PENSIONÄRSRABATTER LINKÖPING

Linköping ligger i Östergötlands län och är en relativt stor stad i Sverige med ungefär 115 000 invånare. Staden är framförallt känd för sin otroligt fina domkyrka som är belägen mitt emot Linköpings slott. Den är för övrigt Sveriges bäst bevarade katedral.

Info om Linköping och dess rabatter till seniorer och pensionärer

Förutom domkyrkan finns det en mängd olika saker och aktiviteter du kan roa dig med när du besöker Linköping. Du kan bland annat åka till Bergs slussar vid Göta Kanal och spana in de många båtarna som lyfts upp genom slusstrapporna. Det handlar totalt om sju slussar som alla är sammankopplade.

Du kan även njuta av kulturhistoriska upplevelser samtidigt som du äter på en av flera fantastiska restauranger vid kanalen.

Om du är 55+ kan du även ta del olika rabatter i Linköping för att göra din vistelse ännu bättre. Är du pensionär finns det även specifik pensionärsrabatt för Linköping med omnejd. På Hej Senior finns det rabatter som passar alla.

Seniorrabatt i Linköping

Om du gillar citypuls med mycket människor, shopping och restauranger får du inte glömma att besöka Stora torget. Det är beläget mitt i shoppingstråket och ett perfekt ställe att hålla till på under sommarmånaderna. Se till att boka bord eller vara där i tid, för det blir snabbt fullt på alla uteserveringar. När det är evenemang i Linköping är det ofta just på stora torget det händer.

Det finns även ett antal museer i Linköping som till exempel friluftsmuseet Gamla Linköping och Flygvapenmuseum. Det är ett måste om du gillar unika, historiska svenska flygplan. Passa även på att använda pensionärsrabatter Linköping när du besöker platser, det är alltid härligt att få rabatt.

Här hittar du de bästa seniorrabatter för Linköping

Har du barn med dig finns det mycket aktiviteter för just barn och barnfamiljer. Du kan bland annat ta med dem till Valla gård och Lill-Valla som är Linköpings största lekpark. Ni kan även ta er till Trädgårdsföreningen som är en oas mitt i Linköping med stora grönområden och fin miljö.

Njut av den vackra miljön medan barnen får leka av sig! Efter det kan ni ta en tripp till en av de många restaurangerna som finns i området och avnjuta en härlig lunch eller middag.

Innan det är dags att ge sig av till Linköping kan du med fördel kolla på vilka rabatter som finns att tillgå för dig som är senior eller pensionär. Du kan hitta det mesta genom att kolla på Hej Senior.

Åhlens logo
Kampanjpriser på massor av varor hos Åhlens!
Kampanj
Notera att reapriserna på åhlens.se gäller endast på åhlens.se.
Allers til kampanjpris!
Allers til kampanjpris!
Kampanj
Allers kommer ut varje vecka och bjuder in till härlig läsning om allt mellan himmel och jord.
Chilimobil logo
Alltid Fri Surf - 249 kr/mån
Kampanj
Surfa snabbare – Nu med 5G. Viaplay Film & Serier ingår i 3 månader.
Chokladogram
Skicka choklad och godis
Kampanj
Rabattkoden ger 15% på ett köp t.o.m. 31/12-23. Rabattkoden gäller inte på presentkort och kan inte kombineras med andra rabatter.
CGSENIOR15
comviq senior logo
Fiber med rabatt i 6 mån!
Kampanj
Med bredband från Comviq får du en stabil, snabb och säker uppkoppling.
Spara upp till 28%
Spara upp till 28%
Kampanj
Beställ tidningen Elle och få de senaste inom mode, skönhet, resor och de senaste trenderna från Sverige och hela världen.
Fello
Dubbel surf, samma pris!
Kampanj
Dubbel Surf gäller så länge du behåller ditt abonnemang! Självklart utan bindningstid!
Halebop NY!
Halva priset i 3 månader!
Kampanj
Halebops abonnemang är för dig som diggar, fria mess & samtal, att behålla oanvänd surf, surfa och snacka i EU som hemma.
Hallon logo
Från 89 kr/mån!
Kampanj
Koppla upp och koppla av i sommar! Skaffa mobilt bredband hos hallon från 89kr/mån
Hembakat
9 nr av Hembakat för endast 569 kr
Kampanj
Hembakat är perfekt för dig som älskar att baka. Här finns recepten som alla lyckas med. Härliga bakverk varvas med intressanta reportage. Få 46% rabatt!
Rabatt på prenumeration
Rabatt på prenumeration
Kampanj
Hemmets Journal är Sveriges ledande veckotidning och har i snart 100 år varit det självklara valet för den som vill ha underhållande läsning i alla tänkbara områden.
Spara upp till 33%
Spara upp till 33%
Kampanj
Varje nummer av Illustrerad Vetenskap bjuder på rikt illustrerade artiklar, skrivna på ett levande språk som både fängslar och underhåller.
InkClub logo
Prova bläck eller fotopapper för 1 kr till din skrivare!
Kampanj
inkClub är en av Europas största återförsäljare av bläckpatroner och lasertoner online.
Kontaktlinser till låga priser!
Kontaktlinser till låga priser!
Kampanj
Linser på nätet - fri retur, snabba leveranser och prisgaranti
Skellefteå logo
100 % förnybar el till inköpspris
Kampanj
0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset, som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms.
Skicka presenter och gåvor online
Skicka presenter och gåvor online
Kampanj
Rabattkoden ger 15% på ett köp t.o.m. 31/12-23. Rabattkoden gäller inte på presentkort och kan inte kombineras med andra rabatter.
SPSENIOR15
SvD komplett helg i 3 månader -49%
SvD komplett helg i 3 månader
Kampanj
SvD komplett helg i 3 månader för 1197 kr. Du sparar 49%! Erbjudandet gäller nya prenumeranter.
Res på en 40 timmars kryssning till Tallinn och Helsingfors
Res på en 40 timmars kryssning till Tallinn och Helsingfors
Kampanj
Med bokningskoden får du 25% rabatt när du bokar kryssning söndag - onsdag.
HEJSENIOR
Tele2 -20%
20% på mobilabonnemang
Kampanj
Surfa, streama och håll kontakten med nära och kära med ett stabilt mobilnät. Som senior och pensionär får du 20% rabatt på mobilabonnemang. Rabatten gäller för dig som har fyllt 65.
tidningskungen logo -41%
Prenumerera på en korsordstidning
Kampanj
Bli prenumerant på en valfri korsordstidning till kampanjpris på Tidningskungen!
Tre logo
Mobilabonnemang med 5G-fart!
Kampanj
Nu kan du surfa jättesnabbt i Stockholm, Göteborg, Malmö och flera andra städer. Byt surfmängd när du vill - ingen bindningstid