RESVÄSKOR.SE

En bra resväska som både är funktionell och praktisk är något som gör resan ännu smidigare. Resväskor.se är ett av Sveriges största företag för resväskor och reseaccessoarer. Leveranstiden är snabb, vilket gör att du kan få en resväska levererad hem till dig inom två arbetsdagar även om du är ute i “sista minuten” när det gäller din resa. Resväskor.se har snabbt blivit ett begrepp i resebranschen och 2018 vann företaget pris som “årets nykomling” hos prisjakt.se

Seniorrabatt Resväskor.se

Det kan hända att man svär över sin resväska när man ska ut och resa. Antingen är den för liten eller så har något hjul gått sönder och måste lagas, trots att man egentligen har tid för det. Hos resväskor.se kan du med kort varsel införskaffa en bra resväska till din resa och resväskorna finns dessutom i alla möjliga storlekar och varianter, allt från kabinväskor till ryggsäckar. När du som senior, 55+ behöver en resväska och vänder dig till resväska.se får du för allt i världen inte glömma bort att du har rätt till seniorrabatt.

Pensionärsrabatt Resväskor.se

Som pensionär brukar det finnas tid till att resa och då kan det vara betydelsefullt att ha en bra resväska så att man har plats för allt man vill ha med sg. Hos resväskor.se finns det mesta du behöver och det finns även vanliga shoppingvagnar, så kallade “dramaten” i utbudet. Inget är främmande för resväskor ur den synvinkeln. Pensionärsrabatten gör att du dessutom kan få redan bra priser till ett ännu bättre pris.