MELLANDAGSREA

Visst är det alltid underbart med mellandagsrea eftersom du kan få superrabatter och därmed spara mycket pengar. Men när börjar mellandagsrean?

Läs mer om mellandagsrea

Ja, den frågan hade varit lätt att besvara för några decennier sedan och då hade svaret varit att den går av stapeln på annandag jul, Men i dagens värld med fysiska butiker som har generösa öppettider och inte minst online-butikernas ständiga tillgänglighet, ser det annorlunda ut.

Många fysiska butiker har öppet redan på juldagen. I gallerior och i stadskärnor kan det mycket väl hända att mellandagsrean börjar redan på juldagen.

Online-butikerna har förstås också mycket större utrymme att starta rean när de önskar. Det kan till och med vara så att mellandagsrean startar julafton vid midnatt i vissa webbutiker. De allra flesta satsar nog dock på att inleda den stora rean på juldagen vid midnatt istället. Så här gäller det alltså att hålla koll om du har en specifik butik du vill handla från.

Men vad kan du fynda på en mellandagsrea då? Svaret är i stort sett allt. Kläder, heminredning, elektronik som TV-apparater, mobiler, stationära datorer, läsplattor och bärbara datorer.

Ofta är det faktiskt det som vi givit eller fått i julklapp som det är rea på, helt enkelt. Men det finns mycket andra fynd att göra också givetvis. Vitvaror och hushållsapparater är en annan kategori som det alltid är rabatter på under mellandagsrean. Så håll koll under mellan dag rea om du är på jakt efter specifika produkter.

Fynda under mellandagsrea

Kom ihåg att ju längre mellandags rea håller på, desto större rea. Samtidigt finns risken förstås att saker tar slut om du inte handlar i tid. Här är det en avvägning du måste göra alltså.

Trots att mellandagsrea traditionellt har ägt rum fram till nyårsafton, är det idag vanligt med utökad rea. Många butiker har mellandagsrean in i januari på saker som blivit över och som då är mycket billiga.

Mellandagsrea – rabatter på bredband och telefoni

Har du tur kan du få ett riktigt bra paket med både bredband och hårdvara som router och modem på just mellandagsrea. Om du vill spara stora pengar kan det vara idé att göra en lista på förhand vad du skulle vilja förnya och köpa hem. Sedan kan du helt enkelt utgå från den listan när du spanar in mellandagsrean och alla erbjudanden.

Bäst mellandagsrea för kost och hälsa

Under vintern kan det vara bra att ta hand om hälsan extra mycket, inte minst med tanke på förkylningstiderna. Det går att hitta mycket prisvärda erbjudanden i kategorierna hälsokost också. Hudvård och ekologiska livsmedel är annat som många butiker har rea på under julhelgen.

Alla rabatter

Åhlens logo
Kampanjpriser på massor av varor hos Åhlens!
Kampanj
Notera att reapriserna på åhlens.se gäller endast på åhlens.se.
Allers til kampanjpris!
Allers til kampanjpris!
Kampanj
Allers kommer ut varje vecka och bjuder in till härlig läsning om allt mellan himmel och jord.
Arcy
Prova gratis i 30 dagar
Kampanj
I appen Arcy kan du läsa fler än 70 av Sveriges mest älskade magasin och tidningar digitalt – den smartaste tjänsten för noga utvald läsning!
Chilimobil logo
Alltid Fri Surf - 249 kr/mån
Kampanj
Surfa snabbare – Nu med 5G. Viaplay Film & Serier ingår i 3 månader.
Chokladogram
Skicka choklad och godis
Kampanj
Rabattkoden ger 15% på ett köp t.o.m. 31/12-23. Rabattkoden gäller inte på presentkort och kan inte kombineras med andra rabatter.
CGSENIOR15
comviq senior logo
Fiber med rabatt i 3 mån!
Kampanj
Med bredband från Comviq får du en stabil, snabb och säker uppkoppling.
Spara upp till 28%
Spara upp till 28%
Kampanj
Beställ tidningen Elle och få de senaste inom mode, skönhet, resor och de senaste trenderna från Sverige och hela världen.
Halebop
Halva priset i 3 månader!
Kampanj
Halebops abonnemang är för dig som diggar, fria mess & samtal, att behålla oanvänd surf, surfa och snacka i EU som hemma.
Hallon logo
Från 44 kr/mån i 3 mån!
Kampanj
Koppla upp och koppla av i sommar! Skaffa mobilt bredband hos hallon från 44 kr/mån
Hembakat
9 nr av Hembakat för endast 599 kr
Kampanj
Hembakat är perfekt för dig som älskar att baka. Här finns recepten som alla lyckas med. Härliga bakverk varvas med intressanta reportage. Få 46% rabatt!
Rabatt på prenumeration
Rabatt på prenumeration
Kampanj
Hemmets Journal är Sveriges ledande veckotidning och har i snart 100 år varit det självklara valet för den som vill ha underhållande läsning i alla tänkbara områden.
Spara upp till 46%
Spara upp till 46%
Kampanj
Varje nummer av Illustrerad Vetenskap bjuder på rikt illustrerade artiklar, skrivna på ett levande språk som både fängslar och underhåller.
InkClub logo
Prova bläck eller fotopapper för 1 kr till din skrivare!
Kampanj
inkClub är en av Europas största återförsäljare av bläckpatroner och lasertoner online.
Kontaktlinser till låga priser!
Kontaktlinser till låga priser!
Kampanj
Linser på nätet - fri retur, snabba leveranser och prisgaranti
Hitta resan på Sveriges största reseguide!
Hitta resan på Sveriges största reseguide!
Kampanj
Reseguiden kan resenärer jämföra och boka resor från alla ledande arrangörer.
Skellefteå logo
0 kronor i månadsavgift i 9 månader!
Kampanj
0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset, som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms.
Skicka presenter och gåvor online
Skicka presenter och gåvor online
Kampanj
Rabattkoden ger 15% på ett köp t.o.m. 31/12-23. Rabattkoden gäller inte på presentkort och kan inte kombineras med andra rabatter.
SPSENIOR15
SvD komplett helg i 3 månader
SvD komplett helg i 3 månader
Kampanj
SvD komplett helg i 3 månader för 1407 kr. Du sparar 40%! Erbjudandet gäller nya prenumeranter.
Ta första steget mot en högre framtida pension!
Ta första steget mot en högre framtida pension!
Kampanj
Samla din tjänstepension – sänk dina fondavgifter!
Res på en 40 timmars kryssning till Tallinn och Helsingfors
Res på en 40 timmars kryssning till Tallinn och Helsingfors
Kampanj
Med bokningskoden får du 25% rabatt när du bokar kryssning söndag - onsdag.
HEJSENIOR
Tele2 -20%
20% på mobilabonnemang
Kampanj
Surfa, streama och håll kontakten med nära och kära med ett stabilt mobilnät. Som senior och pensionär får du 20% rabatt på mobilabonnemang. Rabatten gäller för dig som har fyllt 65.
tidningskungen logo -40%
Prenumerera på en korsordstidning
Kampanj
Bli prenumerant på en valfri korsordstidning till kampanjpris på Tidningskungen!
Tre logo
Mobilabonnemang med 5G-fart!
Kampanj
Nu kan du surfa jättesnabbt i Stockholm, Göteborg, Malmö och flera andra städer. Byt surfmängd när du vill - ingen bindningstid