PHILIPS

Holländska Philips grundades redan 1891 och har sedan dess tillhört marknadens ledande elektronikmärken när det gäller hushållsprodukter. Philips jobbar också med produkter för en hälsosam livsstil och har bland annat tagit fram produkter att mäta blodtryck, patientövervakning och medicinsk information.

Seniorrabatt Philips

Philips har det mesta du behöver till hemmet. Oavsett om det gäller köksprodukter, hushållsprodukter, bärbar elektronik eller något till vardagsrummet som en TV eller stereo. Philips tillhandahåller det mesta med erkänt gedigen kvalitet. Därför är det bra att vara medveten om när du köper något direkt från Philips har du tillgång som är 55+ tillgång till Seniorrabatt.

Pensionärsrabatt Philips

Rakapparat eller en kaffebryggare. Eller varför inte en TV? Philips har det mesta och är inom många områden i framkant och banbrytande när det gäller ny teknik men ändå till bra kvalitet. När du behöver en Philips-produkt till ditt hem kan det vara bra att komma ihåg den pensionärsrabatt du har tillgång till när du handlar något direkt från Philips.