LÄS & LYSSNA

Läsa en god bok eller varför inte prenumerera på ett magasin eller en ljudbok. Alternativen är flera och möjligheterna stora att fly verkligheten en stund eller bara få ny kunskap om saker man inte känner till förut. Hos oss finns det flera företag som erbjuder böcker och ljudböcker till bra priser genom seniorrabatt för dig som fyllt 55+ och pensionärsrabatt för alla som är pensionärer.

Mer information om rabatter till senior och pensionär angående böcker, ljudböcker och annat läsvärt

Pensionärsrabatt Ljudböcker

Att lyssna på en ljudbok kan vara avkopplande men även berikande på många sätt. Det finns ljudböcker inom många kategorier och genrer som tilltalar de flesta. Hej Senior har bra erbjudanden på ljudböcker för dig som är pensionär och för sig som är senior som nått åldern 55+. Genom pensionärsrabatt kan du som pensionär köpa ljudböcker till en billigare peng än det ordinarie priset. Seniorrabatt är något som är bra att känna till som senior 55+ att du har tillgång till när du vill köpa en ljudbok och använda något av de erbjudanden som finns hos Hej Senior. Ljudböcker kan framkalla spänning, glädje och en stund av förströelse och ett bra sällskap i den allmänna tristess om ibland kan råda i ens tillvaro. Att lyssna på en ljudbok kan ge ny kunskap som man tidigare inte har. Därför är det bra att känna till att det finns pensionärsrabatt att uppbringa för dig som är pensionär och för dig som är senior, 55+ finns seniorrabatt.

Seniorrabatt på Ljudböcker

Finns Seniorrabatt på Ljudböcker? Javisst gör det det. Här på hejsenior.se kan du se vilka erbjudanden som finns på ljudböcker och där kan du som är senior, 55+ ta del av utbudet till ett bättre pris än det ordinarie, då du kan utnyttja den seniorrabatt som finns på ljudböcker. Det kan vara avkopplande att lyssna på en ljudbok, likväl som det kan vara ett bra sällskap när man städar eller är ute på en promenad. Många av de böcker som släpps numera läses också in som ljudböcker av kända skådespelare och det gör att många ljudböcker är härliga att lyssna på. Och ännu härligare blir det då för dig som är senior och 55+ som kan glädja dig åt att det finns seniorrabatt att få när du avser att införskaffa en ljudbok. Vi har flera erbjudanden som tilltalar dig som är senior här på hejsenior.se.

Det kan vara avkopplande att lyssna på en ljudbok.Och då är det alltid härligt att vara medveten om att du som senior har tillgång till seniorrabatt på ljudböcker. Hos oss på Hej Senior kan du hitta erbjudanden från olika ljudboksleverantörer och du som är 55+ kan glädja dig åt den seniorrabatt som finns när du tänker köpa en ljudbok.

Ljudböcker med pensionärsrabatt

Det finns många erbjudanden på ljudböcker hos Hejsenior.se. Och när du som pensionär väljer att utnyttja något av dessa erbjudanden kan du glädja dig åt att du som är pensionär har tillgång till pensionärsrabatt. Pensionärsrabatt gör att du kan få köpa ljudböcker till bättre pris än det ordinarie priset, därför är det bra att som pensionär vara medveten om den pensionärsrabatt som finns på ljudböcker bland de erbjudanden som finns hos hejsenior.se.

Allers til kampanjpris!
Allers til kampanjpris!
Kampanj
Allers kommer ut varje vecka och bjuder in till härlig läsning om allt mellan himmel och jord.
Arcy
2 månader gratis!
Kampanj
I appen Arcy kan du läsa fler än 100 av Sveriges mest älskade magasin och tidningar digitalt – den smartaste tjänsten för noga utvald läsning!
Bokus Play Logo
Prova fritt i 30 dagar!
Kampanj
Få tillgång till över 80 000 ljudböcker och e-böcker från 79 kr/mån.
Spara upp till 30%
Spara upp till 30%
Kampanj
Beställ tidningen Elle och få de senaste inom mode, skönhet, resor och de senaste trenderna från Sverige och hela världen.
Hembakat
3 nr av Hembakat för 199 kr
Kampanj
Hembakat är perfekt för dig som älskar att baka. Här finns recepten som alla lyckas med. Härliga bakverk varvas med intressanta reportage. Få 41% rabatt!
Rabatt på prenumeration
Rabatt på prenumeration
Kampanj
Hemmets Journal är Sveriges ledande veckotidning och har i snart 100 år varit det självklara valet för den som vill ha underhållande läsning i alla tänkbara områden.
Spara upp till 46%
Spara upp till 46%
Kampanj
Varje nummer av Illustrerad Vetenskap bjuder på rikt illustrerade artiklar, skrivna på ett levande språk som både fängslar och underhåller.
SvD komplett helg i 3 månader
SvD komplett helg i 3 månader
Kampanj
SvD komplett helg i 3 månader för 1407 kr. Du sparar 40%! Erbjudandet gäller nya prenumeranter.
tidningskungen logo -41%
Prenumerera på en korsordstidning
Kampanj
Bli prenumerant på en valfri korsordstidning till kampanjpris på Tidningskungen!