JULPRESENTER

Julen närmar sig med stormsteg och du kan redan nu börja planera vad du vill ge bort i julklapp. Den här högtiden är till för att spendera tid med familjen, ta det lugnt och ha det mysigt tillsammans.

Läs mer om julpresenter

Det kan kännas stressigt att behöva köpa presenter till alla, men du behöver bara tänka att det är tanken som räknas. Istället för att köpa den dyraste klappen kan du köpa något som mottagaren uppskattar eller skulle få ett gott skratt av.

På nätet finns de flesta affärerna samlade och du beställer enkelt julklappar hem till dig. Vad du än är på jakt efter finns det garanterat. Webbshopparna idag erbjuder allt från komiska prylar, som en lampa att hänga i cykelsadeln – i form av en pung; till all möjlig elektronik du kan tänka dig. Så, att hitta en passande julklapp är numera enkelt.

Billiga julklappar

Nu för tiden kan du lätt hitta billiga julpresenter online. Du kan till exempel söka på; julpresenter rabatt, och på så sätt få upp flera sidor med julklappstips. De här sidorna brukar oftast dela in sina tips i kategorier, så att du enkelt kan hitta julklappen till den sportintresserade, vänner, barnbarnen och den som gillar att påta i trädgården. När du söker på; billiga julklappar kan du dessutom hitta butiker som erbjuder billiga presenter året om.

Planera även dina inköp av julklappar och passa in shoppandet när butikerna har rea. I slutet av november har de flesta affärer stora rabatter under Black Friday och Cyber Monday. Du kan då fynda julklappar med 30% till 50% rea.

Rabatter julpresenter

Om du mot förmodan skulle vara ute i sista minuten kan du ändå hitta rabatter. En del affärer brukar utöka sin rea veckorna innan jul. Du kan då hitta speciella erbjudanden – beställer du dessutom innan Lucia, den 13 december, kan du vara säker på att du hinner få hem julklapparna i tid.

Även under själva Lucia-dagen kan du göra kap, då vissa affärer har 13% rea fyndigt nog.

Julklappserbjudande

Om du vill ge bort en upplevelse kan du dra nytta av ett julklappserbjudande. Olika hotell, vingårdar och utflyktsdestinationer brukar erbjuda sina kunder ett julklappserbjudande. Ibland kan det vara trevligt att göra något tillsammans, istället för att ge en pryl. Du kan då boka ett paket med exempelvis spa och övernattning till ett rabatterat pris.

Spara julpengar

För att det inte ska springa iväg kan du göra en budget på hur mycket pengar du vill spendera under julen. På så sätt blir det lättare att veta hur mycket du ska lägga på en julklapp. Om du väljer att köpa julklapparna online är det enkelt att hitta tips på passande presenter. Du kan även jämföra produkten på olika webbshoppar för att på så sätt hitta det lägsta priset. Både du och plånboken blir gladare av att inte behöva spendera en förmögenhet.

Dessutom behöver inte alla presenter vara nya. På second hand kan du hitta fina vintage prylar som passar de flesta. Där kan du till exempel fynda konstböcker, leksaker till de minsta i familjen, samt unika koppar och lampor som man inte kan få tag på annars.

Köp julpresenter från dessa varumärken

Albrekts guld
Diamanter, guld och andra smycken till bra priser!
Varumärke
Albrekts Guld är en av landets ledande guldsmedkedjor.
Ingen kod ↓
Buttericks
Hitta allt till festen eller maskeraden!
Varumärke
Butterick’s Leco är ett av landets största fest- och maskeradföretag och har varit Festspecialist sedan 1903.
Ingen kod ↓
Fyndiq logo
Allt mellan himmel och jord!
Varumärke
Fyndiq kommer att fylla på med superfynd varje dag!
Guldfynd logo
Smycken, guld och diamanter på nätet!
Varumärke
Hos Guldfynd hittar du ringar, örhängen, halsband, armband, klockor, presenter, presentkort och acessoarer.
Hallberg guld logo
Guld & smycken till kampanjpriser
Kampanj
Ledorden kvalitet, kunskap och service har allt sedan Hallbergs Guld grundades 1860 stått i fokus för verksamheten.