MATKASSAR

Funderar du på att handla något gott till helgen? Kanske några färska vårprimörer eller ekologisk frukt. Nedan finner du bra erbjudanden från välrenommerade varumärken inom matkassar och livsmedel, de flesta erbjuder även fraktfri matkasse vid köp över en viss summa.

Läs mer om rabatter på matkassar för seniorer 55+ och pensionärer.

Seniorrabatt matkasse

Matkasse är något som många kan behöva, ung som gammal. Och många gånger kan inköpen bli rätt dyra när du handlar i affären. Med en matkasse kan du som är senior unna dig något extra gott, då kan få seniorrabatt när du köper en matkasse från någon av de matkasseleverantörer som har erbjudanden här på hejsenior.se.

I dagens samhälle kan det vara bra att få mat och livsmedel hemkörd till dörren och en matkasse löser just det, där du antingen kan hämta den själv i butiken eller får den hemkörd till dig. Och du som är 55+ har tillgång till seniorrabatt som gör att du kan göra ditt inköp av matkasse till ett billigare pris än det ordinarie. 

Matkassar har olika innehåll för att täcka in så många personers tycke och smak det bara går. Vissa innehåller bara vegetariska saker, andra innehåller mer frukt och grönt, medan vissa matkassar innehåller en blandning av det mesta. Och som senior kan du därför välja vilken matkasse du vill ha innan du ser till att få den hemkörd till dig. 

Pensionärsrabatt matkasse

Pensionärsrabatt på matkasse? Javisst är det något som finns och som du som pensionär absolut inte får glömma bort när du bestämt dig för att beställa en matkasse från något av de företag som erbjuder matkassar. Vissa livsmedelsbutiker har matkassar men det finns också specialiserade företag på just matkassar. Oavsett vad du väljer så har du som är pensionär tillgång till pensionärsrabatt. 

Matkassar underlättar i tillvaron och du själv behöver inte gå runt i affären och bestämma vad du vill ha. Du klickar bara i det du vill ha i din matkasse eller så kan du bara beställa en färdigpackad matkasse, där du själv inte behöver fundera på vad du behöver välja för livsmedel plus att du får den hemkörd till dig. Det finns många olika alternativ och här på hejsenior.se finns det många erbjudanden att kolla in när det gäller matkassar.

i forma logo
Allt inom ekologisk superfood!
Varumärke
IForma är sen vegans dröm, en fantastisk samling av raw-food-, och ayurvedaprodukter.