HEMMETS JOURNAL

Veckotidningen Hemmets Journal har länge varit en favorit bland tidningsälskare i Sverige. Hemmets Journal utkommer hela 52 gånger om året, alltså en gång i veckan året runt. Du kan teckna en Hemmets Journal prenumeration snabbt och enkelt via nätet.

Läs mer om Hemmets Journal

I tidningen kan du läsa spännande reportage och få inspiration för din matlagning och ditt hem. Tidningen har även innehåll som rör mode, hälsa och skönhet. Ungefär samtidigt som Hemmets Journal lanserades, utkom också tidningen Hemmets Veckotidning. Det här är en tidning som har innehåll kring ungefär samma ämnen som Hemmets Journal.

Historian bakom Hemmets Journal

Den första upplagan av Hemmets Journal utkom 1921. Tidningen var en svensk utgåva av den danska tidningen Hjemmet som hade funnits sedan 1904. Eftersom Hjemmet var en sådan stor succé i Danmark valde förlaget bakom tidningen att expandera till Sverige. Och även här blev veckotidningen snabbt mycket omtyckt.

Eftersom Hemmets Journal kommer ut en gång i veckan är tidningen nu uppe i långt över 200 000 upplagor. Det gör att den ligger i toppen över svenska veckotidningar med flest publicerade nummer någonsin. Och det mesta tyder på att tidningen kommer att fortsätta ge ut nummer till sina läsare under en lång tid framöver.

Hemmets Journal prenumeration

När du prenumererar på Hemmets Journal får du inte bara den vanliga tidningen, utan också en matbilaga. Bilagan heter “Vår bästa mat” och där får du tips på massor av goda recept som du kan prova hemma.

Det är väldigt enkelt att påbörja en prenumeration på Hemmets Journal. Du kan beställa och betala för din prenumeration direkt på nätet. Då väljer du hur många nummer du vill prenumerera på. Du kan välja att ta årets alla 52 nummer, eller färre nummer om du föredrar det. Tänk på att du får ett billigare pris per tidning om du väljer att prenumerera på fler nummer åt gången.

Hemmets Journal erbjudande

Vill du börja prenumerera på Hemmets Journal kan du hålla utkik efter ett Hemmets Journal erbjudande. Det är nämligen ofta som tidningen har olika erbjudanden och kampanjer där din Hemmets Journal prenumeration blir billigare.

Vill du få ännu mer inspiration kring mat, hem, hälsa och skönhet kan du också hålla utkik efter ett Hemmets Veckotidning erbjudande.

Hemmets Journal rabatt

Letar du efter en rabatt på Hemmets Journal kan du kika bland de erbjudanden som vi samlar här. Du kan nämligen få en Hemmets Journal seniorrabatt om du är över 55 år gammal. Ett Hemmets Journal erbjudande kan vara mycket förmånligt och ge dig fina rabatter på din favorittidning.

Rabatt på prenumeration
Rabatt på prenumeration
Kampanj
Hemmets Journal är Sveriges ledande veckotidning och har i snart 100 år varit det självklara valet för den som vill ha underhållande läsning i alla tänkbara områden.