GÖTA ENERGI

Göteborgsbaserade Göta Energi är ett starkt växande elhandelsbolag som sedan 2017 ägs av Fortum. Genom att erbjuda trygg el till ett lågt pris och flexibilitet i valet av avtal, har de lyckats locka stora kundgrupper.

Läs mer om Göta Energi

Elpris Göta Energi

Tack vare en hög medvetenhet om kundernas önskemål är Göta Energi det elbolag som har växt mest i Sverige under de senaste fem åren. Deras enkla företagsidé är trygg och billig el, eftersom det är det kunderna vill ha. Göta Energi har tre olika elavtal att välja bland, nämligen rörligt månadspris, timpris och fast el. Vilket avtal som passar dig bäst beror på var i landet du bor, hur du bor och hur du lever. På hemsidan GötaEnergi får du hjälp att kalkylera för just din situation.

Göta Energi svartlistad

År 2019 hamnade Göta Energi på Konsumentverkets svarta lista till följd av upprepade klagomål från kunder. Företaget tog allvarligt på kritiken och tillsatte ett kvalitetsteam för en tätare dialog med konsumenterna. På så sätt lyckades man på kort tid halvera antalet klagomål och de finns inte längre med på svarta listan.

Göta Energi omdöme idag

2019 var alltså ett problematiskt år för företaget. En internetsökning på Göta Energi idag visar emellertid på hög kundnöjdhet och det faktum att de fortsätter att växa tyder ju på att de faktiskt tagit kundernas kritik på allvar och bättrat sig. En annan intressant sak är att Göta Energi är certifierade med “Schysst elhandel”, som är branschorganisationen Energiföretagens kvalitetsgaranti.

Seniorrabatt Göta Energi

Göta Energi erbjuder en förmånlig rabatt på 500 kronor för alla nya kunder som tecknar avtal. Dessutom har de en prisgaranti som innebär att de står för mellanskillnaden om du inte sänker dina elkostnader jämfört med din tidigare elleverantör. Genom att aktivera Kivra eller e-faktura som betalsätt kan du dessutom tjäna en timmas el om dagen. Besök gotaenergi.se för mer information om erbjudanden och Göta Energi elpris

No coupons found.