LLOYDS APOTEK

Lloyds apotek har funnits sedan 1973 i England men i Sverige har Lloyds funnits i ganska precis tio år. Apoteket tillhandahåller vanliga apoteksprodukter men också så mycket mer. Vissa Lloydsapotek genomför håltagning i öronen men gemensamt för alla 78 Lloydsapotek är att de är fullserviceapotek som har flertalet apoteksnära tjänster och även en möjlighet att hämta ut receptbelagda läkemedel. Dessutom fokuserar Lloyds på att ge rådgivning, tipsa, uppmuntra och peppa till ett mer hälsosamt liv.

Fördjupning om Lloyds Apotek och deras erbjudanden till seniorer

Seniorrabatt Lloyds Apotek

När du behöver en apoteksprodukt är Lloyds Apotek ett bra val. Du kan gå  med i deras medlemsklubb eller hämta ut det receptbelagda läkemedel du är i behov av. Som 55+ har du också rätt att nyttja den seniorrabatt du har tillgång till.

Pensionärsrabatt Lloyds Apotek

Apoteksvärlden har eskalerat stort sedan apoteksbolaget monopol föll och nu finns det många olika apotek att välja på. Hos Lloyds apotek blir du väl omhändertagen och kan känna dig trygg med att du får den bästa servicen oavsett ditt besök till apoteket. Apoteket har dessutom en omfattande e-handel, vilket gör att du kan beställa produkter direkt på nätet, utan att behöva gå till något av företagets apotek. Och då är det bra att komma ihåg att du har rätt till pensionärsrabatt på dina inköp. 

Lloyds Apotek logo NY
15% rabatt vid köp över 299 kr!
Kampanj
Gäller ej receptbelagda läkemedel och går inte att kombinera med andra kampanjer eller rabattkoder.
HEJSENIOR15