HÄLSA

Hälsan är viktig när man blir äldre. Att må bra högt upp i åren är ett privilegium. Det finns flera produkter som fokuserar på hälsa för människor i alla åldrar. Här har vi erbjudanden till dig som är 55+ och pensionär. Ni kan du få seniorrabatter och pensionärsrabatter på erbjudanden om hälsoprodukter.

Mer information om rabatter för tandvård, läkarvård och glasögon för pensionär och senior 55+

Seniorrabatt tandvård

Dyrt att gå till tandläkaren? Som senior 55+ kan du få seniorrabatt på tandvård. Glöm därför inte att kolla in de seniorrabatter som finns när det gäller tandvård. Där kan finnas många hundralappar att spara om året. 

Seniorrabatt Optiker

Behöver du nya glasögon eller bara prova din syn hos en optiker? Du vet väl att du kan få seniorrabatt hos optiker om du fyllt 55+? Det är alltid bra att ha i åtanke vid ett optikerbesök. Med en seniorrabatt kan du spara mycket pengar jämfört med ordinarie pris.

Seniorrabatt Frisör

Behöver du bli fin i håret men drar dig för att gå till frisören på grund av priset? Nu behöver du som är 55+ inte bekymra dig längre, då det finns seniorrabatt hos frisören att tillgå. Med seniorrabatt hos frisören finns möjligheten att ta del av erbjudanden till ett billigare pris.

Pensionärsrabatt tandvård

Behöver du gå till tandläkaren? Det kan lätt skena iväg kostnadsmässigt. Men som pensionär kan du få pensionärsrabatt på tandvård. Du kan spara många hundralappar på att använda pensionärsrabatt nästa gång du går till tandläkaren.

Pensionärsrabatt optiker

Med åldern försämras synen. Då är det bra att känna till att det finns pensionärsrabatt för dig som är pensionär och behöver nya glasögon. Flera optiker har pensionärsrabatt att erbjuda och som gör att du kan spara många hundralappar när du behöver nya glasögon. 

Pensionärsrabatt frisör

Gå bort på kalas? I så fall kanske du behöver göra ett besök hos frisören och då finns det pensionärsrabatt som du kan utnyttja och därmed spara pengar som du kan lägga på andra saker. 

Bodystore logo
Sveriges ledande hälsokostbutik på nätet!
Varumärke
Erbjuder produkter inom hälsokost, hudvård, ekologiska livsmedel, superfoods, sportkosttillskott och träningskläder.
Life butiken logo
Life är Sveriges ledande butik inom hälsa och välbefinnande!
Varumärke
Deras mål är att med information, inspiration och hälsoprodukter hjälpa våra kunder att hålla sig naturligt friska med kraft från naturen.
Ladda upp med lustfyllda produkter!
Ladda upp med lustfyllda produkter!
Kampanj
Få 20% rabatt hos Lustly! Upptäck ny energi och ökad livsglädje med Lustly. Använd kod: hejsenior20
hejsenior20
Omega-3 till halva priset
Omega-3 till halva priset
Kampanj
Vesterålen’s härstammar från Nordnorge och har en av Nordens mest sålda Omega-3 sedan över 26 år & 100 000-tals nöjda kunder.
Vitae Pro Logo
Nya förbättrade VitaePro till 50% + gåva på köpet
Kampanj
Hela 94% bland aktiva kunder uppgav att de upplevde en effekt på muskler och leder efter att de började.
Yves Rocher Logo
Skönhet från växtriket!
Varumärke
Affärsmodellen bygger på ”från planta till hud”. De har egna botaniker, odlar ingredienserna, har egna forskare och tillverkar allt själva.