PENSIONÄRSRABATTER NORRKÖPING

Den mysiga staden Norrköping är en av Sveriges största städer. Norrköping är känt för sina gamla byggnader som ger en vacker stadskärna. Genom stadens hjärta rinner Motala ström bland promenadstråk och butiker. I Norrköping finns också en hel del sevärdheter, så som den vackra skärgården och Löfstad slott för att nämna några.

Info om Norrköping och dess rabatter till seniorer och pensionärer

Du som är pensionär eller senior över 55+ har en hel del rabatter du kan ta del av i Norrköping. Så som Pensionärsrabatt Norrköping och Seniorrabatt Norrköping. Det innebär helt enkelt att du kan få rabatt på olika tjänster, produkter och upplevelser.

Vi har gjort det enkelt för dig och har samlat tillgängliga seniorrabatter Norrköping och pensionärsrabatter Norrköping. På vår sida listar vi även våra bästa tips för olika sevärdheter i staden.

Sevärdheter i Norrköping

Något som Norrköping är välkänt för är sina vackra promenadstråk som finns både centralt och i stadskärnans utkanter. Här har du också flera museum som är värda ett besök. Så som Norrköpings stadsmuseum, Norrköpings konstmuseum och Arbetets museum. I staden hittar du även konstgallerier och ett flertal populära restauranger.

När du besöker Norrköping borde du såklart även besöka Löfstad slott. Slottet byggdes redan på 1600-talet, under den period som vi nu kallar för Sveriges stormaktstid.

Idag är slottet ett museum där tiden har stått stilla sedan 1926. Möbler, tavlor och till och med kaffekoppar finns bevarade på samma plats som de lämnades för snart 100 år sedan. Det finns även detaljer bevarade från så långt tillbaka som när slottet först byggdes.

För dig med barn finns Kolmårdens djurpark i närheten av staden. Kolmården är inte bara Nordens största djurpark utan också en av världens största.

Seniorrabatter Norrköping

Rabatter via seniorrabatter Norrköping gäller för dig som är 55+ och antingen bor i eller besöker Norrköping. Genom att nyttja olika seniorrabatter kan du alltså enkelt spara pengar på sådant som du behöver och tycker om.

Pensionärsrabatter Norrköping

För dig som är pensionär finns det rabatter Norrköping att ta del av. De kan ge dig fina rabatter på allt från mat till hotell. Precis som med seniorrabatter kan du nyttja dem antingen när du besöker den fina staden, men såklart också om du redan bor där.

Boka hotell eller flygresa med rabatt

Vi vet alla att det kan vara dyrt att resa. Därför ska du definitivt kolla in seniorrabatter Norrköping och pensionärsrabatter Norrköping för att hitta rabatter på hotell och flygresor. Då kan du ofta hitta riktigt bra erbjudanden så du kan spara många slantar på resan.

Åhlens logo
Kampanjpriser på massor av varor hos Åhlens!
Kampanj
Notera att reapriserna på åhlens.se gäller endast på åhlens.se.
Allers til kampanjpris!
Allers til kampanjpris!
Kampanj
Allers kommer ut varje vecka och bjuder in till härlig läsning om allt mellan himmel och jord.
Arcy
Prova gratis i 30 dagar
Kampanj
I appen Arcy kan du läsa fler än 70 av Sveriges mest älskade magasin och tidningar digitalt – den smartaste tjänsten för noga utvald läsning!
Chilimobil logo
Alltid Fri Surf - 249 kr/mån
Kampanj
Surfa snabbare – Nu med 5G. Viaplay Film & Serier ingår i 3 månader.
Chokladogram
Skicka choklad och godis
Kampanj
Rabattkoden ger 15% på ett köp t.o.m. 31/12-23. Rabattkoden gäller inte på presentkort och kan inte kombineras med andra rabatter.
CGSENIOR15
comviq senior logo
Fiber med rabatt i 3 mån!
Kampanj
Med bredband från Comviq får du en stabil, snabb och säker uppkoppling.
Spara upp till 28%
Spara upp till 28%
Kampanj
Beställ tidningen Elle och få de senaste inom mode, skönhet, resor och de senaste trenderna från Sverige och hela världen.
Halebop
Halva priset i 3 månader!
Kampanj
Halebops abonnemang är för dig som diggar, fria mess & samtal, att behålla oanvänd surf, surfa och snacka i EU som hemma.
Hallon logo
Från 44 kr/mån i 3 mån!
Kampanj
Koppla upp och koppla av i sommar! Skaffa mobilt bredband hos hallon från 44 kr/mån
Hembakat
9 nr av Hembakat för endast 599 kr
Kampanj
Hembakat är perfekt för dig som älskar att baka. Här finns recepten som alla lyckas med. Härliga bakverk varvas med intressanta reportage. Få 46% rabatt!
Rabatt på prenumeration
Rabatt på prenumeration
Kampanj
Hemmets Journal är Sveriges ledande veckotidning och har i snart 100 år varit det självklara valet för den som vill ha underhållande läsning i alla tänkbara områden.
Spara upp till 46%
Spara upp till 46%
Kampanj
Varje nummer av Illustrerad Vetenskap bjuder på rikt illustrerade artiklar, skrivna på ett levande språk som både fängslar och underhåller.
InkClub logo
Prova bläck eller fotopapper för 1 kr till din skrivare!
Kampanj
inkClub är en av Europas största återförsäljare av bläckpatroner och lasertoner online.
Kontaktlinser till låga priser!
Kontaktlinser till låga priser!
Kampanj
Linser på nätet - fri retur, snabba leveranser och prisgaranti
Hitta resan på Sveriges största reseguide!
Hitta resan på Sveriges största reseguide!
Kampanj
Reseguiden kan resenärer jämföra och boka resor från alla ledande arrangörer.
Skellefteå logo
0 kronor i månadsavgift i 9 månader!
Kampanj
0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset, som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms.
Skicka presenter och gåvor online
Skicka presenter och gåvor online
Kampanj
Rabattkoden ger 15% på ett köp t.o.m. 31/12-23. Rabattkoden gäller inte på presentkort och kan inte kombineras med andra rabatter.
SPSENIOR15
SvD komplett helg i 3 månader
SvD komplett helg i 3 månader
Kampanj
SvD komplett helg i 3 månader för 1407 kr. Du sparar 40%! Erbjudandet gäller nya prenumeranter.
Ta första steget mot en högre framtida pension!
Ta första steget mot en högre framtida pension!
Kampanj
Samla din tjänstepension – sänk dina fondavgifter!
Res på en 40 timmars kryssning till Tallinn och Helsingfors
Res på en 40 timmars kryssning till Tallinn och Helsingfors
Kampanj
Med bokningskoden får du 25% rabatt när du bokar kryssning söndag - onsdag.
HEJSENIOR
Tele2 -20%
20% på mobilabonnemang
Kampanj
Surfa, streama och håll kontakten med nära och kära med ett stabilt mobilnät. Som senior och pensionär får du 20% rabatt på mobilabonnemang. Rabatten gäller för dig som har fyllt 65.
tidningskungen logo -40%
Prenumerera på en korsordstidning
Kampanj
Bli prenumerant på en valfri korsordstidning till kampanjpris på Tidningskungen!
Tre logo
Mobilabonnemang med 5G-fart!
Kampanj
Nu kan du surfa jättesnabbt i Stockholm, Göteborg, Malmö och flera andra städer. Byt surfmängd när du vill - ingen bindningstid