ELLE

Tidskriften Elle är en mycket populär tidning inom genren mode och livsstil och finns idag i många länder runt om i världen. Utöver de här kategorierna täcker tidningen också ämnen som skönhet, hälsa och även kändisnyheter. Elle är känt för att bjuda sina läsare på fantastiska fotografier och ett redaktionellt innehåll som håller hög kvalitet. Om du vill hålla koll på trender så är Elle alltså tidningen för dig.

Läs mer om Elle

Historian bakom Elle

Tidningen Elle lanserades ursprungligen i Frankrike 1945. Med andra ord är Elle alltså en tidning som har funnits med länge. Skaparen av Elle var Hélène Gordon Lazareff. Hon föddes i Moskva 1909, men familjen flyttade till Frankrike när Helene fortfarande var ung. När andra världskriget bröt ut flydde Helene till USA och där började hon arbeta som journalist för både mode- och nyhetstidningar.

Hon återvände sedan till Frankrike när kriget äntligen var över och sjösatte då sin idé om tidskriften Elle. Grundidén var att Elle skulle vara en exklusiv tidning för kvinnor som var intresserade av mode och skönhet. Den inspirerande tidningen blev mycket uppskattad efter de tuffa krigsåren och blev snabbt en framgång.

Elle fick ett gott rykte framförallt för det sofistikerade och innovativa innehållet. Under de följande åren kom Elle att expandera utanför Frankrike. 1985 började Elle säljas i USA och Storbritannien och idag har tidningen läsare i hela 45 länder.

Elle prenumeration

Vill du vara säker på att inte missa ett nummer av tidningen är det väldigt smidigt att teckna en Elle prenumeration. Då får du hem alla nummer direkt i brevlådan.

Att ha en prenumeration på din favorittidning, avsett om det är Elle eller någon annan, kan vara väldigt trevligt. Föreställ dig att få krypa upp i soffan med en kopp te, bläddra igenom de glansiga sidorna och upptäcka de senaste modetrenderna och skönhetstipsen. Det här är en lyx som kan ge extra glädje i din vardag.

Få Elle rabatt

Det finns ingen Elle gratis tidning, men väl en bilaga online med gratismaterial. Däremot har tidningen ofta erbjudanden om Elle prenumeration. Vill du spara några slantar kan det alltså vara bra att passa på när det finns en aktiv Elle prenumerera kampanj.

Du kan även få Elle seniorrabatt på en Elle prenumeration. Kika gärna här hos oss för att hitta aktuella erbjudanden för dig som är senior.

Elle pris

Hur mycket en Elle prenumeration kostar kan variera beroende på om det finns något aktuellt erbjudande eller inte. Ibland kan du få 12 nummer för omkring 700 kronor, eller 3 nummer för cirka 300 kronor. Oftast är det så att ju fler nummer du prenumererar på, desto billigare blir ditt Elle pris.

Spara upp till 30%
Spara upp till 30%
Kampanj
Beställ tidningen Elle och få de senaste inom mode, skönhet, resor och de senaste trenderna från Sverige och hela världen.