PENSIONÄRSRABATTER STOCKHOLM

Resa till Stockholm? Då får du inte glömma att nyttja de pensionärsrabatter som finns. I Stockholm finns mycket att se, allt från Skansen till muséer och parker och icke att förglömma Gamla Stan. Utbudet av restauranger, shopping och sevärdheter är oändligt.

Info om Stockholm och dess rabatter till seniorer och pensionärer

Hos många ställen kan du med hjälp av pensionärsrabatter spara pengar under ditt besök till Stockholm. Här på hejsenior.se finns erbjudanden från många företag som erbjuder pensionärsrabatter.  Och oavsett om du bara reser över dagen eller om du väljer att stanna på ett hotell eller vandrarhem finns pensionärsrabatter att ta del av under ditt besök i Stockholm. Pensionärsrabatter ges hos många ställen i Stockholm. Det kan vara allt från att resa med kollektivtrafiken eller besöka någon sevärdhet. Du kan titta här på hejsenior.se för att se vilka pensionärsrabatter som finns i Stockholm.

Så när du avser att besöka huvudstaden för att kanske se slottet och vaktavlösningen eller bara strosa runt i stan eller göra ett besök på Gröna Lund så får du som är pensionär absolut inte glömma bort pensionärsrabatten som du har tillgång till under ditt besök till Stockholm.

Åhlens logo NY
Kampanjer och erbjudanden!
Kampanj
Sortimentet består idag av över 70 000 produkter och produktutbudet ökar hela tiden.