OM OSS​

Hej

VÅR VISION

Vi på Hej Senior strävar efter att ge alla 55+ möjligheten att på ett enkelt sätt hitta inspiration, erbjudanden och rabatter inom allt från resor och mat till träning, kläder och nöjen. Vi samarbetar endast med välrenommerade testade varumärken för att du som kund ska kunna lita på leverans och känna dig trygg i transaktionen.  

 

Vår vision är att hjälpa alla till en enklare, smidigare och roligare vardag.

Vännerna på Hej Senior

HEJ SENIOR I SIFFROR

Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och efter att erbjuda mer till alla 55+. Följ våra framsteg här.

Rabatter
250 +
Medlemmar
125 K+
Samarbetsföretag
200 +

VAD SÄGER VÅRA MEDLEMMAR

5/5
Hittade genast flera interessanta rabatter och en bra bok jag letat efter. Tog sen vårquizet (som kunde gått bättre;-) och fick då lite sommarkänsla och köpte några blommor. Bra och smidig sajt!
Kirsten
5/5
Toppen! Toppen! Vilket ställe Hejsenior.se är. Där finns allt. Sökte garner och det fanns där på Adlibris till bra priser. Min beställning kom snabbt.
Mariann
Samarbetsföretag

Vill du erbjuda en rabatt elleR GÖRA EN KAMPANJ på Hej Senior?

MÖT TEAMET

Vi som arbetar med Hej Senior

Marianne

SLÄKTFORSKNING är kul

Det är så spännande att söka sin historia och undersöka vart man kommer ifrån. Nästan lika spännande som att se om man klarar veckans korsord! 

Sara

Hundälskare

Älskar att jobba med produkter jag gillar och att sätt kunden i fokus. Kontakta mig gärna om ni har frågor om Hej Senior eller om ni eventuellt bara vill prata om hundar;-)

Jacob

Resor är livet

Försöker resa och uppleva så mycket som möjligt men har även ett brinnande intresse för att göra Sverige och världen till en bättre plats. Vi kanske kan hjälpas åt?

Ann-Marie

musik & mat

Dansband eller hårdrock beror lite på tillfället men det finns alltid mat som passar oavsett. Jag vill att vi alla ska njuta så mycket som möjligt och är ni nöjda blir jag nöjd.

Kristofer

Fotboll & suduku

Har mycket spring i benen även om jag inte är Zlatan själv. Kombinerar mitt spring med knep&knåp och om ni har nåt att lösa eller bara vill skicka en tankenöt så var inte blyga.

Samarbetsföretag

Ett urval av varumärken

Pensionsmyndigheten Logo Våra Varumärken
Kronans Apotek logo
Linas Matkasse Logo Varumärken
Mat - se logo våra varumärken HejS
Bokus Logo Varumärken
Telenor Logo Varumärken
Åhlens Logo Varumärken