Matkasse & Livsmedel

Funderar du på att handla något gott till helgen? Kanske några färska vårprimörer eller ekologisk frukt. Nedan finner du bra erbjudanden från välrenommerade varumärken inom matkassar och livsmedel, de flesta erbjuder även fraktfri matkasse vid köp över en viss summa.

Allt inom ekologisk superfood!
Allt inom ekologisk superfood!
Varumärke
IForma är sen vegans dröm, en fantastisk samling av raw-food-, och ayurvedaprodukter.
Ingen kod ↓
City Gross
Sveriges färskaste matkasse!
Varumärke
Alltid med färskt svenskt butiksstyckat kött, fisk från säkra bestånd och ekologiska produkter.
Ingen kod ↓
Mat.se
Handla mat på nätet.
Varumärke
Mat.se har gjort det enkelt att handla och välja bland 10 000 matvaror på nätet.
Ingen kod ↓
Bli medlem helt gratisMissa inte några exklusiva rabatter och erbjudanden. Fyll i din e-postadress så att vi kan hålla kontakten.

Läs mer om rabatter på matkassar, livsmedel och mat i allmänhet för seniorer 55+ och pensionärer.

Seniorrabatt livsmedel

När du handlar livsmedel kan du som senior få fin seniorrabatt som gör att du kan tjäna pengar på de inköp du gör. Glöm inte att kolla vilka seniorrabatter som finns att tillgå på livsmedel för dig som är 55+.

Seniorrabatt matkasse

Matkasse är något som alla behöver och många gånger kan inköpen bli rätt dyra. Nu har du chansen att unna dig något extra gott, då det finns seniorrabatter på matkassar att utnyttja. Det finns flera förmånliga seniorrabatter för dig som 55+ att ta del av.

Pensionärsrabatt livsmedel

Livsmedel är nödvändigt för alla människor och som pensionär kan du få rabatt på inköp av livsmedel. Pensionärsrabatt är bra för dig som pensionär som behöver köpa livsmedel och som samtidigt kan spara lite pengar genom att utnyttja pensionärsrabatten

Pensionärsrabatt matkasse

Ibland kan matinköp bli rätt dyrt men som pensionär kan du spara pengar genom att utnyttja pensionärsrabatt som gör att du som pensionär får ett bättre pris än ordinarie pris. Glöm därför inte bort att du kan få pensionärsrabatt när du beställer matkasse.