LIFE

Life är nordens ledande hälsokedja. Life erbjuder e-handel och har 345 butiker i Finland, Norge och Sverige, där deras utbildade hälsorådgivare finns tillgängliga för att hjälpa till för en bättre balans i livet. ​Hos Life hittar du ett noga utvalt och aktuellt sortiment med hög kvalitet. De har allt från kosttillskott till naturlig hudvård, miljövänliga städprodukter och sköna vetekuddar. Allt för att du ska kunna må bättre och leva ett lyckligare liv.

Fördjupning om Life och dess rabatter till senior och pensionär

Seniorrabatt Life

Hälsa är viktigt för ung och gammal och som 55+ kan det vara en snårig skog att navigera i när det kommer till hälsokost och preparat som man rekommenderas att inmundiga. Men hos Life får du den vägledning du behöver och dessutom har du rätt till seniorrabatt när du vänder dig till Life.

Pensionärsrabatt Life

Som pensionär kan det vara bra att hitta hälsosamma produkter och det gör du hos en kedja som Life. Dessutom kan du som pensionär spara pengar med tanke på att du har rätt till pensionärsrabatt när du handlar hos Life.

Life butiken logo
Life är Sveriges ledande butik inom hälsa och välbefinnande!
Varumärke
Deras mål är att med information, inspiration och hälsoprodukter hjälpa våra kunder att hålla sig naturligt friska med kraft från naturen.