PENSIONÄRSRABATT HALLON

Hallon är en operatör som erbjuder billig telefoni och hos Hallon finns pensionärsrabatt som du som är pensionär kan få ta del av genom det erbjudande vi har på Hej Senior. Pensionärsrabatt hos Hallon innebär att du kan hålla kontakten med nära och kära till ett billigare pris.

Läs mer om Hallon och dess rabatter till seniorer och pensionärer

Pensionärsrabatten som Hallon har är något som du som pensionär inte får glömma bort när du är på jakt efter billig telefoni. Pensionärsrabatt gör Hallon till ett bra val för dig som är pensionär. Telefoni kan ofta vara dyrt men den pensionärsrabatt Hallon har att erbjuda är något som kan vara väl värt att ta fasta på.

Hallon mobilt

Mobiloperatören Hallon sätter verkligen dig som kund i centrum. Deras huvudfokus är att det ska vara smidigt och billigt att ha ett abonnemang, bland annat genom att inte ha några bindningstider. Dessutom erbjuder de alltid ett fast pris när du tecknar dig hos operatören.

Är du däremot ute efter ett abonnemang med möjlighet till 5G så är det här inte rätt operatör för dig. Det är de lite större mobiloperatörerna som driver utbyggnaden av 5G-nätet, vilka den här operatören inte är en del av. Så, vill du ha Hallon 5G behöver du vänta ett tag innan det blir aktuellt. Men med tanke på den hastiga utvecklingen av nätet är det inga ljusår bort.

Seniorrabatt Hallon

Hallon finns också för seniorer som fyllt 55+ genom att vi på Hej Senior kan erbjuda seniorrabatt när du vänder dig till Hallon för din telefoni. Som senior kan utgifterna vara många och att välja rätt telefonoperatör kan vara svårt. Men Hallon har också seniorrabatt för seniorer och det är en värdefull kunskap att ha med sig när man ska göra val vad gäller telefoni.

Men det tar inte slut där. Hallon finns även för pensionärer och du som är pensionär har rätt till pensionärsrabatt genom det erbjudande som finns hos oss på Hej Senior. Hallon är inte bara ett abonnemang för ungdomar, utan Hallon är också för pensionärer som vill ha bra telefoni till ett lågt pris men som ändå fungerar bra att både ringa och surfa med. Då är det bra att känna till att Hallon finns för seniorer och att Hallon också finns för pensionärer genom gynnsamma seniorrabatter och pensionärsrabatter för dig som är 55+ och pensionär. Så när du väljer Hallon glöm inte att du har tillgång till seniorrabatt och att Hallon har pensionärsrabatt för pensionärer. 

Erbjudandet hos Hej Senior är absolut något att titta närmare på för dig som är 55+ och som vill ha seniorrabatt hos Hallon. Även du som är pensionär har tillgång till Hallons pensionärsrabatt.

Vem äger hallon?

Hallon mobil är en systeroperatör till den större och mer etablerade mobiloperatören Tre. Precis som det just nämnda företaget så ägs det tillsammans av två starka investmentbolag. Hong Kong-baserade Hutchinson Whampoa har en majoritet på 60% av Hallon medan det svenska bolaget Investor äger 40%.

Det är alltså två stora investmentbolag bakom Hallon, och framför allt Investor som är kontrollerat av den välbärgade finansfamiljen Wallenberg. Just det är tryggt att veta om du är intresserad av att teckna ett mobilabonnemang hos Hallon. Att operatören har ett starkt, svenskt företag bakom sig gör att de hänger med bra i utveckling i Sverige.

Hallon erbjudande

Vad som särskiljer den här mobiloperatören från sina konkurrenter är deras erbjudande för pensionärer. När du gått ett helt arbetsliv och storleken på plånboken blivit mindre är det fördelaktig att ta del av Hallon senior erbjudande. Är du över 55 år har du möjlighet till detta och får ett billigare pris på ditt mobilabonnemang.

Genom Hej Senior kan du få Hallon rabattkod på ditt abonnemang – men också mer förmånliga rabatter på andra tjänster som är exklusiva för Hallon. Håll utkik på hemsidan för att se vad du har möjlighet till.