EUROFLORIST

När det gäller blomsterförsäljning inom Europa finns det bara ett företag som är marknadsledande och det är Euroflorist. I elva länder har Euroflorist verksamhet och genom den internationella organisationen Teleflor International har du möjlighet att skicka blommor över hela världen. Euroflorist har blommor för alla tillfällen som födelsedag, begravning eller bara en vanlig enkel uppvaktning.

Läs mer om Eurofloristen och deras rabatter till seniorer och pensionärer

Seniorrabatt Euroflorist

Att uppvakta någon med blommor är alltid trevligt och hos Euroflorist har du möjlighet att göra det både när det gäller bekanta inom landet och utomlands. Då får du inte glömma den seniorrabatt som du har tillgång till när du har fyllt 55+.

Pensionärsrabatt Euroflorist

Blommor är uppskattat hos både ung som gammal och nu finns möjligheten att ge blommor till någon som bor långt bort. Med hjälp av Euroflorist går det att skicka blommor världen över. Och beställer du innan 14 på vardagar och tio på lördagar kan blommorna levereras samma dag. Pensionärsrabatt finns att tillgå för dig som pensionär, så glöm inte bort pensionärsrabatten när du avser att vända till Euroflorist för att skicka blommor.