GÅVOR

Att ge bort något är fint och uppskattat, både av den som ger och den som får. Eller varför inte köpa en gåva till dig själv när du klarat av ett långt uppsatt mål. Det finns många fina gåvor som du som är senior 55+ kan köpa med hjälp av seniorrabatt.

Läs mer fördjupande om rabatter på gåvor för pensionärer och seniorer

Även du som är pensionär kan göra fynd på gåvor, då det finns pensionärsrabatter att tillgå vid köp av gåvor. Hejsenior.se har flera erbjudanden som ni kan tal del av.

Seniorrabatt Gåvor

Vill du ge bort en gåva till någon när eller kär? Flera företag erbjuder seniorrabatt på gåvor för dig som fyllt 55+ när du vill ge bort en speciell gåva. Det gör att du genom seniorrabatt kan spara mycket pengar när du vill ge bort en gåva.

Pensionärsrabatt Gåvor

Flera företag erbjuder dig som pensionär pensionärsrabatt när du tänker köpa en gåva att ge bort i present eller kanske till dig själv. Pensionärsrabatten gör att du kan spara pengar genom att köpa til ett bättre pris än det ordinarie. 

Present till pensionär

Det är alltid trevligt att bli bjuden på kalas eller bjuda på kalas. Och kanske överraska med en present. När du behöver en present till ett kalas eller annan uppvaktning kan du som pensionär hitta fina pensionärsrabatter hos wordpress-473144-1485337.cloudwaysapps.com. En present till barnbarnet eller till någon du som pensionär håller kär kan betyda mycket. Det är ofta lika roligt att ge som att få och visa uppskattning. Så när du som pensionär avser att köpa present till någon kan du glädja dig åt att det finns många erbjudanden som du kan utnyttja.

Rolig vers till nybliven pensionär

Att uppnå pensionsålder är alltid något speciellt. Då kan det vara på sin plats att hitta på speciellt. Kanske kan en sak vara att skriva en rolig vers till nybliven pensionär som den som blivit pensionär uppskattar. Det kan vara allt från något som du upplevt ihop med en som blivit pensionär eller något som du känner kommer rakt från hjärtat. En rolig vers till en nybliven pensionär är ofta något som uppskattas och som sätter en extra krydda på kalaset. Om du känner att du ha svårt att skriva en rolig vers till nybliven pensionär kan du säkert ta hjälp av någon bekant.

Albrekts guld
Diamanter, guld och andra smycken till bra priser!
Varumärke
Albrekts Guld är en av landets ledande guldsmedkedjor.
Ingen kod ↓
Buttericks
Hitta allt till festen eller maskeraden!
Varumärke
Butterick’s Leco är ett av landets största fest- och maskeradföretag och har varit Festspecialist sedan 1903.
Ingen kod ↓
Fyndiq logo
Allt mellan himmel och jord!
Varumärke
Fyndiq kommer att fylla på med superfynd varje dag!
Guldfynd logo
Smycken, guld och diamanter på nätet!
Varumärke
Hos Guldfynd hittar du ringar, örhängen, halsband, armband, klockor, presenter, presentkort och acessoarer.
Hallberg guld logo
Guld & smycken till kampanjpriser
Kampanj
Ledorden kvalitet, kunskap och service har allt sedan Hallbergs Guld grundades 1860 stått i fokus för verksamheten.