INKCLUB

InkClub finns till för dig som vill göra smarta val i din vardag oavsett om du är hemma eller på kontoret. I e-handelsbutiken kan du med några enkla knapptryck handla alla de små vardagliga prylar som är så viktiga för att vardagen ska flyta på. InkClub är ditt förråd på nätet, där du snabbt kan beställa allt du behöver redan innan det tar slut. Du handlar det du behöver, när du behöver det och när det passar dig. InkClub har förutom ett stort utbud av varor inom bläck och toner, också skrivare, skrivartillbehör, batterier, dammsugarpåsar, städprylar, kaffe, kontorsmaterial, dator- och mobiltillbehör och mycket, mycket mer.

Läs mer om InkClub och dess erbjudanden och rabatter till seniorer och pensionärer

Seniorrabatt InkClub

Kontorsprodukter är alltid bra att ha till hemmet. Om du exempelvis behöver skriva ut en tågbiljett eller biljett till något idrottsevenemang. Både skrivare och toner finns hos InkClub och då är det bra att vara medveten om att det finns seniorrabatt att få vid inköp.

Pensionärsrabatt InkClub

Som pensionär kan det vara bra att ha dokument utskrivna eller tillgång till annat kontorsmaterial i olika sammanhang. Det kan du lätt införskaffa hos InkClub.se och du gör det dessutom ännu billigare än ordinarie pris med hjälp av pensionärsrabatt.

No coupons found.