NÖJEN

Gå på bio, teater eller operan? Det finns mycket inom nöjes-sfären som lockar till besök. Och som senior, 55+ har du seniorrabatt som gör att du kan spara pengar på besök på bio, teater eller operan. Pensionärer har också pensionärsrabatt att ta del av när det handlar om olika nöjesevenemang. Håll utkik efter det som finns här.

Läs mer om nöjen med rabatt för pensionär eller senior 55+

Seniorrabatt bio

Att gå och sen film på bio har blivit allt dyrare med åren men nu kan du som är senior, 55+ se filmer billigare, då det finns seniorrabatt på bio att ta del av. Kolla gärna in vilka seniorrabatter på bio som finns just för dig.

Seniorrabatt teater

Tänk att fly bort vardagen en stund och bli underhållen av en teaterföreställning. Det finns just nu fina seniorrabatter på teater för dig som är 55+. Gå själv eller ta med dig en vän eller partner och se den teaterföreställning som ni har sett fram emot – och detta till ett lägre pris än det ordinarie, då det finns seniorrabatt på teaterbesök.

Seniorrabatt Opera

Operan ger många härliga föreställningar och upplevelser och nu kan du som senior får ta del av dessa genom att använda seniorrabatt på Opera som finns tillgänglig för dig som fyllt 55+ Seniorrabatter på Opera finns till flera föreställningar och kanske är det någon som passar just dig.

Seniorrabatt Museum

Regnig dag? Välj då att gå på ett museum och med seniorrabatt på ett museum kan du få inträde till ett extra förmånligt pris. Glöm alltså inte att utnyttja den seniorrabatt som finns på vissa museer.

Seniorrabatt Golf

Behöver du bibehålla eller sänka ditt handicap? Som senior kan du ta del av seniorrabatt på golf när du känner att andan faller på för en golfrunda. Gå en runda själv eller med en partner eller vän och ta del av de seniorrabatter som finns.

Seniorrabatt Ljudböcker

En härlig avkoppling kan vara att lyssna på en ljudbok. Nu kan du som har fyllt 55+ ta del av seniorrabatt på ljudböcker. När du nästa gång funderar på att köpa en ljudbok, glöm då inte att du ka få seniorrabatt på ditt inköp.

Seniorrabatt Äventyrsland

Det finns härliga äventyrsland att besöka för dig som senior. Och det som är riktigt bra är att det finns seniorrabatt på äventyrsland för dig som är 55+ Håll utkik efter seniorrabatt nästa gång du tänker besöka ett äventyrsland så kan du spara pengar.

Seniorrabatter Zoo

Att besöka djurparker kan vara både avkopplande, spännande och lärorikt. Därför är det utmärkt att det också finns seniorrabatter för besök på zoo och djurparker. Det finns alltid något att se på när du går på zoo och pengarna du sparar genom att använda seniorrabatt kanske du kan använda till en fika eller något annat trevligt. 

Pensionärsrabatt bio

Att lämna verkligheten en stund kan vara trevligt och att få rabatt på en dyr biobiljett är inte alls dumt. Och du som pensionär kan få pensionärsrabatt när du tänker göra ett biobesök.

Pensionärsrabatt teater

Teater kan vara ett trevligt avbrott i vardagen och som pensionär kan du få pensionärsrabatt när du bokar biljett till en teaterföreställning, så nästan gång du tänker gå på teater, glöm då inte att du kan få pensionärsrabatt.

Pensionärsrabatt opera

En trevlig upplevelse kan vara att gå på opera. Som pensionär kan du få fin pensionärsrabatt när du tänker gå och se en operaföreställning. När du bokar operabiljett, glöm då inte att hålla utkik efter  pensionärsrabatt.

Pensionärsrabatt Museum

Museum kan vara avkopplande, rogivande och även kunskapsberikande. När du funderar på att gå på museum så kan du som pensionär få pensionärsrabatt och spara pengar till annat. 

Pensionärsrabatt Golf

En golfrunda kan vara avkopplande som pensionär. Och du som pensionär kan få pensionärsrabatt när du funderar på att gå ut och hålla ditt handicap på en fortsatt god nivå.

Pensionärsrabatt Ljudböcker

Det finns knappast något mer avkopplande än att lyssna på en ljudbok. Antingen under promenaden eller hemma i fåtöljen i hemmets lugna vrå. Som pensionär kan du få pensionärsrabatt på ljudböcker.

Pensionärsrabatt Äventyrsland

Äventyrsland tilltalar ung som gammal. Kanske ta med barnbarnet eller åka själv och njuta av äventyrsland. Som pensionär går det att få pensionärsrabatt när du besöker ett äventyrsland. 

Pensionärsrabatt Zoo

Att besöka en djurpark och ett zoo kan minst sagt vara intressant och trevligt och spännande på en och samma gång.  Pensionärsrabatt går att få för dig som pensionär när du avser att besöka ett zoo.

Adlibris Logo
Alltid bra priser på böcker, garn och leksaker.
Varumärke
Sortiment på 12 miljoner titlar ingår allt mellan student-, fack- och skönlitteratur, samt barn- och ungdomsböcker.
Bokus logo
Finns boken, finns den hos Bokus!
Varumärke
Miljontals böcker fler nyheter släpps varje dygn. Spana in deras fyndhörna för kampanjer och erbjudanden.
Kampanjpris på TV Standard!
Kampanjpris på TV Standard!
Kampanj
Brett utbud av TV, film och serier inkl. Viaplay Film & Serier: 219 kr/mån i 12 mån.
tidningskungen logo
Prenumerera på en korsordstidning
Kampanj
Bli prenumerant på en valfri korsordstidning till kampanjpris på Tidningskungen!