BLI MEDLEM HOS HEJ SENIOR

Hej alla fantastiska vänner! Med höstsäsongens skiftande landskap kommer också fantastiska erbjudanden för seniorer som dig. Gör dig redo för en höst full av spännande överraskningar och förmåner!

Börja din höst på rätt sätt genom att anmäla dig till vårt exklusiva medlemsbrev för seniorer. Vi vill hylla dig och dina år av visdom och erfarenhet genom att erbjuda dig speciella förmåner som är skräddarsydda för att göra ditt liv ännu mer givande.

Oavsett om du är intresserad av att njuta av kulturella evenemang, hälso- och träningsaktiviteter, eller sociala sammankomster med likasinnade individer, har vi något som kommer att förgylla din höst. Vi tror på att ge tillbaka till våra seniorer och ge er en chans att utforska nya möjligheter och skapa minnen som varar.

Skapa en höst att minnas och utforska allt det roliga och givande som vi har att erbjuda för seniorer som dig. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt gemenskapliga äventyr i höst! 🍂

Bli medlem NU!

Anette Claeson
Anette Claeson
2022-12-21
Bra! Tips och annat smått och gott samt bra erbjudanden.
Eva Andersson
Eva Andersson
2022-12-18
Har ännu inte lärt mej att utnyttja de erbjudande som varit intressanta för mej, men än så länge har de varit få. Ska lära mej mer att bli självständig på nätet. Gamla hundar KAN lära sig.
Maj-Lis Pettersson
Maj-Lis Pettersson
2022-12-18
bra med info om olika varor eller upplevelser, kan även inspirera en till att söka mer info. ibland upplever jag dock att det inte är det billigaste alternativen.
Madeleine Persson
Madeleine Persson
2022-12-18
Att vara +55 är inte alls dumt, för då har man tillgång till superbra rabatter genom Hej Senior!
Bo Dereby
Bo Dereby
2022-12-18
Bra erbjudanden till riktigt bra priser dessutom väldigt trevligt bemötande Jag återkommer gärna till dem
Lisbeth Lindau
Lisbeth Lindau
2022-12-18
En sida som SENIOR som med respekt ger mig en fortsatt plats i livets olika sammanhang!