Resor

Vi har på sajten flera fina erbjudanden på resor med seniorrabatt. Att resa och komma bort från vardagen en stund är härligt och kan vara riktigt avkopplande. Och att resa som senior, 55+ kan ge dig många fina rabatter, då många researrangörer erbjuder just seniorrabatter på resor. Även pensionärsrabatter finns att ta del av om du som pensionär vill ge dig ut och resa i världen.

TT Line
Färjetrafik sedan 1962
Varumärke
TT-Line erbjuder förutom överfarter till Tyskland, Polen och Litauen även shoppingresor och hotellpaket till mycket förmånliga priser.
Ingen kod ↓
Nettbuss
Bussresor med högsta komfort!
Varumärke
Nettbuss är Nordens näst största bussbolag, med stora och sköna skinnfotöljer, med WiFi (4G) och eluttag vid varje säte.
Ingen kod ↓
Samtrygg
Hyr eller hyr ut bostäder
Varumärke
Samtrygg är en trygg marknadsplats för andrahandsuthyrning av bostäder som grundades i Sverige 2013.
Ingen kod ↓
Supersavertravel
Samma resa, mycket billigare!
Varumärke
En av Sveriges största onlineresebyråer med fokus på onlinebokning av billiga flyg och paketresor.
Ingen kod ↓
Avis Hyrbilar
Hyr bil snabbt till ett bra pris!
Varumärke
Avis är ett ledande biluthyrningsföretag som främst betjänar företags- och fritidssegmenten inom resebranschen.
Ingen kod ↓
Budget hyrbil
Stort sortiment av bilar för varje tillfälle!
Varumärke
Budget Biluthyrning grundades 1958 som ett biluthyrningsföretag för kostnadsmedvetna kunder. Idag, med cirka 3 500 kontor i mer än 120 länder.
Ingen kod ↓
Club Med
Över 80 resmål där allt är inkluderat i resan!
Varumärke
Med Club Med all-inclusive förväntar du fantastiska platser, fantastiskt boende, gourmetmat, oändliga bardryck och snacks, fantastiska barnklubbar och en mängd sport och aktiviteter.
Ingen kod ↓
Sembo
Semestra i Sverige i höst!
Varumärke
Åk på ett mysigt spahotell, titta på sevärdheter och/eller hyr en sommarstuga.
Ingen kod ↓
Bli medlem helt gratisMissa inte några exklusiva rabatter och erbjudanden. Fyll i din e-postadress så att vi kan hålla kontakten.

Läs mer om att resa som pensionär med rabatt

Seniorresor

Att resa kan vara ett fint alternativ för avkoppling och att fly den egna vardagen en stund. Att resa till en stad eller till stranden eller att göra en kryssning eller kanske en fjällvandring. Alternativen är många och då är det bra att veta att man som senior som fyllt 55+ har rätt till seniorrabatt. Och det är många reseföretag som erbjuder just seniorrabatter till dig som är 55+. Att se sig om i världen kan ge en inre tillfredsställelse men också en förståelse för hur omvärlden ser ut. Därför kan en resa vara uppiggande och något som gör att man kommer hem med nya krafter och insikter. Många researrangörer har dessutom seniorresor enkom för seniorer och då är det resor som erbjuds till ett billigare pris än det ordinarie. Så oavsett om du reser ensam eller med en partner eller vän är seniorresor ett fint alternativ att använda, då du kan få seniorrabatt.

Pensionärsresor

När man uppnått pensionsålder brukar det finnas tid att göra den där resan man längtat efter att göra i många år. Och då är det förstås bra att det finns pensionärsrabatter att tillgå. Det finns dessutom separata pensionärsresor till olika destinationer som brukar vara riktigt uppskattade. Att resa som pensionär kan vara riktigt berikande både när det gäller insikt att se omvärlden men också att komma bort en stund från hemmiljön och vardagen som lätt blir slentrian och tristess. Pensionärsrabatter finns att tillgå hos researrangörer som sänker de ordinarie priserna ytterligare. Så när du som pensionär avser att resa någonstans, glöm då inte att det finns pensionärsrabatt att tillgå. Och det brukar gälla oavsett om du reser med buss, tåg eller flyg. Det finns många destinationer som är lockande både i när och fjärran och som pensionär kan det vara en stor tillfredsställelse att kunna göra såna resor.

Billiga resor för pensionärer

Många resor är redan prispressade men som pensionär går det att få en redan billig resa ännu billigare genom den pensionärsrabatt som finns att tillgå. Pensionärer har ofta rabatter på resor och hotellrum och annat som rör resor. Det gör att det blir billiga resor för pensionärer att ta del av. Pensionärsrabatter hjälper ofta till att ge billiga resor för pensionärer som gör att pengar kan läggas på annat när du som pensionär funderar på att göra en resa. Det kan vara allt från flygresor till bussresor som blir billigare för dig som pensionär. Därför är det alltid bra att komma ihåg att det finns pensionärsrabatter att tillgå som ger billigare resor för pensionärer.

Resor till solen som pensionär

Som pensionär kan sol och värme vara bra för muskler och leder och att resa bort på en solsemester kan vara både uppiggande och rogivande och något som gör att du som pensionär mår lite bättre. Många researrangörer erbjuder resor till solen och som pensionär kan du få dessa resor billigare genom pensionärsrabatt. Resor till solen som pensionär är ofta eftertraktat och vissa researrangörer erbjuder resor till solen endast för pensionärer. Resor till solen som pensionär kan alltså vara stärkande för både kropp och själ och något som brukar vara mycket uppskattat.

Seniorrabatter resor

Har du fyllt 55 och vill ge dig ut och resa? Kanske till Gekås i Ullared? Vi har seniorrabatter på resor att erbjuda dig som är 55+ och som har funderingar på att ge dig ut på en resa.

Resor med seniorrabatt

Har du spanat in en drömresa men sett en allt för dyr prislapp? Glöm inte att det finns resor med seniorrabatt att köpa för dig som är 55+.

Resa som senior

Fått tid över som senior och 55+? I så fall kan du som senior resa bort från vardagen en stund och ta del av de förmånliga rabatter som finns för seniorer som vill ge sig ut i världen.

Pensionärsrabatter resor

Varför sitta hemma som pensionär när du kan vara ute och se den stora världen? Pensionärsrabatter på resor finns det att tillgå för dig som både är pensionär och för dig som är 55+.

Rabatt på resor

Du vet väl att du som senior som är 55+ kan få rabatt på resor. Varför inte besöka det där resmålet som du funderat länge på att besöka? Det finns fina rabatter att ta del av för seniorer och pensionärer.

Resa som pensionär

Att resa som pensionär kan vara en skön upplevelse – att få slippa vardagen en stund och göra den där drömresan du länge drömt om att göra. Som pensionär har du tillgång till rabatter när du är ute och reser och glöm inte att ta del av dessa för att spara pengar när du som pensionär bestämt dig för att göra en resa.

Hyrbil Seniorrabatter

Om man inte har en egen bil kan det vara bra att hyra en bil över en dag, en helg eller i några dagar beroende på vad du ska göra och vilket behov du har. Flera uthyrningsföretag erbjuder seniorrabatter för dig som fyllt 55+, vilket gör att du kan spara pengar när du planerar att hyra en bil. Glöm därför inte bort att du som är 55+ har rätt till seniorrabatt om du behöver hyra en bil hos något biluthyrningsföretag.

Hyrbil Pensionärsrabatter

Flytta, shoppa eller bara en tur till barnbarnen över helgen? Med en hyrbil kan du som pensionär förgylla tillvaron lite extra när andan faller på. Som pensionär har du dessutom tillgång till pensionärsrabatt hos flera uthyrningsföretag. Det gör att du kan spara pengar när du är i behov av hyrbil. Pensionärsrabatter finns att tillgå när du avser att hyra en bil.

Kryssning Seniorrabatter

Finns det något mer härlig avkoppling än en kryssning? En möjlighet att fly verkligheten en stund och bara njuta av att vara ledig och fri.  Det finns kryssningar att göra både i Karibien, Medelhavet eller bara till Finland och Baltikum. Seniorrabatt finns att få för dig som är 55+ när du vill boka en kryssning. Seniorrabatt gör att du som senior 55+ kan spara pengar som du kan lägga på andra saker. 

Kryssning Pensionärsrabatter

Som pensionär kan det vara trevligt att unna sig själv en kryssning oavsett om det är långt bort i fjärran eller på närmare håll. Och då är det bra att känna till att det går att få pensionärsrabatt och att researrangörer erbjuder just pensionärsrabatt till alla som är pensionärer och som är sugna på att åka på kryssning. En kryssning brukar liva upp tillvaron och med den pensionärsrabatt som du som pensionär har tillgång till, gör att du kan få dina kryssningar till ett billigare pris.

Charter Seniorrabatter

Det kan vara krångligt att boka resor och boende när man ska ut och resa. Då är det bra att det finns resor som innehåller både och, så kallade charterresor. Du som är 55+ kan dessutom glädja dig åt du har rabatt att uppbringa när du bokar en charterresa med något av företagen som erbjuder det här på hejsenior.se

Charter Pensionärsrabatter

Att flyga charter kan vara ett bekvämt alternativ till att flyga reguljärt. Det som gör saker och ting ännu bättre är att du som pensionär kan glädja dig åt att få pensionärsrabatt när du väljer att boka en charterresa. Pensionärsrabatten på charterresor gör att du får ett billigare pris jämfört med det ordinarie.

Flyg Seniorrabatter

Om du vill åka riktigt långt bort som till Thailand eller USA eller kanske ända till Australien är flyg nästan ett måste för att ta dig dit du ska. Flera researrangörer erbjuder bra priser på flygresor och dessa priser blir ännu bättre för dig som är 55+, då du har tillgång till seniorrabatt. Den seniorrabatten gör alltså att du har rätt till att få ett billigare pris på din flygresa.

Flyg Pensionärsrabatter

Flyga kan vara ett sätt att komma fram utvilad när du når din destination och kan då ha mer ork till att göra det du ska när du kommer fram. Pensionärsrabatt gör att du dessutom kan få din resa till ett billigare pris. Det finns pensionärsrabatt att få hos många företag som erbjuder flygresor.

Hotell Seniorrabatter

Bo bra är något som man ofta vill när man är ute och reser. Och att bo på ett bra och prisvärt hotell kan vara nyckeln till en trivsam resa. Flera researrangörer och hotellkedjor erbjuder fina seniorrabatter till dig som är 55+. Glöm därför inte att använda den seniorrabatt som finns när du tänker boka in en hotellvistelse. 

Hotell Pensionärsrabatter

Ibland kan det vara trevligt att sätta guldkant på tillvaron med någon eller ett par nätters hotellvistelse eller att få ett bra hotell på resan. Pensionärsrabatt kan göra att du som pensionär sparar pengar när du tänker ta in på ett hotell, oavsett om det är på hemmaplan eller någonstans långt bort.

Båtkryssningar Seniorrabatter

Det finns många ställen att kryssa till. Inte bara till ställen utanför Sveriges kuster, utan också till ställen långt bort som Karibien och Medelhavet. Oavsett vart du som 55+senior tänker kryssa finns det seniorrabatt att få. Därför får du inte glömma bort att använda seniorrabatten när du bokar en båtkryssning nästa gång.

Båtkryssningar Pensionärsrabatter

Shoppa eller bara koppla av – eller både och. En båtkryssning erbjuder många möjligheter. Och som pensionär brukar tiden finnas att göra en kryssning, oavsett om det bara är någon dag till Finland fram och tillbaka eller om det är för att njuta av det härliga norska fjordlandskapet med Hurtigruten. Vad du än väljer så finns det pensionärsrabatt att få för sig som är pensionär. Och med hjälp av pensionärsrabatten du som pensionär har rätt till, får du båtkryssningen till ett billigare pris.

Camping Seniorrabatter

Ibland kan det vara skönt att lämna hemmets lugna vrå och något som kan ge mycket ro i tillvaron vara att ta in på en camping. Det finns flera företag som erbjuder fin seniorrabatt när det handlar om camping. Har du nått seniorålder får du därför inte glömma bort att du kan få seniorrabatt när du funderar på att ta några dagar på en camping

Camping Pensionärsrabatter

Som pensionär kan campinglivet ge stor harmoni och dessutom till en tämligen billig peng. Många pensionärer kan tillbringa hela somrar på campingar och då är det ju utmärkt att det finns pensionärsrabatter att tillgå för dig som är pensionär och som funderar på att ta in på en camping.

Stuga Seniorrabatter

Bo i stuga inbjuder till ro i sinnet och att komma bort från vardagen en stund. Du som är 55+ kan hyra stuga med seniorrabatt och därmed spara pengar som du kan lägga på annat. Glöm därför inte bort att du som är 55+ har rätt till denna seniorrabatt.

Stuga Pensionärsrabatter

Stuga i fjällen eller skärgården? Ja det finns olika varianter att välja på och oavsett vad du väljer när det gäller att hyra en stuga en vecka eller två kan du som är pensionär med fördel använda den pensionärsrabatt som finns att uppbringa. Pensionärsrabatt gör att du kan hyra en stuga till ett billigare pris än det ordinarie.

Bussresor Seniorrabatter

Har du svårt för att flyga? I så fall kan en bussresa vara ett fullgott substitut till dit du vill ta dig. Flera resebolag har bussresor till attraktiva platser och med en seniorrabatt kan du som senior, 55+ spara pengar som du kan lägga på andra saker. Bussresor kan också vara avkopplande och ett bra sätt att resa billigare än både med flyg och tåg.

Bussresor Pensionärsrabatter

Som pensionär brukar det finnas mycket tid till att resa någonstans och bussresor brukar stå högt i kurs hos pensionärer. Inte minst med tanke på att du som pensionär kan få pensionärsrabatt när du beger dig ut på någon bussresa. Det finns flera olika alternativ att välja på i både när och fjärran hos olika researrangörer. Och därför är det bra att känna till att det för dig som pensionär finns pensionärsrabatt att få när du avser att bege dig ut och resa.