INKCLUB

InkClub finns till för dig som vill göra smarta val i din vardag oavsett om du är hemma eller på kontoret. I e-handelsbutiken kan du med några enkla knapptryck handla alla de små vardagliga prylar som är så viktiga för att vardagen ska flyta på. InkClub är ditt förråd på nätet, där du snabbt kan beställa allt du behöver redan innan det tar slut. Du handlar det du behöver, när du behöver det och när det passar dig. InkClub har förutom ett stort utbud av varor inom bläck och toner, också skrivare, skrivartillbehör, batterier, dammsugarpåsar, städprylar, kaffe, kontorsmaterial, dator- och mobiltillbehör och mycket, mycket mer.

Läs mer om InkClub och dess erbjudanden och rabatter till seniorer och pensionärer

Vad du än står utan på kontoret eller hemma är InkClub leverantören du behöver. Du slipper springa runt på flera ställen för att få tag i till exempel batterier eller dammsugarpåsar. InkClub har mer än du tror. Från starten i början av 2000-talet med endast bläckpatroner och laserkanon-disketter. Till nu, då de faktiskt har allt vad ett modernt kontor eller hem behöver. Anmäl dig till InkClubs nyhetsbrev och ta del av InkClub erbjudande.

Ett brett utbud av produkter online

Ink Club är Sveriges största e-handel när det kommer till bläck och toner för skrivare. Men i sitt breda sortimentet finns dessutom även glödlampor, rengöringsmedel och mycket för kropps- och hudvård. Företaget erbjuder InkClub rabatt för sina kunder, det är bara att gå in på hemsidan och registrera sig för att ta del av den rabattkod InkClub erbjuder sina kunder.

Ladda upp förråden

Vintern och julen står för dörren, så passa på att fylla de sinande förråden redan nu. Gör det  dessutom till låga priser och många olika rabatter; såsom pensionärsrabatt InkClub, seniorrabatt InkClub och kika på andra InkClub produkter. Förutom erbjudanden och ett brett utbud av varor i olika kategorier har de bra deals med samarbetspartners som gör det ännu enklare att göra en bra affär på InkClub butik. Dessutom är det lätt att kontakta företaget med eventuella frågor. De har en kundtjänst tillgänglig varje dag fram till klockan 16.

Lätt att handla

Vare sig du är egenföretagare och handlar i tjänsten eller privatperson är hemsidan anpassad efter dina önskemål och behov. Du kan dessutom hitta produkter du inte visste du behövde, till exempel en pannlampa istället för trassliga reflexer. Underlätta din vardag med varor du behöver på ett och samma ställe. Här finns även en outlet där du kan fynda. Eller varför inte prova vissa varor till priset av bara en krona. 

Seniorrabatt InkClub

Kontorsprodukter är alltid bra att ha till hemmet. Om du exempelvis behöver skriva ut en tågbiljett eller biljett till något idrottsevenemang. Både skrivare och toner finns hos InkClub och då är det bra att vara medveten om att det finns seniorrabatt att få vid inköp.

Pensionärsrabatt InkClub

Som pensionär kan det vara bra att ha dokument utskrivna eller tillgång till annat kontorsmaterial i olika sammanhang. Det kan du lätt införskaffa hos InkClub.se och du gör det dessutom ännu billigare än ordinarie pris med hjälp av pensionärsrabatt.

No coupons found.