Är du pensionär? I så fall kan du få pensionärsrabatter på många produkter inom resor, mobiltelefoni, nöjen,  hälsa, elavtal och mycket mycket annat. När du är i behov av något nytt till hemmet så finns mycket pengar att spara när genom att utnyttja de pensionärsrabatter som finns. Håll utkik på sajten för att se vilka erbjudanden som finns för dig som pensionär.

Läs mer om pensionärsrabatter och livet som pensionär

Pensionärsrabatt

Pensionärsrabatt är något för dig som är pensionär. Det innebär att du som är pensionär har tillgång till rabatt när du avser att handla något – oavsett om det är en produkt eller livsmedel eller kanske bara göra en resa eller något trevligt nöje. Det finns många olika saker som omfattas av pensionärsrabatt. Här på hejsenior.se finns hundratals rabatter av den sorten samlade och som du pensionär därför har tillgång till. Ekonomin kan vara ett bekymmer som pensionär och då är rabatter något som är bra att ha tillgång till, då dessa erbjudanden ofta leder till ett bättre pris än det ordinarie. Pensionärsrabatt kan självklart alla som är pensionärer ta del av. Därför är hejsenior.se den optimala platsen att beöska för dig som är nyfiken på vilka företag som erbjuder den typen av rabatter.

Pensionärsrabatter 2021

Nytt år och nya rabatter. Det finns många företag som erbjuder pensionärsrabatter och här på Hej Senior kan du se vilka företag det är som erbjuder rabatter för dig som är pensionär. Det gör att du med fördel kolla in vår sajt för att få koll på vilka företag som ger pensionärsrabatter 2021. Så oavsett om du avser att resa eller behöver hjälp med telefoni eller kanske införskaffa något till ditt husdjur så finns det bra rabatter att tillgå och som ger dig en hjälp på traven med det du tänker företa dig med.

Alla pensionärsrabatter

Det bästa med hejsenior.se är att du här på har alla pensionärsrabatter samlade på ett och samma ställe. Det är rabatter som olika företag erbjuder för dig som är pensionär när du är i behov av olika produkter eller tjänster som gör tillvaron enklare. Det kan vara allt från rabatt på resor till nöjen till telefoni till apoteksprodukter, banktjänster och mycket mycket annat. Genom att ta del av de rabatter som finns, går det att spara mycket pengar.

Bra pensionärsrabatter

Ekonomin för en pensionär kan många gånger inte vara den bästa. Därför finns det bra pensionärsrabatter att ta del av och som ger fina rabatter på saker som du avser att införskaffa. Och detta oavsett om du avser att köpa livsmedel på affären eller om du vill teckna en ljudboksprenumeration eller införskaffa något nytt till trädgården. Möjligheterna är oändliga och då är det bra att vi på hejsenior.se finns till för att hitta de rabatter som just du är i behov av för stunden.

Dagens pensionärsrabatter

Varje dag finns pensionärsrabatter att uppbringa för dig som är pensionär. Gör därför ett dagligt besök här hos hejsenior.se och se vad som är dagens pensionärsrabatter. Nya erbjudanden finns varje dag att ta del av och som gör tillvaron som pensionär enklare – och billigare. Det är bra att som pensionär vara medveten om allt fint som finns att få som när det gäller rabatter och som gör det möjligt att spara pengar.

Hur får man pensionärsrabatter?

Det kan vara snårigt att veta var och hur man får pensionärsrabatter men här på Hejsenior får du en perfekt överblick kring vilka företag som erbjuder rabatter och hur du kan ta del av dessa. Pensionärsrabatt har du som är pensionär tillgång till och dessa rabatter kan fås hos många företag och näringsidkare som på den lokala matvarubutiken för att ta ett exempel i mängden.

När får man pensionärsrabatter?

Många frågar sig när får man pensionärsrabatter? Svaret på den frågan är när man är klassad som pensionär och väljer att handla varor och produkter hos något företag som erbjuder just den sortens rabatter. Det kan vara allt från researrangörer till apotek till företag som tillhandahåller hundfoder eller andra produkter till ditt husdjur. Rabatter ger dig möjlighet att köpa saker till ett billigare pris än det ordinarie.

Olika pensionärsrabatter

Här på Hej Senior kan du hitta olika pensionärsrabatter beroende på vad det är för produkter som du letar efter. Det kan vara rabatter på allt från medicinska produkter till saker som du behöver till ditt hem eller trädgård. Spännvidden av rabatter gör att det finns någon rabatt som passar alla som är pensionär på ett eller annat sätt. Kanske behöver du en ny mobiltelefon eller ett par glasögon, spektrat är stort när det kommer till den typen av rabatter.

Rabatt som pensionär

Den rabatt som pensionär har tillgång till heter pensionärsrabatt och den gäller på hundratals ställen som du som pensionär kan behov av att vända dig till i ditt vardagliga liv. Det kan vara för inköp av foder till din hund eller katt eller livsmedel till dig själv. Behöver du något från apoteket? Inga problem. Det finns rabatt att få för dig som är pensionär och här på hejsenior.se kan du med lätthet se vilka företag som erbjuder rabatter som passar just dig.

Lloyds apotek

Lloyds: 15% rabatt vid köp över 299 kr!

Betyg
5/5
Gäller ej receptbelagda läkemedel och går inte att kombinera.

Rabattkod: hejsenior
Haupt lakrits

15% rabatt på Haupt Lakrits!

Betyg
5/5
Handla riktigt god lakrits.

Rabattkod: hejsenior

Hallon: 22kr i månaden - Midsommardeal!

Betyg
5/5
Varför binda upp sig i långa abonnemang? Behövs verkligen fakturor?
Apotek Hjärtat

10% rabatt vid köp över 350kr!

Betyg
5/5
Fri frakt och retur, samla ICA-poäng när du handlar. Gäller ej receptbelagda läkemedel.

Rabattkod: HEJSENIORQ2
Kampanj tidningar

Kampanj på tidningar - ca 50% rabatt + oftast gåva!

Betyg
5/5
Att sitta och läsa har en lugnande effekt tycker vi. Därför har Hej Senior och Bonnier tagit fram en kampanj.
Bokus

Sommarpocket - välj 4 för 3 hos Bokus!

Betyg
5/5
Priset för den billigaste dras automatiskt av när du lagt 4 böcker i varukorgen.

SPARA PENGAR

Handla precis som vanligt, i dina vanliga butiker, men med rabatt och exklusiva erbjudanden.

INGET KRÅNGEL

Ingen registrering eller uppge personnummer, din integritet är vår första och viktigaste prioritet.

VERIFIERADE & TESTADE

Slut på inaktuella erbjudanden, vi har koll och alla samarbetspartners är verifierade och testade.

Hitta du inte den rabatt du sökte? Klicka nedan för och gå vidare till fler rabatter för dig 55+.