PENSIONÄRSRABATTER ICA

ICA grundades 1917 och är därmed en av landets äldsta nu existerande kedjor av livsmedel. ICA-butikerna i Sverige har cirka 50% marknadsandel inom dagligvaruhandeln. ICA har butiker över hela landet, allt från de största städerna till de minsta orterna. 

Mer information om rabatter på ICA och ICA Maxi för seniorer och pensionärer

ICA Kort pensionärsrabatt

Seniorrabatt på ICA är något som du som fyllt 55+ har tillgång till. Här på Hej Senior kan du ta del av den seniorrabatt som finns hos ICA. ICAs seniorrabatt är något du som är 55+ och som nått åldern för senior inte får glömma bort och du kan genom seniorrabatten som du får på ICA spara pengar som du kan lägga på andra saker. En av ICAs större butikskedjor är ICA Maxi och du som är pensionär kan få pensionärsrabatt när du handlar på ICA Maxi. Hej Senior erbjuder både pensionärsrabatt och seniorrabatt hos ICA Maxi. Genom seniorrabatt på ICA Maxi kan du som är 55+ handla varor hos ICA Maxi till ett billigare pris än det ordinarie. Det gäller även för dig som är pensionär, då du har tillgång till pensionärsrabatt vid dina besök hos ICA Maxi. 

Som pensionär har du också tillgång till pensionärsrabatt på ditt ICA Kort om du väljer att införskaffa ett sånt. Och när du väljer att skaffa ett ICA kort finns pensionärsrabatt att få när du använder ditt ICA Kort. Pensionärsrabatten på ICA kort gör att du kan glädja dig åt att du som är pensionär kan glädja dig åt att du kan spara pengar som du kan lägga på dina inköp.

Seniorrabatt ICA

Livsmedel har människan alltid varit i behov av. Ett besök hos ICA kan uppfylla det behov som finns när det gäller inköp av dagligvaror. Som 55+ har du tillgång till seniorrabatt när du vänder dig till ICA. Glöm därför inte din seniorrabatt när du ska göra dina inköp hos ICA.

Pensionärsrabatt ICA

Slut på toalettpapper eller behov av fikabröd när bekanta kommer på besök? Hos ICA går det mesta att uppbringa och som pensionär kan du dessutom glädja dig åt att ICA har pensionärsrabatt på många av sina varor. Pensionärsrabatt gör att du kan spara pengar som du kan lägga på andra saker.

Pensionärsrabatter är något som ICA erbjuder via Hejsenior.se. ICA är en av landets största livsmedelskedjor med allt från ”små butiker på hörnet” till stora butiker i köpcentrum som exempelvis ICA Maxi. Hos ICA finns det mesta du behöver och då är det bra att känna till de pensionärsrabatter som ICA tillhandahåller för alla pensionärer. Pensionärsrabatter är något som gör att du som pensionär kan utnyttja när du besöker ICA.

ICA Försäkring

ICA försäkring har försäkringar inom alla områden som exempelvis hemförsäkring, bilförsäkring eller djurförsäkring. Du kan dessutom betala din försäkringspremie med autogiro.

Seniorrabatt ICA Försäkring

Att försäkra sitt hem eller en värdefull sak är betydelsefullt för de allra flesta. Och det kan du göra med ICA Försäkring, där du också kan jämföra försäkringar mot varandra. Seniorrabatt finns att få för dig som är 55+ när du avser att teckna en ICA Försäkring.

Pensionärsrabatt ICA Försäkring

Om du köpt en ny bil kan det vara bra med en försäkring eller om du vill försäkra något annat i ditt hem eller själva hemmet, är ICA Försäkring ett bra alternativ. Det blir också ännu bättre om du utnyttjar den pensionärsrabatt som du som pensionär har tillgång till.

ICA Upplevelser

Hundratals kvalitetssäkrade upplevelser. Det erbjuder ICA Upplevelser dig som kund. Det kan vara allt från motorupplevelser till spabehandlingar och chokladprovningar. Via hemsidan kan du göra en beställning som sedan skickas hem i ett fint paket till den som ska få presenten.

Seniorrabatt ICA Upplevelser

Att ge bort en upplevelse till köpa en till sig själv kan vara ett minne för livet. Och upplevelsen blir ännu bättre för dig som senior och som fyllt 55+, då du har rätt till seniorrabatt när du investerar i en upplevelse från ICA Upplevelser.

Pensionärsrabatt ICA Upplevelser

Vinprovning eller en naturupplevelse, det är mycket som går att göra som pensionär, antingen själv eller ge bort som en present till en anhörig. När du väljer att ge bort en upplevelse kan du utnyttja den pensionärsrabatt som finns att tillgå för dig som är pensionär.

Just nu finns det inga erbjudanden från ICA men vi rekommenderar i stället:

No coupons found.