ELLOS

Redan 1947 grundade Ellos i Borås, där företaget haft sitt huvudkontor sedan dess och har byggt stora delar av sin framgång på postorder-verksamhet. Numera är det e-handel som gäller och där är Ellos ledande i Norden. 

Fördjupad info om Ellos och deras rabatter till seniorer och pensionärer

Företaget grundades redan 1947 av Olle Blomqvist och Lars Gustafsson. Det är just grundarnas namn som gav postorderföretaget namnet Ellos. Under 1980-talet etablerade sig företaget även i Norge och Finland. I dagsläget är Ellos Group ledande i norden inom e-handel. Här hittar du allt du behöver inom kläder, hem och skönhet.
Ellos erbjuder ett brett sortiment av märkeskläder. I runda slängar finns det 400 olika märken att välja emellan. Bland annat Adidas, GANT, Ralph Lauren och Tommy Hilfiger, för att nämna några. Dessutom har de även ett eget märke, som både är prisvärt och hållbart.

Seniorrabatt Ellos

Ellos har i många år varit ett fint alternativ för dig som velat köpa kläder, leksaker och andra produkter till bra priser genom sin postorderverksamhet. Nu har företaget mest gått över till e-handel men är fortfarande ett bra alternativ när man på ett smidigt sätt vill handla kläder, skor eller andra saker. Som 55+ får du inte glömma att du har tillgång till seniorrabatt

Pensionärsrabatt Ellos

När du behöver nya kläder, skor eller liknande är Ellos ett bra ställe att använda sig till. Tidigare känt för sin fina service genom postorder har företaget nu gått över till e-handel men innehållet är detsamma som förut. Pensionärsrabatten är bra att komma ihåg om du som pensionär avser att göra ett inköp hos Ellos.

Ellos Collection

Det egna märket erbjuder kläder för dam, herr och barn. Dessutom finns även Ellos skor. Kläderna finns i många storlekar så att just du ska känna dig inkluderad. Ellos samarbetar även med Better Cotton Initiative, en global ideell organisation som förbättrar de sociala, ekonomiska och miljömässiga villkoren för bomullsbönderna.

Hos Ellos Home hittar du det mesta inom inredning till ditt hem. Allt från sängkläder, prydnadskuddar, förvaringslådor och pynt. Oavsett vilken inredningsstil du har så kommer du hitta något som faller dig i smaken. Elloshome strävar ständigt efter bra priser, trots det så hittar du även Ellos home rea.

I en del av Ellos Collaborations, Made by Women-initiativ, samarbetar de med kvinnliga inspiratörer och kreatörer i både kampanjer och kollektioner. Några kända ansikten är bland annat Eva Röse, Emilie Tømmerberg och Linda-Marie Nilsson.

Lättnavigerad onlineshopping

Hemsidan gör det lätt att hitta det du söker. Du kan till exempel välja att kläder ska visas efter tillfälle, material eller storlek. Söker du efter nya juldekorationer? Klicka dig lätt in i jul-kategorin. Hemsidan har även mycket information kring frakt och betalning. Hittar du inte svaret på just din fråga, kan du lätt kontakta deras kundservice. Deras kundservicetelefon är tillgänglig måndag till söndag.

Pensionärsrabatt hos Ellos

Trots att Ellos redan erbjuder bra produkter till bra priser hittar du dessutom seniorrabatt hos Ellos. Denna kan du även kombinera med andra erbjudanden. Ellos rabatt och Ellos rabattkod hittar du synligt redan på första sidan. Är du dessutom en inloggad kund så kommer du hitta personliga rabatter anpassade för just dig. Till exempel; Ellos fri frakt, Ellos rea dam eller skönhet.

De har samlat alla rabatt Ellos på ett och samma ställe. Via Ellos Outlet du enkelt hitta alla produkter till nedsatta priser på ett och samma ställa. Dessutom kan du filtrera din sökning efter bland annat kategori, storlek och material.

Rabatter i samma kategori

Lindex logo
Mode & kläder för dam och barn!
Varumärke
Gäller tills vidare i butik och online, både på dam- och barnsortimentet. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.
Timarco Logo
Underkläder på nätet!
Varumärke
Brett utbud av underkläder (trosor, kalsonger, BHs och Sport-BHs) men även badkläder, skor och sportkläder.