RESOR

Vi har på sajten flera fina erbjudanden på resor med seniorrabatt. Att resa och komma bort från vardagen en stund är härligt och kan vara riktigt avkopplande. Och att resa som senior, 55+ kan ge dig många fina rabatter, då många researrangörer erbjuder just seniorrabatter på resor. Även pensionärsrabatter finns att ta del av om du som pensionär vill ge dig ut och resa i världen.

Läs mer om att resa som pensionär med rabatt

Pensionärsrabatt Resor

Att resa bort kan vara berikande på många sätt och pensionärsrabatt på resor är något som du kan se erbjudanden om här på hejsenior.se. Pensionärsrabatt på resor innebär att du som pensionär betalar mindre än det ordinarie priset. Det gör att du kan spara pengar som du kan lägga andra saker på den resa du avser att åka på. Resor kan vara trevliga att göra oavsett om det är inom landet eller utomlands men det är lätt att priset kan bli högt men med den pensionärsrabatt du som pensionär har tillgång till när det gäller resor kan ge en ännu bättre reseupplevelse än den du normalt skulle ha haft. En avkopplande resa är något som många önskar sig och här på hejsenior.se kan du se vilka reseföretag som erbjuder pensionärsrabatter.

Seniorresor


När du uppnått seniorålder och har rätt till seniorrabatt kan du ge dig ut på seniorresor. Det är resor där du reser med människor i liknande ålder som din och dit resmålen kan variera. Dessa resor är dock ofta anpassade till dig som är senior och tar alltså hänsyn till det. Många researrangörer arrangerar seniorresor och är på hejsenior.se kan du se vilka erbjudanden som finns när det gäller den typen av resor. Du kan åka på seniorresa när du uppnått åldern av 55+ och det finns en rad olika resmål att välja på som tilltalar de flestas tycke och smak. Resorna sker oftast med buss men kan också ske med annat fortskaffningsmedel som exempelvis flygplan.

Seniorresor är något som är populärt att ta sig för med och resorna går ofta till attraktiva resmål oavsett om det är till en specifik stad eller en resa som är en rundresa i en region. Det kan vara allt från en vinresa i Italien till en tur runt skåne eller kanske en resa till Gekås i Ullared. Resmålen är varierande och många arrangörer ser till att ordna så smidiga resor det bara går för dig som är senior

Att resa kan vara ett fint alternativ för avkoppling och att fly den egna vardagen en stund. Att resa till en stad eller till stranden eller att göra en kryssning eller kanske en fjällvandring. Alternativen är många och då är det bra att veta att man som senior som fyllt 55+ har rätt till seniorrabatt. Och det är många reseföretag som erbjuder just seniorrabatter till dig som är 55+. Att se sig om i världen kan ge en inre tillfredsställelse men också en förståelse för hur omvärlden ser ut. Därför kan en resa vara uppiggande och något som gör att man kommer hem med nya krafter och insikter. Många researrangörer har dessutom seniorresor enkom för seniorer och då är det resor som erbjuds till ett billigare pris än det ordinarie. Så oavsett om du reser ensam eller med en partner eller vän är seniorresor ett fint alternativ att använda, då du kan få seniorrabatt.

Det är alltid trevligt att åka på resa tillsammans med någon. Flera researrangörer arrangerar därför singelresor främst för kategorin seniorer som är 55+ hos hejsenior.se kan du se singelresor för seniorer som det finns erbjudanden till och som du kan utnyttja. Och när du väljer att göra det får du inte glömma bort den seniorrabatt du har på resor när du uppnått seniorålder. Seniorrabatt på resor gör att du kan köpa resor till ett billigare pris och här på hejsenior finns det många erbjudanden som du kan ta del av. Många researrangörer arrangerar dessutom seniorresor bara för seniorer som är 55+ och som då gör att du som senior slipper skrikiga och griniga barn och kan få en betydligt mycket lugnare reseupplevelse än vad du normalt kanske skulle kunna få.Seniorresor brukar kunna vara allt från bussresor till vingårdar i Europa till ett besök till Gekås i Ullared. Men det bästa av allt är att du som senior då har tillgång till seniorrabatt på resor.

Pensionärsresor

Här på hejsenior.se kan du se erbjudanden på pensionärsresor. Det är resor som är anpassade speciellt för dig som är pensionär. Och det kan vara allt från resor till ett speciellt utvalt resmål som en shoppingresa till Stockholm över dagen eller en längre resa som går till en storstad utomlands som kanske Prag, Berlin eller Paris och som pågår i flera dagar. Vissa resor kan pågå under så lång tid som 14 dagar, medan andra pågår betydligt kortare tid än så. Men oavsett vad du väljer så finns resor för dig som är pensionär och som vill komma bort från vardagen ett tag.

När man varit hemma lång tid kanske man drömmer om att bege sig ut i världen för att se något nytt eller återuppleva något resmål man tidigare varit till. Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad som är möjligt att få uppleva och resmål att ta sig till. Många researrangörer erbjuder dessutom pensionärsrabatt när du vill boka din resa och det gör att du kan spara pengar som du kan använda antingen på resmålet eller till annat som du vill införskaffa.

När man uppnått pensionsålder brukar det finnas tid att göra den där resan man längtat efter att göra i många år. Och då är det förstås bra att det finns pensionärsrabatter att tillgå. Det finns dessutom separata pensionärsresor till olika destinationer som brukar vara riktigt uppskattade. Att resa som pensionär kan vara riktigt berikande både när det gäller insikt att se omvärlden men också att komma bort en stund från hemmiljön och vardagen som lätt blir slentrian och tristess. Pensionärsrabatter finns att tillgå hos researrangörer som sänker de ordinarie priserna ytterligare. Så när du som pensionär avser att resa någonstans, glöm då inte att det finns pensionärsrabatt att tillgå. Och det brukar gälla oavsett om du reser med buss, tåg eller flyg. Det finns många destinationer som är lockande både i när och fjärran och som pensionär kan det vara en stor tillfredsställelse att kunna göra såna resor.

Billiga resor för pensionärer

Att resa bort kan vara ett skönt avbrott i vardagen. Och då är det bra att veta att det finns billiga resor för pensionärer beroende på den pensionärsrabatt som alla pensionärer har tillgång till. Det gör att du som är pensionär kan köpa resor till ett billigare pris än det ordinarie. Här på hejsenior.se hittar du många erbjudanden från researrangörer på antingen resor som helhet eller resor och boende eller flyg eller bussresor. Alternativen är många och det finns något som tilltalar alla. Att resa som pensionär kan vara avkopplande och det finns billiga resor som är speciellt anpassade för dig som är pensionär och där du reser tillsammans med andra pensionärer. Men valet är helt upp till dig hur långt du vill resa och hur länge du vill vara borta.

Se sig om i sin omvärld kan vara ett härligt avbrott i vardagen och det behövs många gånger inte någon längre resa för att man ska hitta avkoppling och stimulans från det vardagliga ekorrhjulet. Och som pensionär finns det ofta möjlighet till att ta saker och ting i sin egen takt, utan några krav på speciella måsten. Det finns mycket sevärdheter att resa till oavsett om det är till någon storstad här hemma eller utomlands eller bara en shoppingresa eller kryssning över dagen.

Pensionärsresa

Varför inte bege sig ut på en pensionärsresa när möjligheten till det ges? Det kan vara avkopplande att komma iväg på en resa och se sig om på andra platser än bara själva hemmet. Därför är hejsenior.se ett bra ställe att börja sin resa genom att se vilka arrangörer som erbjuder resor för dig som är pensionär och utifrån det planera sin resa. Många researrangörer har specifika resor för pensionärer, där du reser tillsammans med andra pensionärer till lockande resmål. Det kan röra sig om allt från ett besök i en storstad eller till en vinprovning utomlands eller kanske bara en vanlig kryssning.

Resor till solen som pensionär

Som pensionär kan sol och värme vara bra för muskler och leder. Det gör att resor till solen som pensionär är något eftertraktat och vissa researrangörer erbjuder just den typen av resor av den anledningen. En solsemester som  kan vara både uppiggande och rogivande och något som gör att du som pensionär mår lite bättre. Som pensionär har du förstås tillgång till pensionärsrabatt när du väljer att boka en resa till soligare länder och här på hejsenior.se kan du se vilka resebolag som har resor som passar just dig. 

Det kan vara stärkande för både kropp och själ att bege sig av till ställen att resa till ställen som är soligare än vårt eget land och där du som pensionär kan njuta av livet fullt ut. Resor till solen som pensionär kan vara riktigt uppiggande och som gör att man klarar av tillvaron bättre också under den ”mörka” årstiden. Ibland kan det vara bra att få komma iväg och få en avkoppling för att ladda med ny energi.

Seniorrabatter resor

Se sig om i världen och bege sig till andra platser har alltid lockat människan och att resa iväg för en dag eller längre tid än så kan vara något som är berikande och trevligt. Då är det bara att veta att du som uppnått seniorålder, 55+ har seniorrabatt på resor och det gör att du kan spara pengar jämfört med det ordinarie priset när du tänker boka en resa eller boende eller både och. En titt bland det som erbjuds här på hejsenior.se är alltid bra att göra när du som senior tänker bege dig iväg på en resa.

Vi har nämligen samlat erbjudanden och rabatter från researrangörer som erbjuder rabatter för dig som är senior. Det kan vara allt från företag som är verksamma inom transporter som olika flygbolag, där du kan köpa en flygstol eller hotellkedjor som kan erbjuda boenden. Och det finns också paketresor att köpa. Ja, möjligheterna är hur många som helst men det viktiga är att du som senior är medveten om att du har tillgång till seniorrabatt när du tänker bege dig ut i världen för en resa.

Seniorresa

Att bege sig iväg på en seniorresa som 55+senior kan vara ett trevligt avbrott i vardagen. Kanske för att resa iväg till ett ställe man aldrig varit förut eller att göra om en resa man gjort tidigare och som man fann mycket nöje av att göra. Resorna kan variera i tid och sträcka och om hur omfattande dessa är vad gäller guidning eller om det är mer fritt att göra vad man vill på resmålet. Hejsenior.se hjälper sig att hitta en seniorresa som du som Senior kan bege dig iväg på när tillfället dyker upp att göra det. Och det som är bra är att det finns resor som går till attraktiva resmål. 

Många researrangörer har resor som är specifika för seniorer och därför är dessa anpassade utifrån ett seniorperspektiv vad gäller hur resan är uppbyggd. Men oavsett om du känner för att resa långt och väljer en resa som pågår i flera dagar eller bara över dagen så finns det alternativ som passar dig både vad gäller restid och pris. Många tar också hänsyn till seniorers olika behov när det gäller resor av det här slaget. 

Resor med seniorrabatt

Dagstur till Ullared eller en storstadsweekend i Berlin? Ja, det finns många olika möjligheter när man vill bege sig ut och resa. Kort eller långt. Över dagen eller flera dagar. Det bestämmer du helt själv. Men du som är senior bör dock vara medveten om att du hittar resor med seniorrabatt här på hejsenior.se. 

Här finns resor som tilltalar de flesta tycke och smaker och oavsett om det gäller längre eller kortare turer. 

Seniorrabatt innebär att du som nått åldern 55+ kan utnyttja den rabatt du har tillgång till när du bokar resor eller boenden och även vid inköp på resmålet om det är inom Sverige. Resor är tilltalande för många som uppnått seniorålder och det gör också att det finns många reseföretag kan erbjuda specifika resor för seniorer eller pensionärer. 

Resa som senior

Det finns mycket att upptäcka ute i världen eller bara i närmaste stad. Oavsett vad kan en resa vara trevlig att göra för att komma bort från den vanliga vardagslunken. Resa som senior kan vara riktigt avkopplande, då många av såna resor innehåller resmål där det inte finns någon större tidspress att hinna till något, utan det går bra att ta saker och ting i egen takt. Perfekt för den som inte vill ha en stressande tillvaro i den moderna tidens tidevarv.

Här på hejsenior.se kan du se vilka alternativ som finns och de är många att välja på för dig som tänker bege dig ut på en resa. Här finns allt från bussresor till flygresor och annat som passar för dig som nått seniorålder. Det är bara att titta på det som finns och sedan fatta beslut utifrån tycke och smak.

Rabatt på resor

Du vet väl att du som senior som är 55+ kan få rabatt på resor. Varför inte besöka det där resmålet som du funderat länge på att besöka? Här på hejsenior.se finns det fina rabatter att ta del av både för dig som är senior och pensionär. Det kan vara kämpigt med ekonomin som pensionär men då är det bra att vara medveten om att det finns rabatt att tillgå.

Det räcker att du fyllt 55 år för att få tillgång till seniorrabatt och därmed rabatt på exempelvis resor men också på mycket annat från dagligvaror till rena förbrukningsvaror. I och med att du som är pensionär eller senior kan få rabatt på resor så kan du spara pengar som du sedan kan använda på ditt resmål och förgylla tillvaron när du kommer fram.

Många researrangörer erbjuder rabatter som är värda att ta del av och kolla in och som kan göra din reseupplevelse ännu bättre. 

Resa som pensionär

Att resa som pensionär kan vara en skön upplevelse – att få slippa vardagen en stund och göra den där drömresan du länge drömt om att göra. 
Som pensionär har du tillgång till rabatter när du är ute och reser och glöm inte att ta del av dessa för att spara pengar när du som pensionär bestämt dig för att göra en resa. 

Det finns dessutom resor som är speciellt anpassade till dig som är pensionär och här på hejsenior.se kan du se vilka som erbjuder just den typen av resor. Det gör att du i lugn och ro kan titta på vilka erbjudanden som finns från researrangörer och andra bolag som tillhandahåller resor. Och det kan vara allt från bussresor över dagen till resor som går längre bort och som räcker under ett längre tidsspann. 

Resor kan vara ett bra sätt att återhämta energi och kraft och ändå se och uppleva nya saker och är en berikande del av livet.

Hyrbil Seniorrabatter

Om man inte har en egen bil kan det vara bra att hyra en bil över en dag. Och tecknar du dig för en hyrbil finns seniorrabatter att tillgå för dig som fyllt 55+ och detta gäller oavsett om du vill hyra en bil för en helg eller i några dagar beroende på vad du ska göra och vilket behov du har. 

Flera uthyrningsföretag erbjuder seniorrabatter för dig som fyllt 55+, vilket gör att du kan spara pengar när du planerar att hyra en bil. 
Hyrbil är ett utmärkt alternativ till dig som lägga upp din egen resa hur du vill och bestämma din egen takt, utan att vara beroende av en buss, flyg eller tågtidtabell. 

Istället kan du som är pensionär lägga upp resan som du känner för det och göra det stopp du vill. Friheten med hyrbil är betydligt mycket större än om du exempelvis väljer en resa från en researrangör.

Hyrbil Pensionärsrabatter

Flytta, shoppa eller bara en tur till barnbarnen över helgen? Med en hyrbil kan du som pensionär förgylla tillvaron lite extra. Framförallt när du som pensionär väljer att boka en hyrbil har pensionärsrabatter att tillgå när andan faller på. 

Därför att det är så att du som pensionär har tillgång till pensionärsrabatt hos flera uthyrningsföretag. Det gör att du kan spara pengar när du är i behov av hyrbil. 
Och kan här hos hejsenior.se kolla in vilka erbjudanden som finns när det gäller hyrbilar. 

En hyrbil kan ge lika stor frihet som att ha en egen bil förutom att du behöver tänka på att serva bilen och andra typer av kostnader. En hyrbil lämnar du smidigt tillbaka när du har använt den och därmed förenklar tillvaron för dig som är pensionär och är i behov av en bil. Glöm därför inte bort att du har tillgång till pensionärsrabatt när du tänker hyra en bil.

Charter Seniorrabatter

Det kan vara krångligt att boka resor och boende när man ska ut och resa. Då är det bra att det finns resor som innehåller både och, så kallade charterresor. Du som är 55+ kan dessutom glädja dig åt du har rabatt att uppbringa när du bokar en charterresa med något av företagen som erbjuder det här på hejsenior.se

Charterresor är det smidiga sättet att resa långt bort. Det enda du behöver tänka på är att ta dig till flygplatsen så brukar resten lösa sig sedan, då både resa och boende är inbakat i själva resan och ofta också transport på resmålet man tänker resa till.

När det kommer till resor av typen charter finns seniorrabatter hos många researrangörer som erbjuder resor till många olika destinationer så att du som funderar på en resa kan hitta en resa som passar just dig.

Charter Pensionärsrabatter

Att flyga charter kan vara ett bekvämt alternativ till att flyga reguljärt. Det som gör saker och ting ännu bättre är att du som pensionär kan glädja dig åt att ha tillgång till pensionärsrabatt när du väljer att boka en charterresa. 

När du bokar charter gör pensionärsrabatt att du får ett billigare pris jämfört med det ordinarie priset. Charter är ett mycket smidigt sätt att resa, som gör att du som resenär kan ägna dig mer att njuta av resan än att behöva bekymra dig om boende och transporter, det mesta brukar ingå när du bokar charter och vissa charterresor erbjuder även guidade turer. 

Du som pensionär kan med fördel titta här på hejsenior.se och se vilka erbjudanden som finns på charterresor.

Camping Seniorrabatter

Ibland kan det vara skönt att lämna hemmets lugna vrå och något som kan ge mycket ro i tillvaron vara att ta in på en camping. Det finns flera företag som erbjuder fin seniorrabatt när det handlar om camping. Har du nått seniorålder får du därför inte glömma bort att du kan få seniorrabatt när du funderar på att ta några dagar på en camping.

Campinglivet kan vara avkopplande och ett bra sätt att återfå energi och att göra nya bekantskaper. På en camping finns flera olika alternativ, antingen att du bor i egen husvagn, kanske hyr en husvagn, bor i tält eller stuga. Oavsett vad du känner för att göra så är hejsenior.se en bra plats att hitta erbjudanden som rör camping. 

Du som är 55+ och funderar på att ta in på en camping har seniorrabatt att tillgå som gör att du kan spara pengar, då seniorrabatten reducerar det ordinarie priset. 

Camping Pensionärsrabatter

Som pensionär kan campinglivet ge stor harmoni och dessutom till en tämligen billig peng. Många pensionärer kan tillbringa hela somrar på campingar och då är det ju utmärkt att det finns pensionärsrabatter att tillgå för dig som funderar på att ta in på en camping.Camping är ett behändigt och tämligen billigt sätt att spendera en längre tid av sommaren på och det brukar vara uppskattat bland pensionärer att tillbringa tid på en camping.
Tält, stuga eller husvagn, det mesta fungerar på en camping och det fungerar också bra att ha campingen som utgångspunkt för andra utflykter i närområdet.  

Oavsett vad som lockar är hejsenior.se ett bra ställe att undersöka vilka erbjudanden som finns och vad det finns för campingar som har pensionärsrabatter.

Stuga Seniorrabatter

Bo i stuga inbjuder till ro i sinnet och att komma bort från vardagen en stund. Du som är 55+ kan hyra stuga med seniorrabatt och därmed spara pengar som du kan lägga på annat. 

Det finns många stugor att välja på oavsett om det är på en camping eller i fjällen eller i skärgården. Stugor finns att hyra lite överallt i vårt land och när du hyr en stuga finns seniorrabatter att tillgå för dig som uppnått seniorålder och som vill hyra en stuga. 

Stugan kan fungera både som ett avkopplande och rogivande hem för några dagar eller en helg eller bara ha den som utgångspunkt för andra mål i närområdet eller bara ett stopp på vägen från en längre resa. Möjligheterna är stora och nästan oändliga till vad du kan använda din stugvistelse till.

Stuga Pensionärsrabatter

Stuga i fjällen eller skärgården? Ja det finns olika varianter att välja på och oavsett vad du väljer när det gäller att hyra en stuga en vecka eller två eller bara för en helg kan du som är pensionär med fördel använda den pensionärsrabatt som du har tillgång till. 

Många som hyr ut en stuga kan ge pensionärsrabatt för dig som är pensionär, vilket gör att du kan hyra den till ett billigare pris än det ordinarie. Stugan kan finnas på allt från en camping till att vara invid en sjö eller kanske utomlands, då det finns företag som hyr ut stugor i andra länder. Titta gärna här på hejsenior.se och se vilka erbjudanden som finns.

Så när du avser att bege dig iväg på en resa från hemmet så kan en stugvistelse vara något att överväga.

Club med logo
Över 80 resmål där allt är inkluderat i resan!
Varumärke
Med Club Med all-inclusive förväntar du fantastiska platser, fantastiskt boende, gourmetmat, oändliga bardryck och snacks, fantastiska barnklubbar och en mängd sport och aktiviteter.
Hotell på 7.500 olika resmål
Hotell på 7.500 olika resmål
Varumärke
Hotelopia är en ledande resebyrå online som erbjuder bokningar av hotell, transfers samt aktivitetsbiljetter.
Mycket mer semester för pengarna!
Mycket mer semester för pengarna!
Varumärke
Mixx Travel är en snabbt växande researrangör med Sveriges största urval av resor till Turkiet, samt till Kreta, Rhodos och Cypern.
Bussresor med högsta komfort!
Bussresor med högsta komfort!
Varumärke
Vy bus4you är ett expressbussföretag som kör till flera populära destinationer i Sverige, Norge och Danmark.
Bästa onlinepris garanterat!
Bästa onlinepris garanterat!
Varumärke
Radisson är en ledande hotellkedja med hotell i hela Skandinavien.
Hitta resan på Sveriges största reseguide!
Hitta resan på Sveriges största reseguide!
Kampanj
Reseguiden kan resenärer jämföra och boka resor från alla ledande arrangörer.
Samtrygg logo
Hyr eller hyr ut bostäder!
Varumärke
Samtrygg är en trygg marknadsplats för andrahandsuthyrning av bostäder som grundades i Sverige 2013.
Sembo logo
Semestra i Sverige i höst och vinter!
Varumärke
Åk på ett mysigt spahotell, titta på sevärdheter och/eller hyr en sommarstuga.
SJ logo NY
Alltid 10 % rabatt för dig som är pensionär!
Varumärke
Du får 10 procent rabatt på alla tågresor med SJ. För att få rabatt väljer du resenärskategori Pensionär när du bokar i vår app, på sj.se och i biljettautomat. Rabatten räknas då av automatiskt på priset.
Över 225 hotell i Norden!
Över 225 hotell i Norden!
Varumärke
Strawberry är portalen till ett brett utbud av hotell, möten och konferenser, restauranger och spa.
tt-line logo
Färjetrafik sedan 1962
Varumärke
TT-Line erbjuder förutom överfarter till Tyskland, Polen och Litauen även shoppingresor och hotellpaket till mycket förmånliga priser.