din gamla? Är du pensionär och är 65+ kan du få pensionärsrabatt på försäkring. Håll utkik efter de erbjudanden som finns!

Pensionärsrabatt elavtal

Det är en snårig djungel när det gäller elavtal. Men glöm för allt i världen inte bort att du som pensionär kan få seniorrabatt på elavtal. Det finns flera erbjudanden att ta del av när du är pensionär.

Pensionärsrabatt Vitvaror

Vitvaror kan vara dyra i inköp. Men som pensionär kan du få pensionärsrabatt på vitvaror hos utvalda företag. Glöm inte bort att ta del av denna pensionärsrabatt när du behöver byta ut ditt kylskåp, din diskmaskin eller andra vitvaror.

Kortio
Hitta rätt kreditkort!
Varumärke
Kortio har samlat alla marknadens kreditkort och erbjudanden relaterade till kreditkort.
Ingen kod ↓
Telenor
Mobilabonnemang från Telenor
Varumärke
Fria samtal, sms och mms, ett testvinnande 4G-nät som täcker 99 % av Sveriges befolkning, möjlighet att byta abonnemang under bindningstiden.
Ingen kod ↓
Tre
Prisvärda paketeringar!
Varumärke
De senaste mobilerna, surfplattor, bredband och Apple Watch.
Ingen kod ↓
Avanza
Mer till dig och mindre till banken!
Varumärke
Avanza är Sveriges största digitala plattform för sparande och investeringar.
Ingen kod ↓