LINAS MATKASSE

Linas matkasse grundades 2008 och har sedan dess varit en naturlig partner av matleverans till svenska hushåll. Den som abonnerar på Linas matkasse får en leverans till ytterdörren innehållande recept och råvaror. Leveransen av matkassarna sker varje vecka, varannan vecka eller någon gång i månaden, utifrån eget önskemål.

Fördjupning om Linas Matkasse och deras rabatter till seniorer

Saknar du inspiration för veckans matlagning? Du är långt ifrån ensam. Det är många som kämpar med att komma på maträtter som matchar hela familjens önskemål. Sedan starten för 10 år sedan har Linas matkasse velat underlätta vardagen för dig, din familj och ert livspussel.

Med Linas matkasse som inspiratör och leverantör av era vardagsrätter finns tid över för annat. Så när både tid och inspiration tryter, kika gärna in på hemsidan. Förutom att beställa Linas matkassar finns där massor av tips, till exempel hur du gör en snabb helgmiddag, grillar en annorlunda efterrätt eller kanske hur du gör ditt eget citronsalt. Linas matkasse vill gärna vara en del av din vardag.

Hur funkar det?

Det är enkelt. Förslagsvis börjar du hemma hos dig själv. Inventera din familjs önskemål, eventuella allergier och behov för en matvecka. Sedan går du in på Linas matkasse online och välj bland recepten och sätter ihop din egen matkasse. Självklart är det också möjligt att välja redan färdigplanerade matkassar hos Linasmatkasse.

Du kan bli prenumerant på matkassar på hur kort eller lång tid du önskar, det finns inga bindningstider. På hemsidan hittar du dessutom Linas matkasse recept, Linas matkasse rabatt och svar på frågan vad kostar Linas matkasse?

Erbjudande för alla som vill slippa gå och handla

Tänk vad mycket tid i livet vi tidigare ägnat åt att gå och handla, stångas med människor och stå i kö. Nu slipper du allt det. Linas mat kasse är en uppskattad vardagshjälte för många av våra kunder. Med Linas matkasse rabattkod vill de finnas för fler som vill betala mindre utan avkall på smak och kvalitet.

Du som är pensionär, ta därför gärna del av både seniorrabatt Linas matkasse eller vår pensionärsrabatt Linas matkasse. Linas matkasse gör ingen besviken. Inte på Linas matkasse pris, inte på utbudet och inte på deras pålitliga leveranser. Dessutom slipper du ägna tid åt att köa.

Linas hållbara matkasse

Förutom att laga rätt mat till familjen vill ingen behöva slänga mat. Matsvinnet är ett dåligt samvete för många när sopnedkastet används för flitigt. Detta är ett minne blott med Linas matkasse, tack vare att Linas matkasse redan funderat ut detta åt dig. Linas matkasse levererar exakt mängd mat till våra kunder. Och om Linas matkasse själva får mat över vid sin egen produktion av matkassar så ser de till att det går till välgörenhet. Att handla på Linas matkasse är en vinst för både dig och klimatet.

Seniorrabatt Linas matkasse

Om du känner att det är jobbigt att hitta rätt ingredienser till din måltid och få inspirerande recept är Lindas matkasse det du behöver. Du som fyllt 55+ är dessutom berättigad till seniorrabatt. Så glöm inte seniorrabatten när du köper Linas matkasse

Pensionärsrabatt Linas matkasse

Som pensionär kan det vara bekvämt att någon annan ordnar en kasse med mat åt dig. Och det är just det som du kan få hjälp med hos Linas matkasse. Du kan få den hemskickad till dig antingen flera dagar i veckan, någon gång i veckan eller någon gång i månaden. Med pensionärsrabatt får du dessutom den till billigare pris än det ordinarie.

No coupons found.