PENSIONÄRSRABATT GLASÖGON

Glasögon är något som många är i behov av – både seniorer och pensionärer. Men glasögon kan vara dyra i inköp. Då är det bra att känna till att vi har fina erbjudanden på just glasögon som gör att du kan förbättra din syn oavsett om du behöver se skarpare på längre eller närmare håll – eller både och. Eller om du behöver solglasögon på sommaren eller bara piffa till ditt utseende med ett par moderiktiga glasögon.

Information om rabatter till senior och pensionär

Hursomhelst är glasögon är ett bra hjälpmedel som underlättar i vardagen för många människor. Pensionärsrabatt gör att du som pensionär kan ta del av bättre priser än de ordinarie. Även för dig som är 55+ finns seniorrabatt att tillgå. Så nästa gång du är i behov av glasögon kan du med fördel använda dig av de rabatter som finns oavsett om du är senior, 55+ eller pensionär. Pensionärsrabatt är ett bra erbjudande att använda sig av för dig som är pensionär. Seniorrabatt ger dig som det låter, rabatt för dig som är senior på glasögon på de erbjudanden som finns hos Hej Senior.

Seniorrabatter på Glasögon

Hos Hej Senior kan du hitta seniorrabatter på glasögon. Det finns erbjudanden från flera olika optikerkedjor som du som senior kan ta del av. Seniorrabatt gör att du får erbjudanden till ett billigare pris än det ordinarie. Som 55+ har du rätt till seniorrabatt när du behöver nya glasögon och det finns erbjudanden hos flera av optikerkedjorna.

Glasögon går att få med pensionärsrabatt

Glasögon kan vara dyra inköp men som pensionär har du rätt till pensionärsrabatt och hos Hej Senior har flera optikerkedjor erbjudanden som du som pensionär kan ta del av. Att ha rätt styrka på glasögonen är viktigt och synen förändras med åldern. Därför kan man behöva byta glasögon ofta som pensionär och då är det bra att känna till att här hos Hej Senior finns det erbjudanden att ta del av och att du som pensionär kan gå glasögon med pensionärsrabatt.

Glasögon online

När du ska köpa nya glasögon online finns det många alternativ att välja bland. Allt från snygga designerbågar i vågade färger till mer klassiska och stilrena modeller. Därför kan det vara en mycket rolig och spännande process att välja ut ett par nya bågar.

Men det kan såklart också kännas svårt och överväldigande med så många olika valmöjligheter. Ett par glasögon är något som många av oss bär varje dag. Så du vill såklart hitta det perfekta paret som passar dig och som du kommer att trivas i.

Här nedanför kan du läsa om vad som kan vara bra att tänka på när du köper nya kontaktlinser och glasögon online samt hur du går till väga när du handlar dem online. Vi tipsar även om olika populära glasögonmärken som erbjuder kvalitetsglasögon.

Varför rätt glasögon är så viktigt

Ett par glasögon är något som kan ha stor påverkar på din vardag och även hur du mår. Glasögon och kontaktlinser som är perfekt anpassade hjälper dig givetvis att se bra och tydligt. Men de kan också förhindra att dina ögon blir ansträngda och att du får huvudvärk.

Utöver det kan ett par glasögon också vara en fin accessoar. Många tycker exempelvis att det är roligt att ha flera par glasögon, så att de kan byta mellan dem. På så sätt kan du matcha dina glasögon efter dina kläder. Framförallt är det viktigt att välja ett par bågar som du kommer att känna dig bekväm med och trivas i.

Hur du beställer linser och glasögon online

Det finns en stor anledning till varför det har blivit så vanligt att köpa kontaktlinser och glasögon online. Och anledningen är att det är så smidigt. Dessutom kan du ofta köpa billiga glasögon på nätet. Med andra ord är det alltså både bekvämt och kostnadseffektivt att beställa glasögon och linser på nätet.

Om du behöver göra en synundersökning innan du beställer, håll utkik efter en optiker med gratis synundersökning. Det är inte sällan som du kan hitta sådana erbjudanden.

Köp glasögon online – Steg för steg

  • Först och främst behöver du ha ett aktuellt recept från din optiker för att du ska kunna handla glasögon eller linser på nätet. Har du inget recept behöver du först boka in en synundersökning och få ett recept utfärdat.
  • När du har ditt recept tillhands är det dags att börja kika på bågar. Det finns många olika webbshoppar som säljer glasögon och linser. Lite längre ner här i texten listar vi några av Sveriges mest populära märken som du även kan shoppa online. Så om du inte redan har ett favoritmärke, kan du kika i listan och se om du hittar ett varumärke som du gillar.
  • Välj ut ett glasögonmärke du tycker verkar bra och besök deras butik på nätet. Där kan du sedan bläddra bland deras utbud av bågar och välja ut ett, eller flera par som du tycker om.
  • Webbutiken behöver även får information om vad för glas du behöver. Hos vissa webbutiker kan du ladda upp ditt recept och hos andra webbutiker kan du själv ange styrka på glasen och så vidare.
  • När du har genomfört din beställning får du dina glasögon eller linser levererade till dig. Du har alltid en ångerrätt på 14 dagar eller mer, så är du inte nöjd kan du returnera din beställning.

Prova glasögon hemma gratis

Tänk också på att det finns många webbutiker som låter dig få hem dina glasögon för att prova hemma, helt gratis. Det här är ett erbjudande som kan vara bra att dra nytta av. Då får du möjlighet att känna efter så att glasögonen verkligen passar och att du trivs med dem.

Vanligtvis får du prova glasögonen hemma gratis i en vecka eller två. Sedan får du skicka tillbaka dem igen och vanligtvis står butiken för returkostnaden.

Glasögon seniorrabatt

När du köper linser och glasögon online finns det ofta olika erbjudanden att ta del av. Så som glasögon pensionärsrabatt och rabatt kontaktlinser för dig som är senior och pensionär. Kom ihåg att kika igenom de rabatter och erbjudanden vi samlar här hos oss och köp linser och glasögon online med rabatterade priser.

Populära glasögon online

Det finns många bra glasögonmärken att välja bland. Så vare sig du är ute efter ett par klassiska bågar eller ett par som följer den senaste trenden, kan du garanterat hitta något som du tycker om.

Här nedanför listar vi några av de mest populära märkena på den svenska marknaden. Vissa av dem har butik både på nätet och i den fysiska handeln. Och andra finns bara tillgängliga att handla hos på nätet.

Specsavers

Märket Specsavers är en optikerkedja från Storbritannien. Den finns i flera olika länder världen runt, och i Sverige öppnade de sin första butik 2005. Idag är Specsavers ett av de största glasögonmärkena i Sverige. De har över 100 butiker på olika orter över hela landet.

Du kan enkelt hitta Specsavers glasögon online. Utöver sina fysiska butiker har de även en webbshop som är lätt att använda. Där kan du ofta hitta bra glasögon erbjudande på både linser och glasögon.

LensWay

Det svenska varumärket LensWay lanserades 2000. Grundtanken med LensWay var att sälja billiga linser online samt göra det enkelt att köpa linser. Innan LensWay öppnade de virtuella dörrarna till sin butik online, var du tvungen att besöka din optiker för att köpa linser. Idag säljer LensWay också glasögon online.

LensWay är fortfarande bara tillgänglig som butik online. I webbshoppen kan du få erbjudande på allt från glasögon och kontaktlinser till solglasögon och även rabatt när du gör synundersökning.

Synoptik

Varumärket Synoptik är i grunden ett danskt märke. Det har funnits sedan 1931 och det dröjde till 1991 innan Synoptik lanserades i Sverige. Tack vare sin expertis är Synoptik idag världens största optikerkedja. De finns världen runt i över 40 olika länder.

Synoptik har en slogan som lyder “Alla ska ha råd med kvalitetsoptik”. Med andra ord är Synoptik inriktade på att erbjuda billiga glasögon som också håller hög standard. De är även kända för att ofta ha erbjudanden där du får rabatt på glasögon och kontaktlinser.

Synsam

Det var 1968 som Synsam grundades i Sverige. De säljer både glasögon, solglasögon och kontaktlinser i butiker runt om i Norden.

En tid efter starten av företaget så flyttade Synsam en stor del av sin produktion till Kina och Asien. Men idag är det faktiskt så att all tillverkning sker här i Sverige. Det här är alltså märket för dig som vill stötta svensk produktion och få högkvalitativ svensk standard på dina glasögon.

Mister Spex

Märket Mister Spex har funnits på marknaden sedan början på 2000-talet. Företaget är alltså ganska nytt, men de har redan fått ett gott rykte. Än så länge går det bara att handla hos dem via nätet.

Mister Spex lägger stort fokus på att ta fram glasögon med snygg design som du ska älska att bära. När du handlar i webbutiken hittar du inte bara företagets eget märke, utan också glasögon från flera andra populära märken.

Smarteyes

Även Smarteyes öppnade sina dörrar tidigt 2000-tal. De har på den korta tiden växt sig stora på den svenska optikermarknaden. Idag hittar du Smarteyes både online och som fysisk butik

Varumärket har blivit känt för att erbjuda billiga glasögon och fördelaktiga erbjudanden och rabatter. Men utan att tumma på kvaliteten på sina produkter. Så är du ute efter rabatt glasögon kan Smarteyes vara ett bra märke att kolla närmare på.

Webboptik

Som du hör från namnet är Webboptik en butik som du kan handla hos online. Företaget tillverkar inte egna glasögon utan agerar som en återförsäljare på nätet. I webbutiken hittar du glasögon i flera olika modeller.

Webboptik är framförallt inriktade på att erbjuda trendiga bågar med riktigt hög kvalitet till ett bra pris. Det här är alltså en webbutik som passar dig som är intresserade av ett par moderna glasögonbågar som håller hög klass.

Kontaktlinser till låga priser!
Kontaktlinser till låga priser!
Kampanj
Linser på nätet - fri retur, snabba leveranser och prisgaranti