ICA

ICA grundades 1917 och är därmed en av landets äldsta nu existerande kedjor av livsmedel. ICA-butikerna i Sverige har cirka 50% marknadsandel inom dagligvaruhandeln. ICA har butiker över hela landet, allt från de största städerna till de minsta orterna. 

Bli medlem helt gratisMissa inte några exklusiva rabatter och erbjudanden. Fyll i din e-postadress så att vi kan hålla kontakten.

Mer information om rabatter på ICA och ICA Maxi för seniorer och pensionärer

Seniorrabatt ICA

Livsmedel har människan alltid varit i behov av. Ett besök hos ICA kan uppfylla det behov som finns när det gäller inköp av dagligvaror. Som 55+ har du tillgång till seniorrabatt när du vänder dig till ICA. Glöm därför inte din seniorrabatt när du ska göra dina inköp hos ICA.

Pensionärsrabatt ICA

Slut på toalettpapper eller behov av fikabröd när bekanta kommer på besök? Hos ICA går det mesta att uppbringa och som pensionär kan du dessutom glädja dig åt att ICA har pensionärsrabatt på många av sina varor. Pensionärsrabatt gör att du kan spara pengar som du kan lägga på andra saker.

ICA Försäkring

ICA försäkring har försäkringar inom alla områden som exempelvis hemförsäkring, bilförsäkring eller djurförsäkring. Du kan dessutom betala din försäkringspremie med autogiro.

Seniorrabatt ICA Försäkring

Att försäkra sitt hem eller en värdefull sak är betydelsefullt för de allra flesta. Och det kan du göra med ICA Försäkring, där du också kan jämföra försäkringar mot varandra. Seniorrabatt finns att få för dig som är 55+ när du avser att teckna en ICA Försäkring.

Pensionärsrabatt ICA Försäkring

Om du köpt en ny bil kan det vara bra med en försäkring eller om du vill försäkra något annat i ditt hem eller själva hemmet, är ICA Försäkring ett bra alternativ. Det blir också ännu bättre om du utnyttjar den pensionärsrabatt som du som pensionär har tillgång till.

ICA Upplevelser

Hundratals kvalitetssäkrade upplevelser. Det erbjuder ICA Upplevelser dig som kund. Det kan vara allt från motorupplevelser till spabehandlingar och chokladprovningar. Via hemsidan kan du göra en beställning som sedan skickas hem i ett fint paket till den som ska få presenten.

Seniorrabatt ICA Upplevelser

Att ge bort en upplevelse till köpa en till sig själv kan vara ett minne för livet. Och upplevelsen blir ännu bättre för dig som senior och som fyllt 55+, då du har rätt till seniorrabatt när du investerar i en upplevelse från ICA Upplevelser.

Pensionärsrabatt ICA Upplevelser

Vinprovning eller en naturupplevelse, det är mycket som går att göra som pensionär, antingen själv eller ge bort som en present till en anhörig. När du väljer att ge bort en upplevelse kan du utnyttja den pensionärsrabatt som finns att tillgå för dig som är pensionär.