HÄLSA

Hälsan är viktig när man blir äldre. Att må bra högt upp i åren är ett privilegium. Det finns flera produkter som fokuserar på hälsa för människor i alla åldrar. Här har vi erbjudanden till dig som är 55+ och pensionär. Ni kan du få seniorrabatter och pensionärsrabatter på erbjudanden om hälsoprodukter.

Mer information om rabatter för tandvård, läkarvård och glasögon för pensionär och senior 55+

Seniorrabatt tandvård

Dyrt att gå till tandläkaren? Som senior 55+ kan du få seniorrabatt på tandvård. Glöm därför inte att kolla in de seniorrabatter som finns när det gäller tandvård. Där kan finnas många hundralappar att spara om året. 

Seniorrabatt fotvård

Att ha bra fötter är viktigt för dig som är äldre. Har du passerat 55 kan du få seniorrabatt på fotvård. Det finns fina seniorrabatter att utnyttja och som gör att du kan spara en hel del pengar som du kan använda till annat. 

Seniorrabatt Optiker

Behöver du nya glasögon eller bara prova din syn hos en optiker? Du vet väl att du kan få seniorrabatt hos optiker om du fyllt 55+? Det är alltid bra att ha i åtanke vid ett optikerbesök. Med en seniorrabatt kan du spara mycket pengar jämfört med ordinarie pris.

Seniorrabatt Apotek

Det finns en djungel av apotek därute. Vilket ska man välja? Det finns seniorrabatt hos apotek som är väl värda att ha koll på. Många apotek erbjuder nämligen seniorrabatt för personer som är 55 eller äldre.

Seniorrabatt Frisör

Behöver du bli fin i håret men drar dig för att gå till frisören på grund av priset? Nu behöver du som är 55+ inte bekymra dig längre, då det finns seniorrabatt hos frisören att tillgå. Med seniorrabatt hos frisören finns möjligheten att ta del av erbjudanden till ett billigare pris.

Pensionärsrabatt tandvård

Behöver du gå till tandläkaren? Det kan lätt skena iväg kostnadsmässigt. Men som pensionär kan du få pensionärsrabatt på tandvård. Du kan spara många hundralappar på att använda pensionärsrabatt nästa gång du går till tandläkaren.

Pensionärsrabatt fotvård

Viktigt att ha bra fötter när man är äldre. Och som pensionär kan man bli sugen på att gå ut på promenad när det är vackert väder. Då är det inte minst viktigt att kunna ha bra fötter att gå med. Som pensionär kan du få pensionärsrabatt på fotvård. 

Pensionärsrabatt optiker

Med åldern försämras synen. Då är det bra att känna till att det finns pensionärsrabatt för dig som är pensionär och behöver nya glasögon. Flera optiker har pensionärsrabatt att erbjuda och som gör att du kan spara många hundralappar när du behöver nya glasögon. 

Pensionärsrabatt apotek

Du är väl medveten om att det finns pensionärsrabatt om du behöver aptoeksprodukter? När du är krasslig eller kan behöva ett skavsårsplåster så är apoteket rätt ställe att gå till och med pensionärsrabatt kan du få den produkt du behöver betydligt billigare än ordinarie pris. 

Pensionärsrabatt frisör

Gå bort på kalas? I så fall kanske du behöver göra ett besök hos frisören och då finns det pensionärsrabatt som du kan utnyttja och därmed spara pengar som du kan lägga på andra saker. 

Apoteket
Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja"
Varumärke
Erbjuder ett brett utbud av hälso-och skönhetsprodukter, läkemedel och hälsotjänster.
Ingen kod ↓
Apohem
Ett nytt apotek på nätet!
Varumärke
Apohem fokuserar på låga priser och snabba leveranser.
Ingen kod ↓
Doktor.se
Din smarta vårdcentral!
Varumärke
Doktor.se hjälper dig via; chatt, röstsamtal och videosamtal, enkelt och snabbt.
Ingen kod ↓
FirstVet
Din veterinär på nätet!
Varumärke
Gratis för alla med en svensk djurförsäkring (ex. Agria, Svedea, ICA Försäkringar, Sveland, If, Folksam, Dina Försäkringar, Bought by Many, Moderna Djurförsäkringar)
Ingen kod ↓
Kronans Apotek
Där din hälsa är viktigast!
Varumärke
Med över 300 apotek i Sverige är Kronans Apotek tredje största apotekkedjan i landet.
Ingen kod ↓
Werlabs
Hälsoanalyser via blodprov!
Varumärke
Över 140 provtagningsställen i samarbete med den svenska hälso- och sjukvården. Våra läkare granskar alla svar och skriver en kommentar.
Ingen kod ↓
Yves Rocher
Skönhet från växtriket!
Varumärke
Affärsmodellen bygger på ”från planta till hud”. De har egna botaniker, odlar ingredienserna, har egna forskare och tillverkar allt själva.
Ingen kod ↓
Babyface
Professionell hudvård och makeup!
Varumärke
Här hittar du flera av marknadens bästa och mest exklusiva varumärken.
Ingen kod ↓
BokaDirekt
Bokningsverktyg inom skönhet och hälsa!
Varumärke
Massvis med anslutna salonger och specialister (fn över 3000 st) i hela landet inom; Hudvård, Skönhet, Träning, Fotvård, Massage, Friskvård och Frisör.
Ingen kod ↓
Life hälsa och välbefinnande
Life är Sveriges ledande butik inom hälsa och välbefinnande!
Varumärke
Deras mål är att med information, inspiration och hälsoprodukter hjälpa våra kunder att hålla sig naturligt friska med kraft från naturen.
Ingen kod ↓
Apotek Hjärtat
Apotek Hjärtat en del av ICA!
Varumärke
Apotek Hjärtat öppnade sitt första apotek 2010 och är idag Sveriges största privata apotekskedja med nästan 390 apotek runtom i Sverige.
Ingen kod ↓
Lyko
Aktuella kampanjer!
Varumärke
Tänk på att du inte kan kombinera detta med andra kampanjerbjudanden.
Ingen kod ↓
Bodystore
Sveriges ledande hälsokostbutik på nätet!
Varumärke
Erbjuder produkter inom hälsokost, hudvård, ekologiska livsmedel, superfoods, sportkosttillskott och träningskläder.
Ingen kod ↓