PENSIONÄRSRABATT TELE2

Idag är Tele2 den nästa största operatören i Sverige och de levererar flera olika tjänster. Företaget grundades 1993 av Jan Stenbeck och klarar idag att leverera mobiltäckning till cirka 99 % av Sveriges hushåll. Tele2 har under årens gång slagits samman både med Comviq och ComHem med fler än 4,5 miljoner kunder i Sverige. Med ett Tele2 mobilabonnemang kan du surfa med 3G, 4G samt med 5G på vissa platser i Sverige.

Läs mer om Tele2 och dess rabatter till seniorer och pensionärer

Tele2 abonnemang

Eftersom Tele2 erbjuder flera olika tjänster där du kan teckna abonnemang kan du ha såväl mobilabonnemang och bredband som TV- och Play-tjänster. Tele2 mobilabonnemang har länge varit ledande tack vare den goda täckningen landet över.

Sedan sammanslagningen med ComHem har även Tele2 Play blivit en mycket populär tjänst. Med Tele2 Play kan du se på alla tv-kanaler plus streamingtjänster som ingår i ditt abonnemang direkt i din mobil eller surfplatta. Ett mycket smidigt alternativ för dig som vill ta med dig dina tv-kanaler ut till sommarstugan.

Tele2 seniorrabatt

Hos Tele2 får du som senior 20 % rabatt när du tecknar Tele2 mobilabonnemang eller abonnemang på mobilt bredband. För att få tillgång till Tele2 rabatt för seniorer behöver du vara minst 65 år fyllda.

Mobilabonnemang med seniorrabatt

Pensionärsabonnemang hos Tele2 har ingen bindningstid, men du kan då inte köpa en Tele2 mobil samtidigt. Vill du även köpa till en mobiltelefon när du tecknar ett pensionärsabonnemang är det fullt möjligt, men då tillkommer bindningstid. Mobilabonnemangen som går att teckna med seniorrabatt finns både med fast mobilmängd och med obegränsad mobilsurf.

Mobilt bredband för seniorer

Vill du kunna ta med dig möjligheterna att surfa och streama via datorn även ut på landet eller kanske till husvagnen kan du teckna abonnemang för mobilt bredband. Även här får du som är 65+ seniorrabatt på 20 %. Mobilt bredband finns med 40 eller 100 GB, alternativt med obegränsad surf. Det sistnämnda passar bäst om du vill kunna streama mycket utan att oroa dig över att surfen ska ta slut. Det är perfekt att kombinera med tjänsten Tele2 Play för att kunna streama alla dina tv-kanaler var du än befinner dig.

Teckna abonnemang hos kundservice eller i butik

När du vill teckna ett abonnemang med Tele2 seniorrabatt kan du antingen ringa  kundservice eller besöka någon butikerna. Rabatten gäller för alla över 65 år och du behöver alltså inte visa upp något bevis på att du är pensionär.

Tele2
50 kr rabatt på seniorabonnemang
Kampanj
Surfa, streama och håll kontakten med nära och kära med ett stabilt mobilnät. 50 kr rabatt på ordinarie priser för dig som fyllt 65 år.