MEMIRA EYECENTER

På äldre dagar kan synen försämras och då är det bra att känna till att det finns pensionärsrabatt att få hos Memira Eyecenter. 

Memira Eyecenter har över 40 kliniker i Sverige som fokuserar på ögonlaserkirurgi. Om du som senior vill bli av med glasögon och linser kan du genom en operation hos Memira Eyecenter slippa dessa och förbättra din syn. 

Info om Memira Eyecenter och dess rabatter till senior och pensionär

Men då får du inte glömma den seniorrabatt du som 55+ senior har hos Memira Eyecenter när du avser att vända dig dit för att göra ett ingrepp. 

Memira Eyecenter kan åtgärda både närsynthet och översynthet och har utfört såna operationer sedan mitten av 90-talet.Genom åren har Memira Eyecenter gjort över 400 000 ögonoperationer. Företaget har över 50 kliniker i Skandinavien och det är sällan långt att åka för dig som är pensionär och som vill göra en ögonoperation. Pensionärsrabatt gäller hos Memira Eyecenter när du bestämt dig för att göra en ögonoperation.

Här hos hejsenior.se kan du se erbjudanden från bland annat Memira Eyecenter och vad du som senior och pensionär kan få för rabatt när du vänder dig dit.

No coupons found.