NELLY

Klädbutiken Nelly är en affär som satsat helhjärtat på näthandeln. De har nämligen inga fysiska butiker utan de finns bara på internet och deras varor går endast att beställa. Nelly har helt och hållet fokuserat på kläder i allmänhet men damkläder i synnerhet. När klädbutiken startade fanns det bara kläder för dam– men företaget har de senaste åren även satsat på herrkläder med sitt märke NLY Man.

Läs mer om Nelly

Riktar sig till unga kvinnor

Nelly har en särskild inriktning när det kommer till deras kläder. De riktar sig helt och hållet till kvinnor som är mellan 15-25 år och som värnar lite extra om sin klädstil – det skriver dem i alla fall om sig själva på sin hemsida.

I sortimentet finns en kombination av festkläder och vardagliga plagg när du vill ha en mer subtil stil.

Nelly fri frakt – gratis leveranser

Beställer du kläder hos Nelly så erbjuder de alltid fria leveranser om du beställer för över 499 kronor. Du har också alltid fri returer vid en ny order och kan således beställa hem kläder för att testa och sedan skicka tillbaka om du inte skulle vara nöjd.

Särskilda erbjudanden – finns seniorrabatt Nelly?

För att svara på den egna ställda frågan så finns för tillfället ingen pensionärsrabatt Nelly. Detta på grund av att klädbutiken riktar sig till kvinnor mellan 15-25 år. Håll däremot utkik på deras hemsida ifall de utvecklar och uppgraderar sitt sortiment.

Men för dig som vill handla kläder här finns Nelly rabattkod att ta del av. Inte nog med att de erbjuder fria leveranser på köp över 499 kronor finns det också en rabatt kod Nelly där du kan köpa dina kläder till ett bättre pris. Som ny kund på deras hemsida får du 20% rabatt på ditt första köp. För kampanjer i framtiden rekommenderar vi att spana in deras hemsida ifall någon rabattkod Nelly skulle dyka upp.

Rabatter i samma kategori

Lindex logo
Mode & kläder för dam och barn!
Varumärke
Gäller tills vidare i butik och online, både på dam- och barnsortimentet. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.
Timarco Logo
Underkläder på nätet!
Varumärke
Brett utbud av underkläder (trosor, kalsonger, BHs och Sport-BHs) men även badkläder, skor och sportkläder.