ELSKLING

Sedan starten 2007 har elskling.se hjälpt över 700 000 svenska hushåll att jämföra och byta elavtal på elskling.se. elskling.se blev utsedd till en av Sveriges 100 bästa sajter av Internetworld 2012. Elskling AB blev utsedd till ett Gasellföretag 2012 av Dagens Industri. Företaget innehar en AAA-rating från Soliditet, vilket innebär högst kreditvärdighet.

Läs mer om rabatter till senior 55+ och pensionär, när det kommer till el och elavtal.
elsk

Företagets strategi syftar vidare till att minimera barriärer för engagemang för såväl privatpersoner och företag som elhandelsbolag. 

Seniorrabatt Elskling

Är elen där hemma dyr? Gör då ett besök hos elskling.se som jämför elavtal så att du kan får det bästa avtalet som passar dig. Med seniorrabatt kan du spara ännu mer pengar. Så har du passerat 55+ får du inte därför glömma bort att du har rätt till seniorrabatt hos elskling.se när du vill jämföra och byta elbolag.

Pensionärsrabatt Elskling

Hos elskling.se kan du jämföra och byta elavtal så du kan spara pengar och få pengar över till annat och som om det inte vore nog så får du som pensionär pensionärsrabatt hos elskling. Så när du känner att elkostnaderna börjat skena iväg, besök då elskling för att hitta ett elavtal som passar just dig och som pensionär får du pensionärsrabatt.