PENSIONÄRSRABATTER FLYG

Flyg kan vara dyrt att boka när du ska ut och resa. Då är det bra att vara medveten om att det finns pensionärsrabatter på flyg. Här hittar du erbjudanden som går att utnyttja när det blivit dags att boka flyg. Pensionärsrabatt gör att du kan boka flyg till billigare pris än det ordinarie när du avser att bege dig ut för att se dig om i världen.

Läs mer om rabatter för seniorer och pensionärer för flyg.

Flyg kan vara den dyraste delen av din resa och då är det bra för dig som pensionär att vara medveten om de pensionärsrabatter som finns på flyg. Pensionärsrabatter på flyg gör att du kan lägga mer pengar på exempelvis boendet eller kanske ha mer fickpengar över till själva resan.

Pensionärsrabatt på flyg

Det finns pensionärsrabatt på flyg för dig som tänker ta dig en tur ut i världen oavsett om det är till ett soligt land eller en urban storstad eller en härlig sandstrand. Flyg kan vara svårt att boka och det är en djungel av erbjudanden som finns hos olika resebolag. Men med pensionärsrabatt på flyg kan du försäkra dig om att du alltid får ett bra pris – ett pris som dessutom är bättre än det ordinarie priset. Pensionärsrabatt på flyg är det du som pensionär har rätt till när du bokar flyg till någon spännande ort oavsett destination om det är utomlands eller i Sverige.

Flygvaruhuset

Hos flygvaruhuset kan du hitta marknadens lägsta priser på resor! Du bokar din resa enkelt och tryggt hos Flygvaruhuset. Hos företaget finner du ett brett erbjudande av resor, jämför bland 650 flygbolag även lågprisflygbolag, 240 000 hotell, semesterbostäder i över 90 länder samt hyrbilar i alla storlekar och prisklasser.

Seniorrabatt Flygvaruhuset

Funderat på att göra en resa men inte gjort slag i saken? Nu finns alla möjligheter att genomföra den drömresa du hoppats på. Hos Flygvaruhuset kan du boka flyg, semesterbostäder och hyrbilar. Och det som är ännu bättre för dig som är 55+ är att du få seniorrabatt hos Flygvaruhuset. 

Pensionärsrabatt Flygvaruhuset

Att komma bort från vardagen en stund kan vara avkopplande. Och det kan du som pensionär göra med hjälp av den pensionärsrabatt som finns att uppbringa hos Flygvaruhuset. När du bokar resa nästa gång, gå då till Flygvaruhuset så kan du få ett billigare pris genom pensionärsrabatt.

Rabatter i samma kategori

Club med logo
Över 80 resmål där allt är inkluderat i resan!
Varumärke
Med Club Med all-inclusive förväntar du fantastiska platser, fantastiskt boende, gourmetmat, oändliga bardryck och snacks, fantastiska barnklubbar och en mängd sport och aktiviteter.
Hotell på 7.500 olika resmål
Hotell på 7.500 olika resmål
Varumärke
Hotelopia är en ledande resebyrå online som erbjuder bokningar av hotell, transfers samt aktivitetsbiljetter.
Mycket mer semester för pengarna!
Mycket mer semester för pengarna!
Varumärke
Mixx Travel är en snabbt växande researrangör med Sveriges största urval av resor till Turkiet, samt till Kreta, Rhodos och Cypern.
Bussresor med högsta komfort!
Bussresor med högsta komfort!
Varumärke
Vy bus4you är ett expressbussföretag som kör till flera populära destinationer i Sverige, Norge och Danmark.
Bästa onlinepris garanterat!
Bästa onlinepris garanterat!
Varumärke
Radisson är en ledande hotellkedja med hotell i hela Skandinavien.
Hitta resan på Sveriges största reseguide!
Hitta resan på Sveriges största reseguide!
Kampanj
Reseguiden kan resenärer jämföra och boka resor från alla ledande arrangörer.
Samtrygg logo
Hyr eller hyr ut bostäder!
Varumärke
Samtrygg är en trygg marknadsplats för andrahandsuthyrning av bostäder som grundades i Sverige 2013.
Sembo logo
Semestra i Sverige i höst och vinter!
Varumärke
Åk på ett mysigt spahotell, titta på sevärdheter och/eller hyr en sommarstuga.
SJ logo NY
Alltid 10 % rabatt för dig som är pensionär!
Varumärke
Du får 10 procent rabatt på alla tågresor med SJ. För att få rabatt väljer du resenärskategori Pensionär när du bokar i vår app, på sj.se och i biljettautomat. Rabatten räknas då av automatiskt på priset.
Över 225 hotell i Norden!
Över 225 hotell i Norden!
Varumärke
Strawberry är portalen till ett brett utbud av hotell, möten och konferenser, restauranger och spa.
tt-line logo
Färjetrafik sedan 1962
Varumärke
TT-Line erbjuder förutom överfarter till Tyskland, Polen och Litauen även shoppingresor och hotellpaket till mycket förmånliga priser.